Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка до Ботев приключила с бой

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разходка до Ботев приключила с бой

Така е. Аз досега не съм имал проблеми нито с туристите нито с ловджиите. Винаги сме си помагали. Дори едни пичове ловджии ни поканиха да хапнем с тях.
    Но ме дразнят такива хора които насаждат омраза. И защо, защото те самите са смотани и тесногръди и светът им е виновен.
    Поне са ги понатупали за урок.
    Последно редактирано от Краси; 12-09-08, 08:09.
    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

ем хубаво са направили колегите че са ги бахтали другия пат ще са замислят дали да мятат камъни

Коментар

Абе то туристи, туристи ама като изядат пет гъби и ела ги виж. Скоро с компанята бяхме на Рила до хижа Мечит. Да видите за какви туристи става дума - само наркомани. Щом и скоро е имало акция на НСБОП направете си сметка за какви туристи говорим
        Иво Георгиев
        Gworkshop

Коментар

Съгласен съм с Краси че това е частен случай. Нека не се насъскваме излишно. Ако някой има случка при която туристи да са му помогнали, нека да я сподели, с което резултата ще се изравни и ще можеме да заровиме томахафката (поне временно).
          Ако искаш да разсмееш Господ - разкажи му плановете си.

Коментар

Първоначално публикуван от V69 Преглед на мнение
            Съгласен съм с Краси че това е частен случай. Нека не се насъскваме излишно. Ако някой има случка при която туристи да са му помогнали, нека да я сподели, с което резултата ще се изравни и ще можеме да заровиме томахафката (поне временно).
            Турист не си спомням да ми е помагал но един дядо кравар ДА.
            Макар, че и те си "патят" от нас...лесно ли е да си събереш стадото /крави, овце, кози../ след като са минали 5-10 еднуриста покрай тях...
            И въпреки всичко старецът ми помогна при едно мое падане..Гълъбин също беше с мен и помни.
            И даже ни упъти човека без никакъв намек, че му пречим или каквото и да било.
            А можеше да си изпробва тоягата по каската ми и да направи продуктов тест за темата на Митков.
            Последно редактирано от Chinela; 12-09-08, 15:24.

Коментар

лично за мен е непонятно такива големи групи от хора (туристи, моторджии, ловци и т.н.) да бъдат слагани под общ знаменател на база постъпката на един или неколцина от тях. това което конкретните "туристи" са направили е свинщина - спор няма.
              във всички групи си има черни овци, така че според мен тези момчета са попаднали именно на най-черните.

а инъче едно време съм обикалял цяла българия като турист и не е имало случай, някой да се нуждае от помощ и ние да не му помогнем.
              а сега с мотора дори да имам голям мерак за каране винаги спирам когато някой от групата падне или усетя че го е страх да дава газта

както често вече казвам - въпрос на самосъзнание и култура.
              EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Каквото повикало, такова се обадилоДано са хапнали повечко бой, та да им държи влага.Представям си, както си карам и някой да ме удари с камък, какво ще му се случи.Били туристи, кой-знае какви помияри са били.Аз що като се разминавам в гората с нормални туристи, са поздравяваме, а не се замеряме с камъни
                0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                Суперскан България www.decbg.com
                Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Радвам се, че на втората страница от тази тема се чуват по-уравновесени мнения. Аз също считам, че е неправилно да слагаме на човек или група от хора етикети "турист", "ендурист" или някакъв друг "...ист". Аз лично обичам да ходя и пеша и да карам джипка.
                  Проблема е май, че България не е толкова голяма, че всеки да прави каквото си иска без да се съобразява с околните. Някой беше писал някъде, че идиота и на ролкови кънки да се качи - пак може големи поразий да направи.
                  Достатъчно е само да бъдем нормални и да не си показваме комплексите при най-малкия повод. Ама не е лесно.
                  п.п. Тия дето ходят в планината само да се "наядат" с гъби, въбще не ги коментирам. Да не дава господ такова чудо!
                  Последно редактирано от Жоро; 12-09-08, 22:05. Причина: п.п.
                  По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Има всякакви боклуци из планината. Наркомани,иманяри, дървосекачи. Да ядат бой -така трябва. Още една причина да не се ходи сам в планина.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                      Има всякакви боклуци из планината. Наркомани,иманяри, дървосекачи. Да ядат бой -така трябва. Още една причина да не се ходи сам в планина.
                      Не забравяй и мотористи на ръчка, АТВ-висти нарочно дигащи пушилка...

Както се каза по-нагоре.. всяко стадо си има мърша.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Преглед на мнение
                        Радвам се, че на втората страница от тази тема се чуват по-уравновесени мнения. Аз също считам, че е неправилно да слагаме на човек или група от хора етикети "турист", "ендурист" или някакъв друг "...ист". Аз лично обичам да ходя и пеша и да карам джипка.
                        Проблема е май, че България не е толкова голяма, че всеки да прави каквото си иска без да се съобразява с околните. Някой беше писал някъде, че идиота и на ролкови кънки да се качи - пак може големи поразий да направи.
                        Достатъчно е само да бъдем нормални и да не си показваме комплексите при най-малкия повод. Ама не е лесно.
                        п.п. Тия дето ходят в планината само да се "наядат" с гъби, въбще не ги коментирам. Да не дава господ такова чудо!
                        +1,така е ,няма смисъл да насаждаме омраза към "този" и "онзи" повече,"във всяко стадо си има мърша" както се казва в една поговорка,факт е че не трябва да се стига до там изобщо,защото не е в полза на никоя от двете страни, планината не е на никой(все още), там има място за всички, нека бъдем повече хора,те другите неща сами ще се наредят! Дано прочетат тая тема повече хора вкл. и обикновени туристи и всеки да си направи хубаво сметката какво и как го прави и да не се стига до подобни ексцесии повече!!! Предлагам темата да бъде заключена да тук за да не се наслагва излишно напрежение и да бъде залепена в началото за урок на всички

Коментар

Абе то е ясно че боклуците могат да се видят във всякаква форма-пешеходци,мотористи, АТВ-исти, автомобилисти..
                          Повече от ясно е, че това са мнойества твърде големи и би било наивно да се смята че всичките им членове са идентични по нрав, възпитание и образование. Мен в София деца са ме замеряли с кестен ( барабар с бодливата обвивка) аз като възпитан човек отивам при децата , казвайки им да повикат родителите си, защото си давам сметка че е по-добре да им обясня на тях, а те на децата си. Обаче се оказах в дълбоока заблуда. Дали защото бях твърде преъзбуден и забравих да сваля чорапа от главата, дали просто защото бях "лош моторист" , като наизскачаха една тумба родители, роднини и други зяпачи, че като почнаха едни скандали , едни заплахи... само дето не ме изкараха терорист и крадец на деца...Е, сам бях , така че затраях си и зи тръгнах. Но в конкретния случай съм доволен да разбера че една група идиоти( по стечение наобстоятелствата туристи) са си получили пердаха. Пък и дълбоко се съмнявам че моторисите са ги смазали от бой...
                          Never ride faster than your angel can fly !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X