Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка до Ботев приключила с бой

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разходка до Ботев приключила с бой

Без да коментирам случая изобщо, а и не ме интересува, само да спомена на мотористите, че когато минават на ръчка по каменист терен, отзад хвърчат много камъни и съответно удрят хората пеша, ако има такива. Това е не по-малко опасно, особено ако даваш газ за да се направиш на гъзар пред туристите.

Мен лично ме е удрял такъв камък, за което моториста си понесе последствията.

Така, че го имайте и това предвид, освен да се пазите някой изкукал еколог да не ви уцели от някъде.

Коментар

Спора е безсмислен, докато не се представят факти.
      Така или иначе ще има защитници и на двете срани.
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
        Пътя в този си участък е изцяло само с камъни.Четете внимателно Ще го напиша с червено за да се набива на очи.
        Двете пътеки на туристи и мотористи вървят успоредно но на 20 м.една от друга.Скоростта е била умерена и никой не е бил застрашен докато не се започва хвърлянето на камъни.С всичко друго написано от Ленин съм съгласен.
        абе съмняваме да ги е ударил камък тези туристи след като гошо го писа това отгоре няколко пъти
        а за това че са нарушили закона мотористите може да има и друго обяснение а то е че не всеки моторжия чете форума и не всеки знае за забраната
        Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

Абе тва ако е на мен, ще ги наредя в колонка по двама. Още повече като са пили. И щом са били пияни едва ли са били някви хубави хора. Аз подкрепям витлемоф във всяко едно мнение.
          '05 Suzuki RM 250

Коментар

Колеги, карането в Парковете без официално разрешение е забранено и си има съответните санкции за това. Помним случаите с писани актове. Но да замераш някой, който минава на 20 метра от теб по път с камъни, с ясното съзнание и идея да го нараниш сериозно само защото вдига шум е най-малкото малоумно.
            Витлиемов, в събота ще разправиш по-подробно за тоя случай, че ме гложди любопитството. Замерянето с камъни и по закон си хулиганство, ако има рани си е телесна повреда и подлежи на съд. Че в събота сме законно и оргаинизирано на Ботев за почистването на боклуците на същите тия туристи и ако някой ми счупи стъклото с камък не знам какво ще направя.
            Последно редактирано от zzlatev; 11-09-08, 13:56.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Да де и аз това казвам че туристите не са били провокирани по никакъв начин,по вероятно е да са имали зъб на моторджийте от преди това и хоп насреща идеалната мишена що да не им покажат колко са бабаити. Добре че ендуристите са все жилави та са им отвърнали подобаващо.

Коментар

Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнение
                Да де и аз това казвам че туристите не са били провокирани по никакъв начин,по вероятно е да са имали зъб на моторджийте от преди това и хоп насреща идеалната мишена що да не им покажат колко са бабаити. Добре че ендуристите са все жилави та са им отвърнали подобаващо.
                Че туристите изпитват ненавист към нас то е ясно и до някъде им влизам в полужението .На драго сърце бих ви разказал в събота как е станало като пак лицата ще си останат неизвестни,освен ако те самите не решат да разкажат с подробности.Не винаги ендуристите са жилави.По някой път в отделни случай ако видите сянка и си помислите че двама човека вървят един до друг а върху тях се е качил трети на раменете им ,да знаете че не са трима а съм аз

Коментар

Мдаа ще бъде добър джакпот

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
                    Че туристите изпитват ненавист към нас то е ясно и до някъде им влизам в полужението .На драго сърце бих ви разказал в събота как е станало като пак лицата ще си останат неизвестни,освен ако те самите не решат да разкажат с подробности.Не винаги ендуристите са жилави.По някой път в отделни случай ако видите сянка и си помислите че двама човека вървят един до друг а върху тях се е качил трети на раменете им ,да знаете че не са трима а съм аз
                    браво, значи ще си по-лесна мишена, но за сметка на това, в събота ще носиш най-големите чували

по темата: нека не гадаем кой крив, кой прав..... един е казал ".......майката", друг "къф си ти бе" и от там до камъните и юмруците лесно се стига. лесно щеше да бъде всички да спазваха правилата, но остров Утопия е потънал преди няколкостотин години така че бъдете мъничко по-толерантни и на пътя и в гората!

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                      но за сметка на това, в събота ще носиш най-големите чували!
                      Напротив като най-голям ще седя и ще посочвам кой къде да оставя чувалите

Коментар

А бе тия хора направо са изкубали земното С кой акъл ще замеряш човек с камъни, пък бил той с мотор, джип, пеша или с летяща чиния
                        Първоначално публикуван от ceko26 Преглед на мнение
                        И за твоя радост са набили хората и са ги зарязали в планината и жените ли са били а децата?
                        Това е постъпка за затвор.
                        Вие какво си мислите, че жени и деца не карат мотори ли. Занаеш ли колко деца карат и ако случайно твоето дете се запали по моторите и почнат да го замерят с камън да го претрепят. Едвали тогава ще си на мнението на което си сега Жалко обаче, че повечето деца не се запалват по моторите а по наркотиците, та ходят да се напушат точно в тези паркове и да правят простотии. Сигурен съм че тези герои с камъните са били точно от тоя тип.
                        Аз като карм из витоша ведниж не съм видял някоя група да профучи покрай хората и да ги зарине с прах и камъни. Напротив дори се е случвало да ни помолят да ги откараме до някоя ливада та да не мъкнат багаж като луди. Но явно е трябвало да почнем и ние да ги замеряме с камъни щото ни спират и ни провялят кефа.
                        Ама ние не сме такива хора. Ние сме хора който винаги помагат, сега когато Рила гори съм сигурен, че горе се пържат една дозина хора с джипове и мотори, зарязали работата и почивката си за да помагат в гасенето. А надали има поне един от тези така наречени туристи горе дето си палат оганя където им е кеф и после след тях е кочина.
                        Хайде със здраве.
                        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Аз съм и ендурист и турист
                          Истината е една: в гората има място за всички, просто трябва да се избягват ,по-комерисиалните, туристически пътеки

В Стара планина знаете ли как ни се радват говедарите
                          Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Аз когато си карам мотора,и съм срещал много често туристи,и да ви кажя чесно. хората почти винаги мятат за поздрав,снимат и с две думи се кефят.Според мен това са били някой пияни говеда, които просто са си заслужавали боя, и дано да е бил по голям и та да им е за урок.Моята майка е активен турист, и ходи по балкана почти всеки уйкенд,и след прибирането у дома започва да ми разправя къде е ходила ,че срешнала мотори ,че си приказвали,че питала дали ме познават и с две думи -любезни и добри момчета били.Даже момчетата от Шейновската група я познават.

Коментар

май трябва да си помислим върху културното възпитание на всеки БЪЛГАРИН няма знечение дали е турист ендурист пешеходец или шофиор
                              Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                                Аз когато си карам мотора,и съм срещал много често туристи,и да ви кажя чесно. хората почти винаги мятат за поздрав,снимат и с две думи се кефят..
                                Напълно подкрепям мнението на Джартата, и аз досега винаги съм се разминавал с добро с турситите. Тук става въпрос за някакъв частен случай.
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X