Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране до Рилските езера

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каране до Рилските езера

Има ли желаещи за каране от София до Рилските езера? Ако има такива, срещата е утре на 12.07.08г. в 09.30ч. на околовръстния път, разклона за камбаните. За сега групата се състои от пет мотора.

До: Каране до Рилските езера

Когато пристигнете на хижа Пионерска може да ми звъннете 0888 255669.
    Аз ще съм там и може да се присъединя към Вас.

Коментар

Това не беше ли зона, която също е забранена за МПС-та от всякакъв вид ???
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
        Това не беше ли зона, която също е забранена за МПС-та от всякакъв вид ???
        Тебе пък къв ти е проблема,и защо изобщо повдигаш въпроса.
        Да не би да минават у вас през хола?
        Ае гледай си рахатлъка и си трай.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
          Може да не му е в хола ,но има места където не трябва да се кара.Не е нужно да се заяждаш с Даниел защото задава въпрос.
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
            Джартов, с цялото ми уважение, но Иван Минков го направихте на гъз и коприва, че е повдигнал такава тема и след това се опита да се защити, сега се появява същата тема без последствия и мисля, че дори от страна на модераторите не е етично да я държат да съществува...
            Наистина, никой не ми минава през хола, но си има места на които може да се кара, и на които НЕ ТРЯБВА !
            Какво ще правя решавам изцяло аз, и не мисля все пак че е редно да съществуват такива теми. Като искате да се снимате на красиви места идете при някой паметник или нещо такова намерете си някви екстрийми и готово. Не се правя на природозащитник, защото не съм, но за едни да може за други - не, с това не съм съгласен...
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Да, вярно е! Имаше полицейски пост и спираха всички МПС-та. Одобрявам тези мерки и групата прие забраната много спокойно и с разбиране.
              sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                Джартов, с цялото ми уважение, но Иван Минков го направихте на гъз и коприва, че е повдигнал такава тема и след това се опита да се защити, сега се появява същата тема без последствия и мисля, че дори от страна на модераторите не е етично да я държат да съществува...
                Наистина, никой не ми минава през хола, но си има места на които може да се кара, и на които НЕ ТРЯБВА !
                Какво ще правя решавам изцяло аз, и не мисля все пак че е редно да съществуват такива теми. Като искате да се снимате на красиви места идете при някой паметник или нещо такова намерете си някви екстрийми и готово. Не се правя на природозащитник, защото не съм, но за едни да може за други - не, с това не съм съгласен...
                ..Ти си моя ангел, ти си моя бог! Ти моя демон, силен и жесток......
                Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от Zdravko.M Преглед на мнение
                  Да, вярно е! Имаше полицейски пост и спираха всички МПС-та. Одобрявам тези мерки и групата прие забраната много спокойно и с разбиране.
                  Но това не ви спря,нали.

Коментар

Май си дрънкам на стената.

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                      Но това не ви спря,нали.
                      Напротив, послушахме полицаите и си избрахме друг маршрут, не по-лош
                      sigpic

Коментар

Бих казал, че просто обичаш да даваш коментари независимо дали са коректни или не, че дори и нужни.
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

Напротив, послушахме полицаите и си избрахме друг маршрут, не по-лош
                          В днешно време сериозните мъже се познават по такива дела... а не по това да играят на криеница с полицаите! Поздравления уважаеми колега!
                          VPetrov.photography

Коментар

Вече съжалявам, че пуснахме тази тема изобщо. Ако знаехме че е забранено, просто нямаше да я пуснем тук
                            sigpic

Коментар

Вече съжалявам, че пуснахме тази тема изобщо. Ако знаехме че е забранено, просто нямаше да я пуснем тук
                              Не става въпрос за темата,а за самото карене в природните паркове.Те хората не случайно са го забранили.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X