От: Оффроуд около Петрич
Браво! Направил си хубави репортажи по това време на годината, но през лятото е по-красиво.
Браво! Направил си хубави репортажи по това време на годината, но през лятото е по-красиво.
Еми хубаво е и лятото и сега и зимата
ма за каране определено лятото е сезона
С тея листа сега си е доста голям та*ак да се кара
не съм карал там и опита ми на практика с мотокрос трасетата се равнява на нула - една хубава голяма кръгла НУЛА

. Надявам се в някои път да имам възможността да покараме заедно
. Колкото до моторчето , знам , че не е създадено за такива неща (мотокрос), просто ми беше интересно да видя как го правят другите
.
Радвам се,че темата се харесва и има активност
Колкото до водопада , да жесток е особено ако го видиш на живо !! Има и други водопади, до който все още не съм ходил, но и това ще стане , стига времето да ми позволи

. На първото сериозно каране от топлия радиатор дифузиорите на перките се изкривиха и перките започнаха да заяждат и даже спряха
. Без малко да хвърля водата
И после се почна великото търсене и така
.
хаха на другите места е само напред няма друг избор
хаха
Там срещнах и туристи , който доста ми се израдваха, с изключение на една жена с която поспорихме. Та като разбраха ,че съм стигнал до там с мотора много се изкефиха и ми се израдваха, а спора с едната госпожа,която любезно пропуснах (гъсейки мотора) бе следния: ''ехх само ни замърсявате природата !!'' на което отвърнах ,че не виждам какъв е проблема , при положения,че боклуците, който извърлят вървейки по пътеките са много по вредни , както и колите, който карат и още дузина неща , при което не можа да ми отговори и си продължи пъря надолу, гузна.

!!!
Не мога да се карам на тая тема с когото и да било
най-малкото защото всеки си е прав за него
. Прав си подкерпям изказването ти,гората е за всеки
!!!
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар