КАРАНЕ ПРЕЗ ПИРИН И ТРАСИРАНЕ НА МАРШРУТИ
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ендуро-Каране и маркиране на трасета в Пирин и Родопите
Свий
X
-
До: Ендуро-Каране и маркиране на трасета в Пирин и Родопите
Първоначално публикуван от ivan tonin Преглед на мнениеКАРАНЕ ПРЕЗ ПИРИН И ТРАСИРАНЕ НА МАРШРУТИ0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
-
Като бомбандировач! Минал, треснал 2 бомби и си продължил по пътя! Пък вие сега се чешете по главите и се чудете какво е имал в предвид
! Може пък да е искал да пробва как се пускат теми!
"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Коментар
-
явно незнае че тук сме едни и същи като малко порочно семеиствои си има правила които спазваме.надявам се да има пояснение аджаба кви са тези бомби както го каза Слави.
crf450 supermoto
Коментар
-
Колеги, ако не греша, това е пичът, който скоро ми се обади да организираме някакви мероприятия в района на Добринище-Разлог-Банско. Цялата група там има огромно желание да стане домакин и на кръг от РШЕ, така че, бъдете по-снизходителни ! Колегата за пръв път пише във форума и му е малко трудно да започне в началото, докато се ориентира, тъй че моля да го изчакате да се адаптира !
Колкото до този район, всички знаете, че няма по-добър другаде в България за ендуро. Кеф ти на изток-меките Родопи, кеф ти на запад-каменистия и стъмен Пирин, а малко по на северозапад - разнообразната Рила.
Нека не пъдим с прибързани изказвания и постове колегите, а да влезем по човешки в контакт с тях и да им обясним търпеливо за какво става въпрос, и как да подходят към форума.
Скоро бях в този край и видях, че много пичове карат в този регион ендуро. Нека станат наши приятели и ние техни !Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com
Коментар
-
Ама ние търпеливо седиме и си чакаме
Нищо лошо не сме казалиРазбиране бихме проявили винаги и по всяко време. Ако трябва лично ще се заема да обясня на човека как да подходи.
DCRT®
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнениеКолеги, ако не греша, това е пичът, който скоро ми се обади да организираме някакви мероприятия в района на Добринище-Разлог-Банско. Цялата група там има огромно желание да стане домакин и на кръг от РШЕ, така че, бъдете по-снизходителни ! Колегата за пръв път пише във форума и му е малко трудно да започне в началото, докато се ориентира, тъй че моля да го изчакате да се адаптира !
Колкото до този район, всички знаете, че няма по-добър другаде в България за ендуро. Кеф ти на изток-меките Родопи, кеф ти на запад-каменистия и стъмен Пирин, а малко по на северозапад - разнообразната Рила.
Нека не пъдим с прибързани изказвания и постове колегите, а да влезем по човешки в контакт с тях и да им обясним търпеливо за какво става въпрос, и как да подходят към форума.
Скоро бях в този край и видях, че много пичове карат в този регион ендуро. Нека станат наши приятели и ние техни !crf450 supermoto
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнениеКолеги, ако не греша, това е пичът, който скоро ми се обади да организираме някакви мероприятия в района на Добринище-Разлог-Банско. Цялата група там има огромно желание да стане домакин и на кръг от РШЕ, така че, бъдете по-снизходителни ! Колегата за пръв път пише във форума и му е малко трудно да започне в началото, докато се ориентира, тъй че моля да го изчакате да се адаптира !
Скоро бях в този край и видях, че много пичове карат в този регион ендуро. Нека станат наши приятели и ние техни !Района там не е разработен, и гледам в офроуд картата няма маршрути из Пирин да речем.А знам че се кара там, имам и роднини из района, та мисля тоя сезон да покарам там.Нека обясни пича, от къде е , що е, къде карат, колко народ и тн.
0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Коментар
-
Кики, баба ми и тя е от там, та от нея ги знам тия работи. Ще я питам и ще те осведомя къде е карала напоследък !
Трайте сега де, той ще обясни всичко !Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Коментар
-
Аз човека го познавам бегло. Миналата година имаше мото-събор в Добринище та оттам. Явно, че има предвид трасирането на маршрути на GPS-и. Така го разбирам аз. Тук във всяко градче се кара много, но единствения организиран и многоброен клуб е в Разлог. Снабдени сме c GPS,благодарение на Събин ще почне трасирането. Още няма единна организация за околността, но и това ще стане
Жоро задължително ако минаваш оттук пак се обади има какво да ти покажем, има идеи които да обсъдим. Региона е страшно атрактивен, а ние сме с добри позиции, а имаме хора с много опит и знания на маршрути!
Кики, поздрави от Васко, специални!Оплака се, че се опитваш да го вербуваш за моторджия!
Коментар
-
Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнениеАз човека го познавам бегло. Миналата година имаше мото-събор в Добринище та оттам. Явно, че има предвид трасирането на маршрути на GPS-и. Така го разбирам аз. Тук във всяко градче се кара много, но единствения организиран и многоброен клуб е в Разлог. Снабдени сме c GPS,благодарение на Събин ще почне трасирането. Още няма единна организация за околността, но и това ще стане
Жоро задължително ако минаваш оттук пак се обади има какво да ти покажем, има идеи които да обсъдим. Региона е страшно атрактивен, а ние сме с добри позиции, а имаме хора с много опит и знания на маршрути!
Кики, поздрави от Васко, специални!Оплака се, че се опитваш да го вербуваш за моторджия!
Той един път да се качи на мотор......
Но тая година със сигурност сме в Разлог да покараме из района
Ей, нали имате ГПС-и бе.Що нема един трак из ПиринДа се стегнете
0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Коментар
-
Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнениеЖоро задължително ако минаваш оттук пак се обади има какво да ти покажем, има идеи които да обсъдим. Региона е страшно атрактивен, а ние сме с добри позиции, а имаме хора с много опит и знания на маршрути!
Като се върна от Виена, ще гледам да дойда и да направим една среща непременно.Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Коментар
-
А бе чак ми е неудобно....имаме тука такива възможности, а нищо не правим. Ама нали времето ни е "ценно" та не можем да се отпуснем малко!
Жоро, задължително да минеш!ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Кики, само да се стопи малко снега и веднага пращаме тракове. Като дойдеш да се обадиш! Време е да се запознаем!
Такива пътеки знаят старите мотористи, че чак от Ерзберг ще им завидят, ама като дойдете тогава ще се говори.
Обещавам, че следващия кръг по ендуро, ще е в нашия край! Няма как!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар