Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Разходки около София

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
    Taка след като се разбрахме за подругата седмица Сега да видим какво ще сглобиме за тази.
    Аз съм решил да направя едни преглед на пътеките около Кладница. Каране без трака но там няма начин да се загубим, щото от малък обикалям по тия гори. Който иска да казва ще си обикаляме там наблизо по пътеките. За обед ще си спретнеме нещо или на някой от новите заслони или ще ядеме кюфтета в Кладница
    Имам идеята с един приятел да покараме до Ярлово и що да не отскочим до Чуйпетлово, НО от Ярлово разбира се забравих от къде се минаваше-дали беше на края на селото?! Минахме покрай гробищата, но след това пак се спуснахме в Ярлово.......Може да измислим една среща за уикенда(не знам точно кой ден още). Ако някой ми припомни от къде точно се тръгваше ще е мн хубаво
    09 YZ290F Athena BB

Коментар

Първоначално публикуван от SneFruu Преглед на мнение
      Имам идеята с един приятел да покараме до Ярлово и що да не отскочим до Чуйпетлово, НО от Ярлово разбира се забравих от къде се минаваше-дали беше на края на селото?! Минахме покрай гробищата, но след това пак се спуснахме в Ярлово.......Може да измислим една среща за уикенда(не знам точно кой ден още). Ако някой ми припомни от къде точно се тръгваше ще е мн хубаво
      След гробищата веднага в дясно и нагоре , после като излезеш на платото караш успоредно на витоша не можеш да го збъркаш.
      Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Значи намислил съм 2-3 пътеки доста технични Та да видиме докъде ни се простират уменята После съм заготвил едни върхове за катерене па ако ни пуснат над пазачницата на горските може и черни връх да пробваме ма едвали ще го качиме де. Ще е много весело.
        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от deio Преглед на мнение
          Пасарелските пътечки със Жоро голем кеф.
          +1!

P.S. Ако ще е каране, аз мога в събота, че в неделя съм на скокове на Витиня. Ако обаче караме около Кладница съм навит, но НЕ и да влизаме в територията на парк Витоша.
          Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
            Значи намислил съм 2-3 пътеки доста технични Та да видиме докъде ни се простират уменята После съм заготвил едни върхове за катерене па ако ни пуснат над пазачницата на горските може и черни връх да пробваме ма едвали ще го качиме де. Ще е много весело.
            Защо не казваш за тези пътеки бе малък,чакаш аз да не мога да карам и тогава ги обявяваш , нали

Коментар

Първоначално публикуван от deio Преглед на мнение
              Пасарелските пътечки със Жоро голем кеф.
              Eто ги малко намалени...

Коментар

Имало и клипче...от една друга пътека
                оператор: Дейо

http://s428.photobucket.com/albums/q...t=MOV01039.flv
                Последно редактирано от Жоро Донечки; 30-10-08, 16:21.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                  Eто ги малко намалени...

.........
                  ето на това се казва :морен , вода пие: евала Жоре е по тия пътеки искам да ме водиш някой ден.

Коментар

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
                    е по тия пътеки искам да ме водиш някой ден.
                    Никакви проблеми...

Коментар

Аз съм за Събота свободен. Ще говоря с моя приятел с атв-то днес и ще се разберем за час ала бала. Имам някаква идея да се съберем към 10-10:30 в Бистрица(евентуално на кросовата писта) и после потегляме към Ярлово и Чуйпетлово, където трябва да ни е срещата, защото от там Никаква идея. Та Тапико ако не може да стигне до Бистрица(имам предвид ако пътят е в ремонт) може да си направим среща на ОМВ-то когато тръгвахме към Самоков(това м/у Бистришки и Симеоновски разклон). Пишете днес, за да се доразберем. И както знаете предложението важи за всички, които имат желание да дойдат. Да пишат тук или да звънят на телефоните, за да знаем и да ги чакаме! Моят е 0886 334 336 Ники. Ако случайно се съберем повече хора може срещата на ОМВ то да е малко по-късно!
                      Последно редактирано от nk_dimitrov; 31-10-08, 10:56.
                      09 YZ290F Athena BB

Коментар

Тануцо nick-ът ми се чете Тануцо

Аз съм окей за 10-10:30 на ОмВ-то на Околовръстното.
                        0888 494 298
                        Per aspera ad astra.

Коментар

Eто де сега се добрах до нета
                          Та те тука се срещнахме и газ към кладница

после някъде по пътя за язовира.

На Делтахил.

И тука е голчмото мъчение. Да подчертая, че се справихме с доста сериозния наклон и то в борова гора абсолютно достойно. Антон направо беше в много добра кондиция но изпусна темпото на най лесната част и задницата му се свлече. Ники нямаше проблеми и само спирането му попречи да се качи безпроблемно.

Тука сме горе след излизането от гората. Никой неможеше да си каже името

После още по нагоре и снимки при падналата бука.

Ей тука докато нацелиме фокуса, тамън 3 пъти я правихме тая снимка

И финални изкачваня на Кокалов рид

И тетака Беше кратичка разходка но пък екстремна
                          Хайде сега Ники да качи неговите че там и мене ме има
                          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Снимките са супер!
                            Леле, как съм смачкал хондичката на последната снимка...ама така е...с моите скромни габарити.
                            Ама сега съм в режим и за другия сезон живи и здрави ще съм в топ-форма!
                            Per aspera ad astra.

Коментар

И ето от мен снимките!

Тук следваме упътването на Искрен - след гробищата нагоре и следвате билото. Такова хубаво било не бях виждал

"Ники с този мотор ли ще се захлупиш след 3 мин?"

Малко позиране да подразним хората....

Ето и ме и мен.....все още сънен и обхванат от мързел

Тък тази снимка мисля да не я коментирам!

Като цяло на снимката се вижда - да, мързи ни да караме и се препичаме под слънцето в очакване на Йоан.

Ето го и него....

Тук караме, караме и май само аз видях колко беше красиво....

Хмммм, Йоан - е тука има една пътечка.....

Сигурен съм, че всеки от вас се е питал - защо спрях на наклона, за да помогна вместо 1во да се кача...... Но поне имаше екшън....

От тук почва една фотосесия.....всички уморени и със заредени батерии на снимачниците.....

Йоан - е тука има едно дърво.....

Спокойно, това не е Тарзан, това съм аз.....

Тук вече почнахме да се увличаме.....

Как ли се пуска self-timer на новия фотоапарат

Вече отпочинали правим снимки на скорост......

Е...на тази не се движа толкова бързо....

И за тази снимка ще се черпи или поне следващия път като караме ИСКАМ да ядем някъде......а не цял ден на вафли....

Това беше от мен....(засега )
                              09 YZ290F Athena BB

Коментар

На втората снимка освен това, ти показвах, че поразително приличам на човечето на Мишлен.
                                Per aspera ad astra.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X