Здравейте видях че няма теми и снимки от нас мотористите от Добринище! Тук сме страшно много мото маниаци,караме яко...обаче има един проблем...не се снимаме,обаче това ще приключи,надявам се не само аз да качвам снимки,в неделя излизаме и ще снимам яко и започвам,моля ви Мото Клуб "Моторел"-Добринище,момчета помагайте с малко снмки,батко Ваньо (Иван Тонин) ти имаш доста снимки,я качи нещо,а аз от утре ще започна с нещо малко старичко,националните ни мотосрещи! До утре момчета! Започвам да качвам!
Първо да се похваля с новият ми мотоциклет,истински красавец нали!? Ще има изпълнения с него това лято,и задължително трябва да се документира!
Първо да се похваля с новият ми мотоциклет,истински красавец нали!? Ще има изпълнения с него това лято,и задължително трябва да се документира!
към средата на лятото ще се види кой са по хубави! Успех на всички
са и най интересното е че ми нямаше нищо от падането,и когато изправихме мотора и исках да го запаля...тъй като беше под наклон и закачих ботушите за степенката и си изкълчих глезена и сега не мога да ходя,но какво да се прави. Счупих калника,маската с фара,и предпазителите на телескопите! Това се оправя (някои ако си има представа колко ще ми струва да го оправя може да пише
но нищо живи здрави другата неделя ако намеря пари за калник поне ще идем пак да покараме,добре чао ви за сега очаквайте снимките,не са много но са готини 

Коментар