До: Разходка до Ботев приключила с бой
Без да коментирам случая изобщо, а и не ме интересува, само да спомена на мотористите, че когато минават на ръчка по каменист терен, отзад хвърчат много камъни и съответно удрят хората пеша, ако има такива. Това е не по-малко опасно, особено ако даваш газ за да се направиш на гъзар пред туристите.
Мен лично ме е удрял такъв камък, за което моториста си понесе последствията.
Така, че го имайте и това предвид, освен да се пазите някой изкукал еколог да не ви уцели от някъде.
Без да коментирам случая изобщо, а и не ме интересува, само да спомена на мотористите, че когато минават на ръчка по каменист терен, отзад хвърчат много камъни и съответно удрят хората пеша, ако има такива. Това е не по-малко опасно, особено ако даваш газ за да се направиш на гъзар пред туристите.
Мен лично ме е удрял такъв камък, за което моториста си понесе последствията.
Така, че го имайте и това предвид, освен да се пазите някой изкукал еколог да не ви уцели от някъде.

така че бъдете мъничко по-толерантни и на пътя и в гората!
С кой акъл ще замеряш човек с камъни, пък бил той с мотор, джип, пеша или с летяща чиния
Жалко обаче, че повечето деца не се запалват по моторите а по наркотиците, та ходят да се напушат точно в тези паркове и да правят простотии. Сигурен съм че тези герои с камъните са били точно от тоя тип.
Коментар