Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Самоков - 06.12.2008
Свий
X
-
-
До: Самоков - 06.12.2008
Браво бе младежи не ви плаши студа
Ние карахме веднъж с ваща група добра обиколка направихме тогава макарче след Говедарци на трета изпуснах кантара и беше бая таркаляне от Долна баня дойдохме два мотора.
Събирате ли се редовно че ние сме зазимили вече[IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]
Коментар
-
Събираме се но само когато времето и моторите позволяват, но не сме пълен състав по 7-8 мотора най многоПървоначално публикуван от borisgp Преглед на мнениеБраво бе младежи не ви плаши студа
Ние карахме веднъж с ваща група добра обиколка направихме тогава макарче след Говедарци на трета изпуснах кантара и беше бая таркаляне от Долна баня дойдохме два мотора.
Събирате ли се редовно че ние сме зазимили вече
Коментар
-
Около Самоков трасета колкото искаш, аз тая година го понаучих с тва ходене на пистата, а и записах две карания с една от самоковските групи един път на наш терен беше и един път на ваш, но при вас бая повече планина има
На пролет може да се виждаме по-често ей го къде е качваме машините на платформата и сме при вас. А и няколкото маршрута Долна баня - Самоков са доста добри за каране
[IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]
Коментар
-
И аз съм от Самоков, много искам и аз да се включвм в такива групички, ама съм начинаещ
.Иначе аз си карам сам докато се науча на Доминатора, въпреки че не е никак лесно, като се има предвид че ми е първи мотор.
пп:Ама съм много запален по ендурото

Коментар
-
Нямате проблеми момчета ..добре дошлиПървоначално публикуван от borisgp Преглед на мнениеОколо Самоков трасета колкото искаш, аз тая година го понаучих с тва ходене на пистата, а и записах две карания с една от самоковските групи един път на наш терен беше и един път на ваш, но при вас бая повече планина има
На пролет може да се виждаме по-често ей го къде е качваме машините на платформата и сме при вас. А и няколкото маршрута Долна баня - Самоков са доста добри за каране
Коментар
-
Както казва Валери добре дошли са всички почитащи спорта!!!Първоначално публикуван от valeriYZ450 Преглед на мнениеНямате проблеми момчета ..добре дошли
Коментар
-
Добра идея ние мн често минаваме от там!!!Живи и здрави пролетта ше пуснеме 1 тема в1в форума и ще се разберемеПървоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнениеКолеги не бях влизъл отдавна във форума браво добра разходка сте си направили
Аз съм от Сапарева баня и може да покараме заедно някой път

Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 15-12-08, 21:48.
Коментар
-
ОкПървоначално публикуван от nikopauno Преглед на мнениеДобра идея ние мн често минаваме от там!!!Живи и здрави пролетта ше пуснеме 1 тема във форума и ще се разбереме

И ние често минаваме от там особено през Говедарци
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар