Ето и аз качвам малко тракове от В.Търновска Област
Колега,
Планираме от Казанлък да дойдем с няколко мотора и АТВ-та на съзтезанието във Велико Търново в неделя. Можеш ли да дадеш някой трак от Търново към Казанлък или Трявна или Боженци?
Планираме от Казанлък да дойдем с няколко мотора и АТВ-та на съзтезанието във Велико Търново в неделя. Можеш ли да дадеш някой трак от Търново към Казанлък или Трявна или Боженци?
Андро - след малко ще сглобя един от тия дето имам и ще го кача
ейго трака
оцветен е в светло синьо
забележете само, че край Дряново между 6-та и 7-ма връзка няма трак - между 1 и 2 километра - трябва да се оправите на място но не смятам, че ще е проблем понеже се кара край населеното място
трака е към 80км и тръгва от хижа Бедек край Бузлуджа
Ето и от мене един трак. Това е обиколката на Етрополе. Над с. Бойковец обикновено се отклонявам от билото и правя две врътки за да хвана тръпката на терени с по-интересен релеф. Общо около 100 км.
До сега не съм успял да навия някого да мине с мен целия път .
Браво за хубавата тема. Има доста ценни тракове. Аз съм от Габрово и отскоро съм АТВ и още се уча, но не знам пътищата. Ако някой има тракове за Габровския регион ще му бъда благодарен.
Някои има ли по дълги тракве, подходящи и за АТВ, (над 200-300км) без значение на региона.
Планира се няколко дневен преход, за 2011 и събираме всякаква информация.....
Благодаря предварително.....
Коментар