Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ловешката група

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ловешката група

Първоначално публикуван от borkoboy Преглед на мнение
    Иво, вие да не сте онези пичове където бяха полегнали след като свърши пътя през гората и се излезе на билото до вр. Марагидик, щото не знам как се казва тая частната виличка...
    Драго, нямаш никакъв проблем, само кажете кога и ще се съберем някъде да покараме, ти от къде си ?
    от севлиево съм
    ама няма да е поне в следващите 2е седмици че нещо пре...х коляното си
    Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

има желаещи, не знам за кое говориш, ама има желаещи

Коментар

има желаещи, не знам за кое говориш, ама има желаещи
        Говоря за хижа Момина поляна.Намира се някъде над Тетевен ако не се лъжа.Ако сте мераклии звънкай:0899536461.Асен идва ли с вас?Ако идва кажи му че Веско Гърков (шивача) е в наща група.В неделя тръгваме рано- 7:00 (ей все се ненаиграли) от Плевен.Кога ще сме там нямам представа.Пък кога ще се върнем още повече.

Коментар

Асен нещо не кара вече. В неделя съм на линия, дайте да направим нещо заедно. От къде ще минавате до Тетевен, как, с какво ?

Коментар

Асен нещо не кара вече. В неделя съм на линия, дайте да направим нещо заедно. От къде ще минавате до Тетевен, как, с какво ?
            Тръгваме в 7:оо от Плевен ще ходим по асфалт.Ако желаете обади се по телефона че след малко отивам на работа и няма да бъда в форума тази вечер.Обаче ако сте бързаци и карате екстремно нямате работа с нас.Ние сме по туристическото возене, а и вече не ми остана място за шевове и болтове.Dragorip от форума днес ми беше на гости.Много свестно момче.Драго ако прочетеш това много поздрави на всички от Севлиево.

Коментар

мерси за поздравите ,с Драго бяхме до преди малко и ни разправя за вашята среща .като дойдеш на гости в Севлиево ще се запознаем

Коментар

Днес ние от Ловеч го ударихме на почивка, басейнчета и т.н. Другия уикенд, живот и здраве може да направим едно съвместно каране с колегите...

Коментар

Днес ние от Ловеч го ударихме на почивка, басейнчета и т.н. Другия уикенд, живот и здраве може да направим едно съвместно каране с колегите...
                  Чувствам се като смазан от валяк.Снощи се прибрахме късно и направо застъпах на работа.Представете си от нощна за нощна смяна и отгоре на всичко през деня между двете смени цял ден в балкана.Ще ме разберат само онези които са карали такива смени.Ама какво да правя като не ми се упуска купона.По късно ,а може би и чак довечера ще пусна нова тема за хижите които обиколихме

Коментар

гоше браво бе човек ти си луд
                    цял ден с мен по плевен после на работа след това мръсен преход и пак на работа
                    остави малко време и за женати бе
                    аз ако направя така сигурно ще ми вземат ключа от вкъщи
                    p.s прати снимките да ги кача
                    Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

Първоначално публикуван от dragorip Преглед на мнение
                      гоше браво бе човек ти си луд
                      цял ден с мен по плевен после на работа след това мръсен преход и пак на работа
                      остави малко време и за женати бе
                      аз ако направя така сигурно ще ми вземат ключа от вкъщи
                      p.s прати снимките да ги кача
                      Нали знаеш че съм фен.Ама всичко си има цена.Това излизане ми струваше доста кинти и колата да отиде жената да се повози до Русе при сестра си

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
                        Чувствам се като смазан от валяк.Снощи се прибрахме късно и направо застъпах на работа.Представете си от нощна за нощна смяна и отгоре на всичко през деня между двете смени цял ден в балкана.Ще ме разберат само онези които са карали такива смени.Ама какво да правя като не ми се упуска купона.По късно ,а може би и чак довечера ще пусна нова тема за хижите които обиколихме
                        спокойно не си само ти и аз го правя този номер.., нали трябва да се изкарват пустите пари за да можем да си правим кефа после,лошото е че трябва доста време за възтановяване,последния ми рекорд беше май месец,тогава се засякохме случайно с групата на Драго на яз.Копринка,та тогава за 3 денонощия имах 3 часа сън,нощем на работа а през деня каране, аве с една дума ще спим на зима,сега ще караме! поздрави

Коментар

Утре (събота) ще караме от Орешака нагоре към Чучул и от там ще решим на къде ще продължим. Някой колега в района да караме заедно ще има ли ?

Коментар

Утре (събота) ще караме от Орешака нагоре към Чучул и от там ще решим на къде ще продължим. Някой колега в района да караме заедно ще има ли ?
                            аз ще почивам че ми е много натоварено с работата но за напред ще е хубаво да се съберем да покараме заедно.Ходили ли сте на връх Амбарица(Васил Левски) ако не сте идете там много е готино за каране а от върха гледката е невероятна.Чакам снимки.

Коментар

Не сме, къде е това? Като се качим на Беклемето на къде тръгваме?

Коментар

Тръгваш за изток- Дерменка, Добрила и си на Амбарица. Повечето е черен път и широки пътеки. И аз не съм ходил с мотора до там, но за сметка на това съм го минавал пеша многократно.
                                Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X