Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разходки около София

Имаше ли затруднения с намирането на пътя през нашата гора ?
    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

маршрута е страхотен жалко,че неможах да дойда но другия път няма да пропусна.през газопровода минахте ли?ето малко снимки от него.

Андрей Андреев

Коментар

Доколкото разбрах от колегите ДА, минали са през газопровода.
        Ние се бяхме разбрали за 2 часа среща на Лукоил а тя стана 5 часа на Шел..
        Ние имахме повреда и закъсняхме с около час и половина а основната група с 3 часа...
        Но не това е най-важното.....най-важното е, че се запознахме и има надежда да направим тези карания постоянни.

Коментар

Да, наистина минахме оттам. На мен ми беше за пръв път и мога да ви кажа, че определено ми хареса. Това за събирането, искрено се надявам, че ще стане постоянно. Отскоро съм в ендурото, но усещането е неописуемо като се съберем 10тина мотора......
          09 YZ290F Athena BB

Коментар

Аз лично нямах щастието да го кача тоз прословут газопровод, защото не исках да се надценявам...за момента май е голяма лъжица за моята уста.

Културно си заобиколихме с един колега по хАслфалта
            Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
              Ние се бяхме разбрали за 2 часа среща на Лукоил а тя стана 5 часа на Шел..
              Ние имахме повреда и закъсняхме с около час и половина а основната група с 3 часа...

3 часа закъснение без да има повреда...
              Но важен е крайният резултат...нали така...

Направихме си перфектна разтоварваща разходка...

п.п.Следващия път, ще увеличаваме трудноста на пътеките, та да стане малко по-интересно

Коментар

Хах...Съдейки по твоите думи пътеката на газопровода беше лесна с няколко канафки, които няма как да видиш. Не искам да си представя какво имаш предвид под трудна! Но какво беше - който не пада, не кара!
                09 YZ290F Athena BB

Коментар

Първоначално публикуван от SneFruu Преглед на мнение
                  Хах...Съдейки по твоите думи пътеката на газопровода беше лесна с няколко канафки, които няма как да видиш. Не искам да си представя какво имаш предвид под трудна! Но какво беше - който не пада, не кара!
                  Хахах, вече съм спокоен, че не само аз съм на това мнение
                  Per aspera ad astra.

Коментар

Не бе кой не кара не пада бе
                    Аз много се изкефих на маршрута особено отначалот като Жоро ни замъкна през реката И газопровода си беше много готин.
                    Въобще страшно беше. Само дето заради прибирането ми по Е79 на 6та с почти пълна газ мотора ми е поизгорил маслото. Но нищо то и без това си беше за смяна. А закъснениет според мен бе генерирано от почивките, без които аз лично нямаше да мога Въобще темпото на нашата любителска група беше доста прилично, нямаше големи закъснения. Всички се справихме достойно с ЛЕКИЯ маршрут на Жоро.

П.П добре че нямаше ченгета щото щях да я втасам хептен.
                    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Eто ги снимките на колегата...
                      Ей... няма фотаджии в нашта група да му се невиди

Чешмата в с.Венковец.
                      Това че е първата снимка не значи, че е първата почивка

А и си подбирахме местата за почивки - все да има наклони, че малкия(дето се крие зад КТМа) все пак трябваше да пали

Срещата на Самоков която, както каза Чинела, трябваше да е в 2 на Лукойла... А в момента е 5 и сме на Шел

А, вижда се и Хондата бе

Това е в Плана. Разклона за с.Окол и с.Плана... Разделяме се.
                      Изкарахме един идеален ден

Май и някой друг щракаше или се лъжа
                      Последно редактирано от Жоро Донечки; 20-10-08, 16:51.

Коментар

Супер беше За някои беше каране за други разходка.
                        Жорка благодаря ви за изпращането

Коментар

Евала при следващото каране ще гледам и аз да се включа.

Коментар

Евала Ви правя!
                            Гледам и колегата с Хр-а има същият екип като моя...
                            Прикачени файлове
                            Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

А сега загатка познайте къде е Кавазакито на последната снимка на Жоро. Който го намери на снимката получава каса бира Да мотора е на снимката или по точно част от него но е скрит сред зеленината
                              Жокерче търсете там де има након
                              Мисля, че и бат Искрен щтракна няколко снимки на нещо сигурно няма време да ги пусне.
                              KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                                Eто ги снимките на колегата...
                                Ей... няма фотаджии в нашта група да му се невиди
                                ще кача 4-5 снимки но може би довечера ако не утре. деиствително изкарахме горе-долу добре , много се мотаехме момчета!!!
                                Последно редактирано от Chinela; 21-10-08, 21:21.
                                Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X