Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АПРИЛЦИ - обикновено Ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: АПРИЛЦИ - обикновено Ендуро

Няколко снимки от неделната разходка следващите снимки са от импровизираната писта

Коментар

Страхотни ретро снимки и коментар. Браво. Не съвсем малко закачих от "онези" години, но наистина имам чувствто, че хората тогава бяха хора. Не знам. Сега се изкилифинчихме нещо. Успех на всички ви.

Коментар

Здравей Ичко това бяха наистина най добрите снимки до тук в тази тема и сигурно ще си останат до края такива.Поздравления.
        С.Колев-Kawasaki KX 250

Коментар

Първоначално публикуван от stefan777903 Преглед на мнение
          Здравей Ичко това бяха наистина най добрите снимки до тук в тази тема и сигурно ще си останат до края такива.Поздравления.
          Благодаря, ама не бъди лош пророк, Стефчо
          Има и други не лоши снимки, ама и коментарите си ги бива (демек хич няма )

Пропуснах да спомена, че тия снимки от Ботев са някъде от около 90-92 г. може би, а може и малко по-рано ..., не съм много сигурен , баща ми като не си е включил тогава датата на Смяна Символ-а
          Също така да спомена, че баща ми и до ден днешен си държи MZ-та, само че сега е с цилиндър 175 кубика, и вече е по-стрийт легал, т.е. в оригинален вид

Радвам се, че ви харесват снимките, ама за съжаление няма повече
          Последно редактирано от HD; 11-11-09, 12:52.
          Hristo Draganov
          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Ееееххх спомениии спомениии ,, жалко че навремето не ние идвало на акъла да снимаме маторджииски истории а те бяха безброи. Няма да забравя как при един хубав сняг бях навил една верига от колело на задната гума и завързах един приятел ,които вече нее между живите бог даго прости!! Та го бях вързал с едно въже със ските за мотора ии газ цял следобед по полигона на Тюлбето и нещеш ли когато бяхме чак в карадере на около 8км от Енина изваднъж ууууу няма ГСМ ам ся??? Тикане в несвяс,,,, ех луди младиииииии годиниии ,,, дестееее
            Най-добре е да имаш богати приятели!!!
            Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Ее, браво, тия ретро снимки направо ме върнаха в детството, и ми напълниха душата!

Коментар

Много добри снимки,поздрави много ми харесаха.Да попитам на снимката с дата 03.05.2009 къде точно е снимана и как се стига до там,гояма красота.А на снимката с двете кални момчета в дъното има трето ,което познах.Това момче се мъчи с дно ЧЗ 250 крос и кара добре,но финансийте при тях не са ограничени а на минус даже .Подарих му две гуми Мишелин ендуро втора употреба,да може поне да покара и той.Има доста момчета по балкана които искат ,но немогат да си позвлят да карат.И с Иже и с Балкан важното е шоу да става.Аз съм имал една Ява 250 и с нея кво сме правили не е истина.А на чичко Фър историйте са от добра по добра,май наистина е най добрия разказвач и салдкодумник във форума.
                Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Няколко снимки от днес(правени на същото място където и снимката от 03.05.2009г.)

Коментар

Здравейте на всички , повечето от участниците в тази тема ме познават, а за останалите аз съм дъщерята на този с оригиналните гумени ботуши помпещ гумата с ръчна помпа от ретро снимките . Ето и от мен малко снимки: на първата снимка е баща ми с дъщеря ми - този път не е оригиналните гумени ботуши, а вече бос - явно така е по-удобно , на втората снимка си почива - чака го тежък път към връх Ботев - тук обаче той пътува с джип а ние с моторите
                    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                      Браво бе Мадам,наистина крушката не пада далеч от дънера!!!!
                      Фър, ти ако знаеш баща й к,ва е откачалка
                      Да уточня - едно време, когато беше с MZ-та, баща й беше с гумени ботуши, после като си взе Kawasaki-то (KLR650) до Ботев караше нарпаво бос

Хах, stelliana - благодаря за снимките, много познати лица виждам
                      Поздрави да пратиш на всички (и на татко ти специални, покажи му ретро снимките да си припомни едно време как е било ), че аз рядко си идвам към Априлци ...
                      Абе на комшията много му ходят тея рога бе

В крайна сметка знаете ли какво - абе много се радвам, че темата се пораздвижи, знаех си, че все някога нещата ще потръгнат
                      Можело значи

П.П. stelliana - може би най-интересния ми случай с татко ти беше, когато бяхме веднъж на пистата на Горна Росица, оня въпросния "горе-долу японски мотор" като се разчекна на 2, и татко с татко ти се върнаха с на татко ти Кавазаки-то да вземат нашата жигула комби, че да приберем "мъртвеца" Преди мъртвеца да се разчекне, баща ти ме возеше на задната седалка на Кавата - ейтам на изкачванията в северната част на пистата (до беседката) имаше едни скоци, дето подксачах на тях по 1 метър от седалката
                      Та върнаха се с татко до Априлци за Жигулата, после като дойдоха пак на пистата баща ми заяви, че повече само през трупа му ще се качи да се вози при татко ти Бил карал през Душево със 140, надул тромбите, та да не сгази някое циганче, много бил лягал по завоите, също с голяма скорост ..., дрън-дрън
                      Последно редактирано от HD; 17-11-09, 09:40.
                      Hristo Draganov

Коментар

По принцип трябва да си направим друга тема в "Общи приказки ..." раздела, и там да "лафим" - тази тук да остане само за снимки и коментарите към тях от автора ...
                        Но ако не е проблем за модераторите, може ли малко по-късно?
                        Да се понатрупат още малко мнения, че и без това доста малко хора пишат в темата ... Става ли?
                        Пък ако е проблем, да я правя онази и да се свършва
                        Hristo Draganov

Коментар

Коментари ПО и ЗА снимките не са проблем в темата, проблем е ако има спам или уговорки за каране, събирания или общи приказки.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                            Коментари ПО и ЗА снимките не са проблем в темата, проблем е ако има спам или уговорки за каране, събирания или общи приказки.
                            Какви уговорки, какво чудо, Ванка - виж хората едва се престрашиха да качат по някоя снимка
                            Добре, значи всичко е точно.
                            Разбира се, ако се понатрупат мнения, които не са за тази тема, ще направя другата веднага
                            Hristo Draganov

Коментар

Ето на тези стари снимки се изкефих много повече от колкото на всяка друга тема тук във форума . Защото нагледно показват "златните години" когато удоволствието и кефа е бил всичко заради което се е карало ! Живота е бил розав и спокоен ... за жалост не съм живеял в този свят , но такива сними ми показва, че не е по-различен от това, което си представям . Браво !
                              http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Аз на местността Свинова поляна.

Моторите ни на кръста.

Петьо

Аз и Петьо ядем на Черни връх

В локвата готини са като свинче

МЗ в калта

Луд умора няма

Марин, Петко и Христо на месността Горнените в Априлци

Сероу220 и ТС 150 кой ще е победителят
                                Последно редактирано от Chinela; 26-11-09, 17:12.
                                [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X