Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро-Каране и маркиране на трасета в Пирин и Родопите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ендуро-Каране и маркиране на трасета в Пирин и Родопите

Първоначално публикуван от ivan tonin Преглед на мнение
    Много благодаря на Жоро за подкрепата и разбирането.А също и на другите .Предполагам досещате се каква е причината.Малко ми е трудно с техниката а и немам пари за машинописка,но имам голямо желание и съм упорит така че всичко е въпрос на време и търпениеА за темата-изках да кажа следното че имаме голямо желание да караме има много хубави места и пътища които с помоща на компетентни хора да се направи така че да може да се кара с DPS.Да се маркират като трасета и дестинации напримар Добринище-Мелник.Добринище-Доспат.Добринище-Боровец през х. Гранчар х.Заврачица и х. Марица.Има още много но няма да ги пиша че с мойто темпо още един ден няма да ми стигне.С една дума искаме да навлезем по на вътре в тези неща а не само да си караме по гората сами колкото и хубаво да е това.Искаме повече контакти взаимодеиствие и помощ за нещо по сериозно. имаме възможности и амбиции така че надявам скоро да се срещнем всички сте добре дошли очакваме с нетърпение срещата с Жоро.Ако някой е ядосан от моята некомпетентност от писането и работа с компютър моля за извинение.
    Пичове,ЗАБРАВЕТЕ за организирано каране в национални паркове-визирам маршрута Добринище -Боровец.През Грънчар и Заврачица по 2-3 мотора сме минавали и са ни правили забележка горските.Нека да не ни намразват.Добринище -Мелник ако имаш предвид "хоризонталния" път който обикаля парка- става!
    offroad фен
    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Викторе, предполагам в тоя район карате.От него вече са подстъпите към по-високите точки на Рила.Гледам, яко пътчета има из района
      Прикачени файлове
      0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
      Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
      Суперскан България www.decbg.com
      Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Преглед на мнение
        Пичове,ЗАБРАВЕТЕ за организирано каране в национални паркове-визирам маршрута Добринище -Боровец.През Грънчар и Заврачица по 2-3 мотора сме минавали и са ни правили забележка горските.Нека да не ни намразват.Добринище -Мелник ако имаш предвид "хоризонталния" път който обикаля парка- става!
        Гълъбин е прав за Добринище. От Грънчар като слизаме за Самоков минаваме през язовира и там на КПП-то винаги има проблем, ако не носим ракия... В парковете забравете!

Кики, предполагам, че да. Има стотици пътчета. Ще ги пробваш скоро

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Преглед на мнение
          Пътят от Добринище-Боровец минава през Грънчар на около 300м. след това се свива в дясно през един много гаден клек а и пътеката е много тясна на времето е било път казвали му царския път но на места е доста затрупан от свлачища с една дума доста е труден но пък си е приключение следва Заврачица-х.Марица чак до Боровец пътят е много каменист и изморителен.Излиза се на пътя Боровец-Радоил точно до горското стопанство.Ако знаеш някой друг път можеш да ми го обясниш за да минавам през него.Що се отнася до Добринище- Мелник предполагам че е същият за това ни трябва GPS и маркиране на пътищата за да не навлизаме в паркови района и пререкания с горските.От къде може да се снабдиме с GPS та да се научим да работиме с такава техника защото рано или късно ще ни се наложи да я използваме
          Последно редактирано от ivan tonin; 05-02-08, 17:30.

Коментар

От района на х.Пирин до Мелник, че даже и до Сандански пътя си е съвсем приличен даже и за моя мотор! Предполагам че ще се оправите и без ГПС, пък и винаги можете да ми се обадите и да ви пресрещна! Обаче от х.Пирин до Добринище не го знам пътя. Разглеждал съм го само на карта и планувам през лятото да го пробвам, пък ако ще и с преспиване някъде на палатка! Не се притеснявам от това къде и как ще замръкна, оправям се!
            "Do not correct a fool, for he will hate you;
            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Викторе, я кажи до връх Капатник, качвали ли сте ? Въобще, става ли
              Щото в гугъл ърт гледам, че има пътчета до негоКато че ли
              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
              Суперскан България www.decbg.com
              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                От района на х.Пирин до Мелник, че даже и до Сандански пътя си е съвсем приличен даже и за моя мотор! Предполагам че ще се оправите и без ГПС, пък и винаги можете да ми се обадите и да ви пресрещна! Обаче от х.Пирин до Добринище не го знам пътя. Разглеждал съм го само на карта и планувам през лятото да го пробвам, пък ако ще и с преспиване някъде на палатка! Не се притеснявам от това къде и как ще замръкна, оправям се!
                Ние го знаем пътя Мелник-Добринище така че само чакаме да цъфне пролетта и да направиме една среща. Аз карам с Тенере и няма проблеми.ГПС ни трябват за да се научим да караме и по непознати места иначе Пирин я знаем и на сън дет се вика.Що се отнася до преспиването не бери грижа има къде колко му трябва на човека за да е щастлив.

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                  Викторе, я кажи до връх Капатник, качвали ли сте ? Въобще, става ли
                  Щото в гугъл ърт гледам, че има пътчета до негоКато че ли
                  Леле Кики, изобщо не съм видял, че си ме питал. А иначе става става, има си черен път-чакълест, но даже и с 4х4 може да се стигне. От с. Бачево нагоре само газ!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X