Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде става за каране в момента

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Къде става за каране в момента

В Плана и Лозенската по 50тина см сняг и с много навяти преспи от силния вятър.
    В събота пробвах да карам към гората, ама дръжки, неможе да бележи! Та въртях половин час по улиците и близките поляни да начешем крастата и това е. Иначе по улиците голям кеф - нали студено, няма хора, деца пък хич, а снега един утъпкан, предницата спи, държи перфектно, задната пързаля яко - с две думи за приятно возене при -10 не ставаше, ама адреналин за 20-30 мин може да си набавиш

Коментар

Днес в Чепеларе беше направо превъзходно времето за каране ( по това време от годината няма как да има по-подходящо време за Ендуро )

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=24525
      тук съм поописал на кратко днешния ми ден
      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

В Сандански снощи валя дъжд и стопи повечето сняг! Днеска през целия ден беше мъгливо и около +4 градуса! Не съм пробвал да карам, назимил съм се нещо пък и ме е страх от лед. Ако задържи да не стане по-студено, скоро ще става за каране даже и за моя мотор в ниското!
        "Do not correct a fool, for he will hate you;
        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Еи Софианци ,да не лъжете че имате сняг.Днес бях там ,и то при вас си е жива пролет.В Габрово няма чист тротоар.

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
            В Сандански снощи валя дъжд и стопи повечето сняг! Днеска през целия ден беше мъгливо и около +4 градуса! Не съм пробвал да карам, назимил съм се нещо пък и ме е страх от лед. Ако задържи да не стане по-студено, скоро ще става за каране даже и за моя мотор в ниското!
            Надежди...
            От утре го дават -16. Честито на печалившите.
            DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
              Надежди...
              Къде в Сандански ли? Че ако е верно аз носа си няма да покажа от къщи освен по работа!
              "Do not correct a fool, for he will hate you;
              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Ето любопитна снимка от сутринта в Стара Загора !
                Стъклото на джипа се отвори, но ледът си стои. А карай мАтор в такава обстановка !
                Хората се разклечваха по улиците ...
                (забранено за Ивка, че не може да понася такива гледки ! )

Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

Ъм за Сандански не знам... за София чух бещо по радиото за рязко застудяване и поледици. Таман днес се топеше снега.. ще стане красиииииво.
                  Ама и вас няма да ви подмине май

Жоре, хората наиш ли какви пари дават за такива декоративни стъкла, а ти ривеш...
                  DCRT®

Коментар

Погледни го от хубавата страна сега джипа ти има стъклопакет, с две думи Уплътнил си нещата.
                    Еи то по граовете нестава за ходене пък какво остава за каране на моторите, и то в планината
                    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                      В място без сняг, каквото е Стара Загора има доста и не може да се кара, дори и на заяждане, както сме го правили друг път !
                      А по околните склонове около града има до коляно сняг.
                      Такова нещо не е било никога тук !

Краси, вярно ли , че в Севлиево било голяма веселба, особено откъм минусови температури ?!
                      Жоро верно бе! И тази година ни изненада зимата и студовете, и на всичко отгоре през Януари, а не през Юли, странно защо така

иначе ми се кара та ми се плаче, несъм пипал мотора месец почти
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

вчера покарах в и около харманли..кара се няма проблем..има малко сняг..но не повече от 10 тина сантиметра беше и топло и всичко се топеше

ПП красииии.. що си пуснал общата снимка на приятелките ми...нали ти казах да не я показваш ..сега бате жоре ше я види и..ще иска да ми идва на гости

Коментар

Около Търново има над 50 см., данеговорим за Еленския балкан, където често караме

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                            Надежди...

!!!
                            Живей сега, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                              ПП красииии.. що си пуснал общата снимка на приятелките ми...нали ти казах да не я показваш ..сега бате жоре ше я види и..ще иска да ми идва на гости

Бат Жоро пак ще ти дойде на гости, пък ако толкова закъсате за приятелки ще ти дам една от мойте
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                                вчера покарах в и около харманли..кара се няма проблем..има малко сняг..но не повече от 10 тина сантиметра беше и топло и всичко се топеше

Еее Митков добре, че започнахте стачка това фармацефтите та да немериш време и за нас да драснеш някои ред тука във форума.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X