От: Екстрийм Ендуро Петрич
Здравейте отново приятели !
Днес , за разлика от вчера, не валя дъжд ! Затова си помислих, че може да имам по-голям успех с новата и кална пътека !!
И така , сутринта оправих веригата и към обед излязох да си опитам късмета , отново !
Пътеката е много хлъзгава, почвата е глинеста и пълни много бързо бутоните на гумата, която от своя страна става като слик и няма мърдане..
Днес имах частичен успех от пътеката ,но затова след малко...
Тъкмо бях тръгнал нагоре по пътеката, когато ми падна веригата !
Нарочно я бях оставил по-хлабава, но явно съм прекалил, както и да е ..
Ето клип от началото на пътеката ... От днес , ще я наричам - хлъзгавата пътека !
Тааа както споменах , падна ми веригата, в края на клипа се вижда. Сложих я на место за секунди ,но ми уби засилката и се наложи да побутам 2-3 метра до по-равната част...
Това е една гадна част от пътеката , една част , която е много тясна и с наклон, глината допълнително усложнява нещата . Вчера стигнах до там... Днес обаче смело продължих напред..
Малко по-напред започват S-ките...
Глината обаче си каза своето и не можах да пробия. Минах само първия завой и до там...
Еми какво да направя, до тук можах... !! Съжалявам....
Гледай ,гледай ... Гадна пътека ,нека изсъхне малко и ще види тя...
Ей там от долу ида ...
Ето го единия завой..
А ето ме и мен, за да придобиете малко по-ясна представа за терене ,че на снимките не изглежда впечатляващо..
Следва....
Здравейте отново приятели !
Днес , за разлика от вчера, не валя дъжд ! Затова си помислих, че може да имам по-голям успех с новата и кална пътека !!
И така , сутринта оправих веригата и към обед излязох да си опитам късмета , отново !
Пътеката е много хлъзгава, почвата е глинеста и пълни много бързо бутоните на гумата, която от своя страна става като слик и няма мърдане..
Днес имах частичен успех от пътеката ,но затова след малко...
Тъкмо бях тръгнал нагоре по пътеката, когато ми падна веригата !
Нарочно я бях оставил по-хлабава, но явно съм прекалил, както и да е ..Ето клип от началото на пътеката ... От днес , ще я наричам - хлъзгавата пътека !
Тааа както споменах , падна ми веригата, в края на клипа се вижда. Сложих я на место за секунди ,но ми уби засилката и се наложи да побутам 2-3 метра до по-равната част...
Това е една гадна част от пътеката , една част , която е много тясна и с наклон, глината допълнително усложнява нещата . Вчера стигнах до там... Днес обаче смело продължих напред..
Малко по-напред започват S-ките...
Глината обаче си каза своето и не можах да пробия. Минах само първия завой и до там...

Еми какво да направя, до тук можах... !! Съжалявам....

Гледай ,гледай ... Гадна пътека ,нека изсъхне малко и ще види тя...
Ей там от долу ида ...
Ето го единия завой..
А ето ме и мен, за да придобиете малко по-ясна представа за терене ,че на снимките не изглежда впечатляващо..
Следва....
Не ви се похвалих , че имам ново мото яке , водонепромокаемо. При това ми се връзва с екипа !!
Поздрави !
Поздрави
Коментар