Има ли желаещи за каране от София до Рилските езера? Ако има такива, срещата е утре на 12.07.08г. в 09.30ч. на околовръстния път, разклона за камбаните. За сега групата се състои от пет мотора.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Каране до Рилските езера
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Каране до Рилските езера
Това не беше ли зона, която също е забранена за МПС-та от всякакъв вид ???[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнениеТова не беше ли зона, която също е забранена за МПС-та от всякакъв вид ???
Да не би да минават у вас през хола?
Ае гледай си рахатлъка и си трай.
Коментар
-
Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеТебе пък къв ти е проблема,и защо изобщо повдигаш въпроса.
Ае гледай си рахатлъка и си трай.Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеТебе пък къв ти е проблема,и защо изобщо повдигаш въпроса.
Ае гледай си рахатлъка и си трай.
Наистина, никой не ми минава през хола, но си има места на които може да се кара, и на които НЕ ТРЯБВА !
Какво ще правя решавам изцяло аз, и не мисля все пак че е редно да съществуват такива теми. Като искате да се снимате на красиви места идете при някой паметник или нещо такова намерете си някви екстрийми и готово. Не се правя на природозащитник, защото не съм, но за едни да може за други - не, с това не съм съгласен...[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнениеДжартов, с цялото ми уважение, но Иван Минков го направихте на гъз и коприва, че е повдигнал такава тема и след това се опита да се защити, сега се появява същата тема без последствия и мисля, че дори от страна на модераторите не е етично да я държат да съществува...
Наистина, никой не ми минава през хола, но си има места на които може да се кара, и на които НЕ ТРЯБВА !
Какво ще правя решавам изцяло аз, и не мисля все пак че е редно да съществуват такива теми. Като искате да се снимате на красиви места идете при някой паметник или нещо такова намерете си някви екстрийми и готово. Не се правя на природозащитник, защото не съм, но за едни да може за други - не, с това не съм съгласен...Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zdravko.M Преглед на мнениеДа, вярно е! Имаше полицейски пост и спираха всички МПС-та. Одобрявам тези мерки и групата прие забраната много спокойно и с разбиране.
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеНо това не ви спря,нали.sigpic
Коментар
-
Бих казал, че просто обичаш да даваш коментари независимо дали са коректни или не, че дори и нужни.[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zdravko.M Преглед на мнениеНапротив, послушахме полицаите и си избрахме друг маршрут, не по-лош
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zdravko.M Преглед на мнениеВече съжалявам, че пуснахме тази тема изобщо. Ако знаехме че е забранено, просто нямаше да я пуснем тукКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар