Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Разходки около София

Искрене, колко ти събира "бензовоза"?
    Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
    KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
      Искрене, колко ти събира "бензовоза"?
      13лт. с които минавам около 200-220км.
      Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Има едно нещо което ме тормози и не ми дава да спя И то е свързано с едни думи изречени от nik0272, та те бяха свързани с някаква газефикация От тогава немога да заспя и само си мисля как ще се пробвам да я кача.
        Та идеята ми е да ме избавите от безсъние и следващата събота да изкараме една супер екстриим разходка Немога да издържам вече тия черни пътища искам ПЪТЕКИИ.
        nik0272- ако имаш някоя снимка от тая газефикация пусни я.
        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
          Има едно нещо което ме тормози и не ми дава да спя И то е свързано с едни думи изречени от nik0272, та те бяха свързани с някаква газефикация От тогава немога да заспя и само си мисля как ще се пробвам да я кача.
          Та идеята ми е да ме избавите от безсъние и следващата събота да изкараме една супер екстриим разходка Немога да издържам вече тия черни пътища искам ПЪТЕКИИ.
          nik0272- ако имаш някоя снимка от тая газефикация пусни я.
          Снимки нямам но ще ви заведа да я катериме има и екстрим пътеки под поделението но може да се наложи да нося Штилката.Трябва да се разбереме с Искрен защото незнам дали събота или неделя ще се кара и къде.Аз за мене още незнам кой от двата дни ще карам........... все още ми е рано.

Коментар

Браво,изкарали сте си екстра.
            Аз в Неделя въртях почти същия маршрут , само че в обратна посока-Бонсови поляни,поделението,Драгичево,Големо Бучино,Люлин,Михайлово,Градоман,Мало Бучино,Бонсови поляни.И слава богу,моят ангел хранител нямаше почивен ден.Като я гледам тази снимка

направо ми се изправя косата.
            Ако се сещате 500м преди нея ,точно на билото,пътя от посока изток-запад преминава в север-юг(прав ъгъл) ,като завоя е точно на билото.Да ама кой да се сети(нищо че съм минавал поне пет пъти по маршрута)!Както се бях засили по нанагорното за една бройка да скоча в дерето(дерето е поне 200м дълбоко и почти отвес-е вярно че има дървета ама....).В последния момент скочих от мотора , а пък той се изкантари на ръба.Точно като по филмите.Добре че не се свлече долу , че как щяхме да го вадим не знам!!!
            Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
            Джон Кенеди

Коментар

Тоест от билото на което съм застанал и снимам Определено си опасничко. И както има бабуни и се силиш да си скачаш и хак в дерето Много кофти тръпка.

Коментар

Мда...там завоя е много интересен, особено ако човек не знае че има такъв завой (както бяхме аз и Жоро, пък се оказахме водещи групата в тоз момент)
                Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от nik0272 Преглед на мнение
                  Снимки нямам но ще ви заведа да я катериме има и екстрим пътеки под поделението но може да се наложи да нося Штилката.Трябва да се разбереме с Искрен защото незнам дали събота или неделя ще се кара и къде.Аз за мене още незнам кой от двата дни ще карам........... все още ми е рано.
                  момчета , аз ви казах , че отпадам за тази събота и неделя но ви пожелавам да си изкарате супер.

Коментар

Tамън имах предложение за една малко по-дълга разходка до Самоков(много ми допадна маршрута демек имаше стръмни участъци, с вода и същевременно Яко ръчка на връщане...) Та имайте го в предвид преди да стане студено да направим пак преходчето. Aааа и тая зима 100% си взимам GPS щото е доста дразнещо да не знаеш от къде cи минал....
                    Последно редактирано от nk_dimitrov; 28-10-08, 20:40.
                    09 YZ290F Athena BB

Коментар

Първоначално публикуван от SneFruu Преглед на мнение
                      Tамън имах предложение за една малко по-дълга разходка до Самоков(много ми допадна маршрута демек имаше стръмни участъци, с вода и същевременно Яко ръчка на връщане...) Та имайте го в предвид преди да стане студено да направим пак преходчето. Aааа и тая зима 100% си взимам GPS щото е доста дразнещо да не знаеш от къде ми минал....
                      Не тази , а другата събота или неделя няма проблем , ще минеме от където искате.

Коментар

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
                        Не тази , а другата събота или неделя няма проблем , ще минеме от където искате.
                        Е това приказка.

Коментар

Taка след като се разбрахме за подругата седмица Сега да видим какво ще сглобиме за тази.
                          Аз съм решил да направя едни преглед на пътеките около Кладница. Каране без трака но там няма начин да се загубим, щото от малък обикалям по тия гори. Който иска да казва ще си обикаляме там наблизо по пътеките. За обед ще си спретнеме нещо или на някой от новите заслони или ще ядеме кюфтета в Кладница

Коментар

Пасарелските пътечки със Жоро голем кеф.
                            Последно редактирано от Жоро Донечки; 30-10-08, 13:07.
                            Андрей Андреев

Коментар

Как успя да пуснеш толкова голями снимки ? направо са на квадратчета

Коментар

и аз това се чуда нещо немога да ги кача,моля модераторите да я изтрият
                                Андрей Андреев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X