Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране до Рилските езера

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Каране до Рилските езера

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
    Не става въпрос за темата,а за самото карене в природните паркове.Те хората не случайно са го забранили.
    + 10 !!!
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

Не става въпрос за темата,а за самото карене в природните паркове.Те хората не случайно са го забранили.
      както и преди и сега ще кажа!! Щото се нервя вече на такива пазители на реда и законите!!! Едва ли някой от нас спазва на 100% законите в тъпата държава та да казва кое е редно и кое не!!!
      Мисля че всеки за себе си трябва да застане пред съвеста си и да реши ккаво ще прави!

По повод на самата забрана: То и на червено е забранено ама пак си минават хората! И паркирването е забранено, ама пак си спират!
      Лошото е не в нарушението на самия закон, а в наказанието!
      ...За милиони няма закони, за кокошка няма прошка....
      Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

O'k, нямаме различие в разбиранията. Ако се бяхме сетили за забраната в природните паркове, просто маршрута щеше да бъде друг и нямаше да има тема за каране до "рилските езера". Та, за това съжалявам, че не се сетих....
        sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
          както и преди и сега ще кажа!! Щото се нервя вече на такива пазители на реда и законите!!! Едва ли някой от нас спазва на 100% законите в тъпата държава та да казва кое е редно и кое не!!!
          Мисля че всеки за себе си трябва да застане пред съвеста си и да реши ккаво ще прави!

По повод на самата забрана: То и на червено е забранено ама пак си минават хората! И паркирването е забранено, ама пак си спират!
          Лошото е не в нарушението на самия закон, а в наказанието!
          ...За милиони няма закони, за кокошка няма прошка....
          Такова мисле ОБИЧАМ.За какво да спазвам законите ,след като и другите не ги спазват
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Zdravko.M Преглед на мнение
            O'k, нямаме различие в разбиранията. Ако се бяхме сетили за забраната в природните паркове, просто маршрута щеше да бъде друг и нямаше да има тема за каране до "рилските езера". Та, за това съжалявам, че не се сетих....
            Утре ще караш ли, или ти се зема силата
            0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
            Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
            Суперскан България www.decbg.com
            Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Колеги , струва ми се че вкарвате много емоции.Подходете практично-нека не караме там където не трябва , защото след време може да стане така , че да караме само на крос-писти.
              Миналата седмица карах между Бистрица и Железница.На каратата пише "черен път" , пък то се оказа че на този черен път е митинг от бабички(за първи път карах на това трасе).Сто пъти съжалих че не се върнах още в началото.Колко викане отнесох само аз си знам.Утре току-виж някой ще почне да пише и по вестниците.Мисля ,че имаше вече един такъв случай.
              Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
              Джон Кенеди

Коментар

Такова мисле ОБИЧАМ.За какво да спазвам законите ,след като и другите не ги спазват
                Не в тоя смисал го казвам! Извъртя ми думите!!!!!

Коментар

"На линия" разбира се!!!!
                  Чуваме се след 11:00, защото имаше малко технически проблеми днес. Теглих колега на въже около 15км и трябва утре да му осигуриме малко време за ремонт. Ще се КАРА
                  sigpic

Коментар

Аз мога да направя ретроспекция на цялата схема.Според нем аз съм виновен ,че казах на Туиков, че не му е работа да се меси в тези работи, и от там се разбърка лайното.
                    Че хората могат да отидат по пътя до рилските езера.
                    Тя всичката Мара втасала ,че п....а си сресала нашата работа.
                    Паркове вярно но ние с какво сме ги поведили.
                    Майка ми е заклет турист, и не е казала лоша дума за хората с мотори.
                    Казва ,добри момчета помагат ни като ни видят по хижите.
                    Абе не ми се обяснява ,че май си пиша на себе си.

Коментар

Относно Иван Минков го направихте на бъзе и коприва момчето,и за нищо.Нека тези които му начаткаха картоните да се'' гордеят'' с това.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                        Аз мога да направя ретроспекция на цялата схема.Според нем аз съм виновен ,че казах на Туиков, че не му е работа да се меси в тези работи, и от там се разбърка лайното.
                        Че хората могат да отидат по пътя до рилските езера.
                        Тя всичката Мара втасала ,че п....а си сресала нашата работа.
                        Паркове вярно но ние с какво сме ги поведили.
                        Майка ми е заклет турист, и не е казала лоша дума за хората с мотори.
                        Казва ,добри момчета помагат ни като ни видят по хижите.
                        Абе не ми се обяснява ,че май си пиша на себе си.
                        Значи страдаме от една и съща болест с теб и тя е че неможем да се изразяваме правилно ... аз намерих лечението и вече всичко "право ти куме в очи", следващия път вместо да ми казваш какво да правя, кажи това което имаш реално в предвид директно без излишни "мъдрости"... и нека наречем другото "съвети", защото ще излезне накрая, че аз се заяждам....
                        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                          Значи страдаме от една и съща болест с теб и тя е че неможем да се изразяваме правилно ... аз намерих лечението и вече всичко "право ти куме в очи", следващия път вместо да ми казваш какво да правя, кажи това което имаш реално в предвид директно без излишни "мъдрости"... и нека наречем другото "съвети", защото ще излезне накрая, че аз се заяждам....
                          аз пък немога да разбера що се ядете.

да за Иван си прав джарта ама квото е. кучетата лаят кервана си върви. разбра се кой къде ще кара и това е. знаеш ли че е парк край,толкова ли е трудно.
                          crf450 supermoto

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                            Аз искам да си карам мотора без някой (цензурирано) да ми казва тука и там.Аз си имам съзнание достатъчно да разбера до къде може и до къде не може.По принцип работата ми е свързана с природата и смятам че много добре знам къде са границите на вредното.
                            Няма да пиша повече по темата, сори ако съм убидил някого.
                            Последно редактирано от Венцислав Петров; 13-07-08, 07:43.

Коментар

Аз искам да си карам мотора без някой дрислъо да ми казва тука и там.Аз си имам съзнание достатъчно да разбера до къде може и до къде не може.По принцип работата ми е свързана с природата и смятам че много добре знам къде са границите на вредното.
                              Няма да пиша повече по темата, сори ако съм убидил някого.
                              Моля ???
                              [/CENTER]
                              [/CENTER]

Коментар

Относно Иван Минков го направихте на бъзе и коприва момчето,и за нищо.Нека тези които му начаткаха картоните да се'' гордеят'' с това.
                                Трогнат съм!!!
                                Поздрави от Божинката!!! Каза, че шапка ви сваля за карането!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X