Беше съботен ден и решихме да направиме една разходка от Самоков през Сапарева баня от там се изкачихме на Лакатица "Говедарци" Разходката ни беше малка поради липсата на хора!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Самоков - 06.12.2008
Свий
X
-
До: Самоков - 06.12.2008
Браво бе младежи не ви плаши студа
Ние карахме веднъж с ваща група добра обиколка направихме тогава макарче след Говедарци на трета изпуснах кантара и беше бая таркаляне от Долна баня дойдохме два мотора.
Събирате ли се редовно че ние сме зазимили вече[IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]
Коментар
-
Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнениеБраво бе младежи не ви плаши студа
Ние карахме веднъж с ваща група добра обиколка направихме тогава макарче след Говедарци на трета изпуснах кантара и беше бая таркаляне от Долна баня дойдохме два мотора.
Събирате ли се редовно че ние сме зазимили вече
Коментар
-
Около Самоков трасета колкото искаш, аз тая година го понаучих с тва ходене на пистата, а и записах две карания с една от самоковските групи един път на наш терен беше и един път на ваш, но при вас бая повече планина има
На пролет може да се виждаме по-често ей го къде е качваме машините на платформата и сме при вас. А и няколкото маршрута Долна баня - Самоков са доста добри за каране[IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]
Коментар
-
И аз съм от Самоков, много искам и аз да се включвм в такива групички, ама съм начинаещ.Иначе аз си карам сам докато се науча на Доминатора, въпреки че не е никак лесно, като се има предвид че ми е първи мотор.
пп:Ама съм много запален по ендурото
Коментар
-
Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнениеОколо Самоков трасета колкото искаш, аз тая година го понаучих с тва ходене на пистата, а и записах две карания с една от самоковските групи един път на наш терен беше и един път на ваш, но при вас бая повече планина има
На пролет може да се виждаме по-често ей го къде е качваме машините на платформата и сме при вас. А и няколкото маршрута Долна баня - Самоков са доста добри за каране
Коментар
-
Първоначално публикуван от valeriYZ450 Преглед на мнениеНямате проблеми момчета ..добре дошли
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнениеКолеги не бях влизъл отдавна във форума браво добра разходка сте си направилиАз съм от Сапарева баня и може да покараме заедно някой път
Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 15-12-08, 20:48.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikopauno Преглед на мнениеДобра идея ние мн често минаваме от там!!!Живи и здрави пролетта ше пуснеме 1 тема във форума и ще се разберемеИ ние често минаваме от там особено през Говедарци
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар