Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде става за каране в момента

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Къде става за каране в момента

Днеска се пробвах малко да покарам в близките околности на Сандански. Показвам снимки с коментар защото така всеки ще може да си създаде впечатление! Иначе ако пусна само коментар може и да подлъжа накого защото коментара ми е повлиян от моите и на мотора ми възможности!
    Времето и вчера и днес, следобяд, беше слънчево и около +5,+6 градуса, обаче язовира над Сандански все още е замръзнал:

Отначало пробвах да карам по черните пътища, обаче калта беше много лепкава и ми затлачваше гумите. Пробвах да карам отстрани по тревата, и се оказа по-лесно:

Все пак не навсякъде имаше възможност да се кара встрани от пътя, а стъпех ли на пътя, още за първите няколко метра картинката ставаше ето такава:

Мотора ставаше почти неуправляем и се налагаше да карам със спуснати колесари (разбирай крака)! Понеже и по подметките ми се налепваше кал, на няколко места като слизах от мотора за малко да се изтърся. Много се хлъзгаше!

Иначе както казах, времето беше слънчево и понеже се бях понавлякъл, доста се поизпотих!

След като се поизмъчих по баирите около Сандански, отскочих и до над с.Кръстилци, почти на границата между Малешевска и Огражден планина. Тука все още имаше малко сняг но ми се стори че се кара по-лесно защото почвата е по песъклива и не се лепи толкова. Това са снимките направени над с.Кръстилци:

Всички снимки са ето тук: http://htftp.offroad-bulgaria.com/sl...o%20Sandanski/
    "Do not correct a fool, for he will hate you;
    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Значи с две думи в Сандаски е най-добре за карене в момента Кал, обичам (нали после аз не пера дрехите), сняг нямаше, лед също не видях. При нас е от горе до долу лед! Утре ще се поразходя и ще направя специално за тази тема няколко снимки, да видите за какво става въпрос , само трябва да внимавам къде спирам, че може да имам проблеми в тръгването (лед под задната гума )!
      KTM Fen

Коментар

При нас е до гушата няма мърдане мъкааа

Коментар

Колега,можеш ли да ми кажеш какъв модел ти е задната гума,че и аз имам нужда от нова.

Коментар

В Кърджали е добре, но нямам снимки за показване. Сняг почти няма и е сравнително топло, но през предните два дни съм си играл на "примък-отмък" с един тон дърва и не ми беше до ендуро... Утре бия камшици към София и май ще остана на сухо тая "почивка"...

Коментар

Първоначално публикуван от ivan tonin Преглед на мнение
              Къде ли е това
              При нас

Тук в Чепеларе горе-доло става за каране, но не е както трябва все още
              Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

И при нас вече може да се каже че може да се кара особено в Верила планина днес ходихме с джипове и пътищата са чисти(няма сняг).
                Поздрави на всички

Коментар

В Бургас е около нулата, но определено става.
                  Дори аз покарах (малко).

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
                    Утре ще се поразходя и ще направя специално за тази тема няколко снимки!
                    Аз хубаво обещах, но като неможах да запаля мотора днес... нямаше никъкви признаци така съм ядосан... всичко му е замръзнало, с запалка съм нягрявал ключалката, за да си отключа кормилото. Съединителят също не мърдаше... абе мани, още не е готово ремаркето иначе веднага си го закарвам в Гоце Делчев на топло и само на мотопистата ще карам докато не се затопли!
                    KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
                      Аз хубаво обещах, но като неможах да запаля мотора днес... нямаше никъкви признаци така съм ядосан... всичко му е замръзнало, с запалка съм нягрявал ключалката, за да си отключа кормилото. Съединителят също не мърдаше... абе мани, още не е готово ремаркето иначе веднага си го закарвам в Гоце Делчев на топло и само на мотопистата ще карам докато не се затопли!
                      Колега аз и моя не го бях палил месец и повече обаче вчера на манивела не иска ама щом го бутнахме от един метар превъртя и запали даже и без смукач,защото жилото му беше замръзнало
                      Пробвай на дърпане и бутане

Коментар

Няма къде всичко е в сняг... обикновенно като го запаля, изчаквам го да позагрее и газ през градината сега е много сняг и кал и няма как да се бута там, а двора и той е в сняг... аз немога да го изкарам, само той мен може , но е замръзнал из основи
                        KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                          калта беше много лепкава и ми затлачваше гумите....
                          Слави, кажи две думи за Максиса.... Тегли ли добре Тенерето в калта, как се държи задницата?

Иване, а ти що лъжеш?! Вчера при вас беше топло и сухо като в Мавритания!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                            Слави, кажи две думи за Максиса.... Тегли ли добре Тенерето в калта, как се държи задницата
                            Ще ти кажа, ама на лични! Че иначе току виж, пак съм подразнил някой!

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                              Ще ти кажа, ама на лични! Че иначе току виж, пак съм подразнил някой!
                              Славчо, тоя нещо се бъзика ?!

Коментар

Бъзика се той! То да имаше кой да ме снима отстрани как се чекна като патка на лед, още по-голям бъзик щеше да е!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X