Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за Тракове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Тема за Тракове

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
    Колега качвай ги кото gdb файлове ако можеш защото така поне аз немога да ги отворя.
    Не можах да го конвертирам а така ми го пратиха.Отваря се без проблем даваш му сейв на десктопа стартираш мапсорса после горе в ляво фаил>опън на въпросния трак и после върху трака дясен бутон шоу трак он мап.
    Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
    Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Колега качвай ги кото gdb файлове ако можеш защото така поне аз немога да ги отворя.
      Xммм ти разархивира ли фаила. Нали знаеш УинРар се казва програмата която ти е нужна за разархивиране.
      __________________________________________________________________________________________________________
      Браво Софрейс само така да качвате траковете, че и други да се тормозят. И един специален въпрос. Тоя сипей от последните клипове по силите ли е на една 250-тка ендуро, че го гледам доста е стръмен.
      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
        Не можах да го конвертирам а така ми го пратиха.Отваря се без проблем даваш му сейв на десктопа стартираш мапсорса после горе в ляво фаил>опън на въпросния трак и после върху трака дясен бутон шоу трак он мап.
        Мерси за разяснението,свалих го и тръгна по начина който си описал.
        П.П Малък , не разбирам от компютри много,много но чак пък да пробвам да го пусна без да го разархивирам.
        Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Велинград-връх Белмекен
          от Юндола поради ненемиране на черен път се кара по асвалта от яз.Белмекен до в. Белмекен е малко гадно много камъни и без нова гума не става САМО ЗА ДВУКОЛЕСНИ МПС-та ГОЛЯМИ КАМЪНИ.
          Във фаила май има два трака разгледай те ги и ако някой може нака ги раздели.
          Прикачени файлове

Sofrace Offroad Team

Коментар

Евгени,евала за траковете.
            П.П Ваща група ме кефи много.

Коментар

Страхотна тема,видях я едва днес.Пускам 1 трак,който записах във вторник.Голяма част от него присъства на картата,но има и такава,която липсва.Ще е интересен за колеги,преминаващи през вр.Бузлуджа.Buzl Ship Uza Gab.gdb
              Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Ето един доста интересен и среден по-трудност на места трак от неделя.
                Прикачени файлове

Коментар

Самоков ридо и към околностите на Боровец маршрута не е труден а колегите които носеха ГПС заобиколиха екстрима така,че смело всеки може да го кара.
                  Всички от отдавна неизползвани патеки сме ги разчистили и се минава спокойно
                  Прикачени файлове

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от nakovk Преглед на мнение
                    Благодаря чудесна работа ми свърши.
                    Ей това ми беше нужно:

"Като ги конвертираш през GPS MapEdit (www.geopainting.com) до *.gdb файл за MapSource. После си ги качваш директно."
                    Моя отваря само *.mps файлове???
                    Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

ЕЕЕЕ - разгеле - крайно време беше да се появи такава тема именно тук! - поздрави за решението на модераторите
                      само една препоръка
                      нека всеки който качва трака да описва от къде до къде е, за да не се налага да теглим тракове, които няма да ни трабват

след малко ще опиша моите надлежно и ще ги кача

но преди това имам следното питане - молба:

понеже много ми се ходи на Втори Национален Събор на Off road-Bulgaria.com с мотора, ми се ще да намеря тракове до там.
                      та който може нека помага
                      EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Колеги да помоля за един трак манастир Кремиковци-манастир Седемте престола.

Коментар

Ето от този трак можеш да си го изрежеш,само че това е от Бухово до Седемте престола.
                          Прикачени файлове

Коментар

Благодарности,така е още по добре.А дали имаш Бухово-Копривщица или некви подобни.Ше извиняваш ама сега прохаждам с тракове.карам от 2год. ама само познати пътища и пътеки Кремиковци-Бухово-Тихов дол-Врачеш този регион.

Коментар

Ето от този трак можеш да си го изрежеш,само че това е от Бухово до Седемте престола.
                              Благодаря и аз за трака,отдавна търсех точно такова трасе.Виждам,че карате в района,предвид факта,че имам вила на Миланово,като се завъртите натам...добре дошли винаги на по бира.Дай само едно лично за да ти пусна телефона.

Поздрави,
                              търся си подписа....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X