Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самоков - 06.12.2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Самоков - 06.12.2008

Беше съботен ден и решихме да направиме една разходка от Самоков през Сапарева баня от там се изкачихме на Лакатица "Говедарци" Разходката ни беше малка поради липсата на хора!!!
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от nikopauno; 10-12-08, 19:54.

До: 06.12.2008

Ясно Ясно
    Последно редактирано от hondaXr250; 10-12-08, 20:30.

Коментар

До: 06.12.2008

Вече имаме включване и от самоковци... А така...
      Колегите с джиповете от Самоков са много активни тука с разходките... Продължавайте така и вие, знам че има какво да покажете

Коментар

До: Самоков - 06.12.2008

Браво бе младежи не ви плаши студа
        Ние карахме веднъж с ваща група добра обиколка направихме тогава макарче след Говедарци на трета изпуснах кантара и беше бая таркаляне от Долна баня дойдохме два мотора.

Събирате ли се редовно че ние сме зазимили вече
        [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Има много какво да показваме, но ние наблягаме повече на карането..

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
            Браво бе младежи не ви плаши студа
            Ние карахме веднъж с ваща група добра обиколка направихме тогава макарче след Говедарци на трета изпуснах кантара и беше бая таркаляне от Долна баня дойдохме два мотора.

Събирате ли се редовно че ние сме зазимили вече
            Събираме се но само когато времето и моторите позволяват, но не сме пълен състав по 7-8 мотора най много

Коментар

Щом на моторите не им е студено и на нас не ни е студено!Живи и здрави до година ще ви поканиме да покараме заедно из наще гори!!!

Коментар

Около Самоков трасета колкото искаш, аз тая година го понаучих с тва ходене на пистата, а и записах две карания с една от самоковските групи един път на наш терен беше и един път на ваш, но при вас бая повече планина има
                На пролет може да се виждаме по-често ей го къде е качваме машините на платформата и сме при вас. А и няколкото маршрута Долна баня - Самоков са доста добри за каране
                [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

И аз съм от Самоков, много искам и аз да се включвм в такива групички, ама съм начинаещ.Иначе аз си карам сам докато се науча на Доминатора, въпреки че не е никак лесно, като се има предвид че ми е първи мотор.

пп:Ама съм много запален по ендурото

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
                    Около Самоков трасета колкото искаш, аз тая година го понаучих с тва ходене на пистата, а и записах две карания с една от самоковските групи един път на наш терен беше и един път на ваш, но при вас бая повече планина има
                    На пролет може да се виждаме по-често ей го къде е качваме машините на платформата и сме при вас. А и няколкото маршрута Долна баня - Самоков са доста добри за каране
                    Нямате проблеми момчета ..добре дошли

Коментар

Първоначално публикуван от valeriYZ450 Преглед на мнение
                      Нямате проблеми момчета ..добре дошли
                      Както казва Валери добре дошли са всички почитащи спорта!!!

Коментар

Колеги не бях влизъл отдавна във форума браво добра разходка сте си направили Аз съм от Сапарева баня и може да покараме заедно някой път

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
                          Колеги не бях влизъл отдавна във форума браво добра разходка сте си направили Аз съм от Сапарева баня и може да покараме заедно някой път
                          Добра идея ние мн често минаваме от там!!!Живи и здрави пролетта ше пуснеме 1 тема в1в форума и ще се разбереме
                          Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 15-12-08, 20:48.

Коментар

Първоначално публикуван от nikopauno Преглед на мнение
                            Добра идея ние мн често минаваме от там!!!Живи и здрави пролетта ше пуснеме 1 тема във форума и ще се разбереме
                            Ок И ние често минаваме от там особено през Говедарци

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X