Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Екстрийм Ендуро Петрич

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Екстрийм Ендуро Петрич

Здравейте отново приятели !

Днес , за разлика от вчера, не валя дъжд ! Затова си помислих, че може да имам по-голям успех с новата и кална пътека !!

И така , сутринта оправих веригата и към обед излязох да си опитам късмета , отново !

Пътеката е много хлъзгава, почвата е глинеста и пълни много бързо бутоните на гумата, която от своя страна става като слик и няма мърдане..

Днес имах частичен успех от пътеката ,но затова след малко...

Тъкмо бях тръгнал нагоре по пътеката, когато ми падна веригата ! Нарочно я бях оставил по-хлабава, но явно съм прекалил, както и да е ..

Ето клип от началото на пътеката ... От днес , ще я наричам - хлъзгавата пътека !

Тааа както споменах , падна ми веригата, в края на клипа се вижда. Сложих я на место за секунди ,но ми уби засилката и се наложи да побутам 2-3 метра до по-равната част...

Това е една гадна част от пътеката , една част , която е много тясна и с наклон, глината допълнително усложнява нещата . Вчера стигнах до там... Днес обаче смело продължих напред..

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC12699.JPG
Прегледи:1
Размер:662.5 КБ
ID:5444995

Малко по-напред започват S-ките...

Име:SDC12700.JPG
Размер:666.6 КБ
ID:5444996

Глината обаче си каза своето и не можах да пробия. Минах само първия завой и до там...

Име:SDC12701.JPG
Размер:643.2 КБ
ID:5444997

Име:SDC12702.JPG
Размер:666.2 КБ
ID:5444998

Еми какво да направя, до тук можах... !! Съжалявам....

Име:SDC12703.JPG
Размер:619.2 КБ
ID:5444999

Гледай ,гледай ... Гадна пътека ,нека изсъхне малко и ще види тя...

Име:SDC12704.JPG
Размер:600.9 КБ
ID:5445000

Ей там от долу ида ...

Име:SDC12705.JPG
Размер:579.0 КБ
ID:5445001

Ето го единия завой..

Име:SDC12706.JPG
Размер:696.9 КБ
ID:5445002

А ето ме и мен, за да придобиете малко по-ясна представа за терене ,че на снимките не изглежда впечатляващо..

Име:SDC12708.JPG
Размер:704.7 КБ
ID:5445003

Следва....
    Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

И такаа ...

Видя се , че няма да мога да пробия напред ! Опитах всичко , бутах, засилвах се , но не и не ! Мина 1-2 метра и се окопавам като дива свиня !

С нежелание се върнах назад и се отправих към другата нова пътека. Предвид неуспеха ми в началото , нямах особено големи надежди и за тази пътека , но реших да я пробвам.

Нейното начало е до една църква , намираща се в гората - "Св. Илия" .

Това е началото на пътеката. Листа , глина , но този път има и корени и скали...

Име:SDC12711.JPG
Размер:654.8 КБ
ID:5445006

Име:SDC12712.jpg
Размер:259.7 КБ
ID:5445007

Име:SDC12713.JPG
Размер:651.1 КБ
ID:5445008

Те ме те и мене , малко позинг Не ви се похвалих , че имам ново мото яке , водонепромокаемо. При това ми се връзва с екипа !! Кифльо хахаха !

Име:SDC12714.JPG
Размер:660.4 КБ
ID:5445009

Име:SDC12715.JPG
Размер:661.5 КБ
ID:5445010

Име:SDC12716.JPG
Размер:691.6 КБ
ID:5445011

Мотора ме чака и си почива , докато аз щракам снимки...

Име:SDC12710.JPG
Размер:583.0 КБ
ID:5445012

Огледах малко напред , но не изглеждаше обещаващо. Корени скали и други такива гадорий. Нямаше как да спра за снимка. Ако спра - оставам там..
      Затова смело газ напред и малко снимки от върха / останалата част от пътеката може да видите в клипа по-надолу/.

От другата страна на планината си грее слънце ...

Име:SDC12717.JPG
Размер:345.6 КБ
ID:5445014

А аз съм на сянка и върху скали...

Име:SDC12718.JPG
Размер:463.2 КБ
ID:5445015

Име:SDC12719.JPG
Размер:468.0 КБ
ID:5445016

Те ме те пак , помните ли ме

Име:SDC12722.JPG
Размер:472.8 КБ
ID:5445017

А ето и клип от пътеката ...

Следва....
      Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

След като излязох на равното, за втори път ми падна веригата . И по-добре , че иначе нямаше да видя другата пътека , отново неизследвана...

Име:SDC12726.JPG
Размер:489.3 КБ
ID:5445019

Ето я и нея..

Име:SDC12725.JPG
Размер:594.2 КБ
ID:5445018

Оказа се обаче , че това е дърварска пътека , която няма изход !! Набутах се в едни драки и паднали дървета и нямаше как да продължа напред..

Име:SDC12727.JPG
Размер:569.7 КБ
ID:5445020

Име:SDC12728.JPG
Размер:558.4 КБ
ID:5445021

Ето и едно малко клипче от тази дърварска пътека...

Времето вече напредваше , а и силите ме напускаха. Изгубил съм форма ,все пак не съм карал 2 месеца....

Тръгнах към вкъщи. По пътя спрях на една чешмичка за водопой. До нея открих друга пътека , но е доста стръмна и кална. Мисля ,че е дърварска ,но ще я проуча като поизсъхне малко..

Име:SDC12729.JPG
Размер:616.9 КБ
ID:5445024

Име:SDC12730.JPG
Размер:688.4 КБ
ID:5445025

От там , по познатите пътеки и към вкъщи. Спрях обаче да снимам нашата река - Луда Мара. Тя минава през целия град, но обикновенно няма вода. Сега обаче заради обилните дъждове водата беше придошла..

Име:SDC12731.JPG
Размер:572.6 КБ
ID:5445027

Красива си е реката ... ако имаше вода целогодишно , щеше да е супер...

Име:SDC12732.JPG
Размер:460.2 КБ
ID:5445028

И така вече сам си удома. Изморен, доволен на 50% и калничък. Измих мотора , както и себе си и се качих да си почивам..

Име:SDC12733.JPG
Размер:514.8 КБ
ID:5445029

Това е всичко от мен за сега. Дано ви е било интересно... Поздрави !

Коментар

Добре си покарал Жорка то при вас пролетВсичко е на ниво само задната гумаПоздрави

Коментар

Ако имаше задна гума нямаше да е интересно.

Пътечките са убиец .
            Поздрави.

Коментар

Абе оставете го Жорката, той си може и с тази задна гума По-скоро видях, че проблем е задната му джанта Така се е олюпила, че не отива на новото му яке и на фейса му
              SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от borkatasx Преглед на мнение
                Добре си покарал Жорка то при вас пролетВсичко е на ниво само задната гумаПоздрави
                Хаххаха Еми Боре , аз като ти казвам , че тука е друга България , ти не ми вярваш !! Е горе високото е сняг да те убие , но още не съм ходил, тея дни мисля да отскоча да видя какво е положението...
                Гуматаа.... е на 1 дъх живот , ама свършиха финансите. Не ми се ще да взимам китаец , защото едно ,че не държи, друго ,че се хаби много бързо и трето...смяната на тая гума е душевадец !!! НЕма такава дървена гума !!!

Първоначално публикуван от rosen_vg Преглед на мнение
                Ако имаше задна гума нямаше да е интересно.

Пътечките са убиец .
                Поздрави.
                И ти си прав ! Трябва да има и малко мазохизъм за повишаване нивото на трудност , нали ?!?! хахах
                Пътеките иначе са много готини, но тая ме яде та знае ли се...
                П.п Наскоро минавах по пътеката на Щастието, ПЕША !! Който иска ендуро мазохизъм и носене и бутане , да заповяда ! Аз ще съм пеша с апарата в ръка
                П.п.п Има и една пътека , която е с много стръмно изкачване с дължина 200 метра някъде , между боровете.... много е готино , но пак не става за каране сега заради многото кал....

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
                Абе оставете го Жорката, той си може и с тази задна гума По-скоро видях, че проблем е задната му джанта Така се е олюпила, че не отива на новото му яке и на фейса му
                Еййй захапаха ме още с появата !! хахаха Както се казва по нашия край ''Дръж Шаро , Кини мръвки до дек мойш!!! "

Джантата съм я оставил нарочно така , да не хваща уроки , пък и да мога и аз да изпъкна повече !! Всичко е реклама , току-виж ме взели и мене някъде !!

Коментар

Да бе да и феновете ще викат, ей го онова момче, как му беше името.........., оня с олюпената джанта, а да, точно той е, много е добър
                  SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Да бе да и феновете ще викат, ей го онова момче, как му беше името.........., оня с олюпената джанта, а да, точно той е, много е добър
                    Ейййй , сега ще вземеш да ме накараш да сляза да я боядисам хахах...

Коментар

Днес отново успях да покарам , нооо не ми беше ден... Имаше много търкаляне !

Мисля , да спра да карам , докато не си купя нова гума , че с тази измислена ''таралежка'', която е на един дъх живот - НЕ става и само се търкалям

Репортажа по-късно..

Коментар

Тъй....

Днес отново отидох на злополучната пътека - Хлъзгавата пътека. Имах по-големи надежди за успех , понеже не беше валяло вече два дни и си мислех ,че почвата е по-сухичка и ще мога да я превзема...

Даа обаче денят тръгна назад от самото начало ...

Още на първия завой на пътеката се гътнах на земята да бера гъби. Мотора падна с гумите нагоре и едва го изправих...

Направих втори опит, преодолях първите няколко завоя, но успях да стигна на едва 20тина метра по-нагоре от предишния път !

При това брах гъби за втори път, но това ще видите от клиповете после..

И така , стигнах малко по-нагоре от този завой. Само някакви 10тина метра ме деляха от равното , но не можах да пробия.

Име:SDC12734.JPG
Размер:683.2 КБ
ID:5445502

Яд ме хвана , че не снимах най-якото изпълнение за деня. Опитвайки се да изкача трапа, без да искам изхвърлих мотора НАГОРЕ, направи задно салто и се обърна с муцуната надолу / за към вкъщи/ . Викам си ,ясноооо и мотора не ще да минава от тук, значи ще идем на друго място...

Слязох да разчистя едно екстремче за да го пробвам, но и там греда. При първия опит един клон ми се набоде в рамото като копие. А при втория закачих една скала и пак търкал... скъсах си и тапицерията на седалката

Име:SDC12735.JPG
Размер:456.3 КБ
ID:5445503

От там реших да се прехвърля от другата страна на гората и да хвана по някаква пътека , която видях миналия път, но нито знам каква е , нито къде отива..

И там падна голямо дране.. Клиповете ще ги оставя ''сурови'' таа да станете по-съпричастни към мъката , която изпитах докато качвам пътеката..

Тук съм на малка почивка за снимки..

Име:SDC12736.JPG
Размер:538.4 КБ
ID:5445504

Времето на Юг беше зловещо... С всяка изминала минута започвах да се питам , какво ще правя , ако ме хване дъжда ??!!?

Име:SDC12737.JPG
Размер:347.2 КБ
ID:5445505

Ето малко кадри от самата пътека , или по-скоро началото й... Малки и технични S-ки, камъни -оставени на средата на пътеката, и тук - таме някой корен. Това всичкото трябва да го катериш ... няма равно...

Име:SDC12738.JPG
Размер:564.3 КБ
ID:5445506

Име:SDC12739.JPG
Размер:640.3 КБ
ID:5445507

Име:SDC12740.JPG
Размер:613.5 КБ
ID:5445508

Име:SDC12741.JPG
Размер:556.5 КБ
ID:5445509

Ето там от долу ида...

Име:SDC12743.JPG
Размер:469.1 КБ
ID:5445510

Не знаех къде ще ме отведе пътеката , но със сигурност не ми се връщаше по обратния път...

Направих няколко снимки, починах си , и тръгнах отново..
                        След още малко изкачване ... стигнах до една малка полянка с много драки.. Пътеката продължаваше през тях..

Име:SDC12744.JPG
Размер:541.5 КБ
ID:5445511

Име:SDC12745.JPG
Размер:620.0 КБ
ID:5445512

Продължих напред , но явно някой не е искал да се минава по пътеката и тя беше блокирана от големи клони. В комбинация с драките... направо ужас... Не ми се искаше да ставам жертва на тръните за да разчиствам, а и напред изглежда нямаше изход..

Име:SDC12746.JPG
Размер:546.4 КБ
ID:5445513

Обърнах с 300 зора и хванах по отклонението надолу, колкото и да не ми се искаше...
                        Лошото беше ,че и тази пътека не знах къде отива и по-важното МОЖЕ ли да се мине с мотор от там...

Име:SDC12747.JPG
Размер:641.3 КБ
ID:5445514

Реших да рискувам и се спуснах по пътеката. Тя е доста интересна . Самото спускане ми беше интересно и на моменти трудно. Предполагам ,че изкачването ще е още по-забавно !
                        За мой късмет пътеката излезе на познато място...

Име:SDC12748.JPG
Размер:658.6 КБ
ID:5445526

Повече от пътеката ще видите в клипа, понеже нямах грам желание да спирам да снимам...

От тък нататък пред мен стоеше дилемата : да си ходя удома или да ида да пробвам някое друго место..!?!?

Погледнах как е небето и реших да пробвам да покарам още малко.. За да спестя малко път и време слязох през едни стълби, който също ще видите в клип...

Прехвърлих се още по на юг. Хванах една позната пътека, после друга, а от там мернах едно ново отклонение. Рекох си , ей от тук ще мина днес...

Пътеката се оказа много готина , не много трудна , но приятна за каране. На моменти имаше доста стръмни изкачвания, но като цяло беше кеф..
                        Ето от тук излязох.. на снимките не личи ,но си е стръмничко...

Име:SDC12749.JPG
Размер:511.2 КБ
ID:5445527

Име:SDC12750.jpg
Размер:272.7 КБ
ID:5445528

Оказа се, че тази пътека също няма изход..

Име:SDC12751.JPG
Размер:556.6 КБ
ID:5445529

Върнах се назад , като този път направих няколко спирания за да снимам пътеката. /От изкачването има клип/

Пътеката е интересна , на места има доста страничен наклон, но явно реводно се минава от там и някой е направил малки подпори...

Име:SDC12752.JPG
Размер:611.5 КБ
ID:5445530

Име:SDC12753.JPG
Размер:682.1 КБ
ID:5445531

Име:SDC12754.JPG
Размер:664.6 КБ
ID:5445532

Върнах се назад и хванах едно ново отклонение. Пътеката започва леко, но след 1-2 завоя става много стръмно. За преодоляването й трябва скорост.. Аз обаче нали нямам гума.... и не можах да се изкача. Правих 3-4 опита и все до едно и също место стигах.
                        Ядосах се и хванах ''хоби'' отбивката..
                        П.п Навръщане се спуснах по екстрема.. Спускането е със заключена задна гума /от спирачката/ и предна спирачка , задействана почти до край... Много интересно место, а и има добра възможност за снимане ако си в група...

Тази пътека ме отведе до вече познато место , където реших да си почина. Сами разбирате , че е време за заслужен позинг , като няма кой да те снима - се снимаш сам !!

Име:SDC12755.JPG
Размер:567.5 КБ
ID:5445533

Име:SDC12756.JPG
Размер:666.9 КБ
ID:5445534

Име:SDC12757.JPG
Размер:666.8 КБ
ID:5445535

Име:SDC12772.jpg
Размер:161.1 КБ
ID:5445536

С това завършвам днешния репортаж. Ако искате да видите в действителност какво е било днес... ще трябва да потърпите още малко и да изгледате клиповете Поздрави на всички..

Име:SDC12758_tonemapped.jpg
Размер:346.9 КБ
ID:5445537
                        Последно редактирано от Георги Гущеров - / HannibaL /; 21-01-13, 18:28.

Коментар

Ей тоя Пешо да си изяде ............ Хубаво си почиваше два месеца, а сега само се мъчиш по тея джендеми, чак да те ожали човек
                          SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Ей тоя Пешо да си изяде ............ Хубаво си почиваше два месеца, а сега само се мъчиш по тея джендеми, чак да те ожали човек
                            Това е то любовта - сладка болка и необходимо зло !!! хахаха

Коментар

Ееей, ама много големи ще да са тия клипчета, толкова бавно да се качват... 3 часа и повече...

Коментар

Първоначално публикуван от LightOfJah Преглед на мнение
                                Ееей, ама много големи ще да са тия клипчета, толкова бавно да се качват... 3 часа и повече...
                                11 клипа са, като нарочно съм ги оставил ''сурови'' , необработени ! Има клипове от порядъка на 3 до 6 минути, както и по-кратки де... . Още 5 клипа да се качът и ги пускам всички на куп , понеже искам да са хронологично

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X