Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде става за каране в момента

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде става за каране в момента

Пускам темата за да обменяме информация за условията за ендуро предвид падналия снежец.Желанието ми е всеки да драска по 2-3 реда как е в неговия район,както и ако настъпят някакви промени!

Поздрави на всички!
    offroad фен
    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

До: Къде става за каране в момента

при нас яко сняг. и току що започна пак да вали . ужас
    crf450 supermoto

Коментар

Тази седмица не се реших да се кача на мотора и да отпера нагоре, затова и нямаше как да вида какво е, но от източници разбрах, че е имало много ама много сняг... леда си е останал от миналия път, но сега на места сигурно има по над 1м сняг... като имаме впредвид че 2 дни не беше спирало да вали, сега като гледам почва да се нормализира, но... дълго време няма да се стопи снега, пък и да се стопи, почват пак едни ледове... Става въпрос за Стара планина (София). Събота и неделя обикновенно рано сутрин излизат ловджии, отъпкват пътищата и горе долу става за каране... за твоя мотор няма да е много трудно... изобщо важно е, ако излизаш в това време да не си сам, за да може да си помагате, щото не е лесно.
      KTM Fen

Коментар

В габрово е окло 80 см не ства.Много е студено и никък не подходящо.Има обаче специалисти с АТВ-та дето си карат ,но само по изринатите улици.

Коментар

Ако си доста луд... в Кърджали става. Само да си добре екипиран и да те чака някой с сухи дрехи и нещо сгряващо у дома. Сняг си има - доста даже, но това не е толкова зле - има си места, които позволяват да се кара дори в това време!

Коментар

В Чепеларе уш балкан ала-бала а то какво ... има около 30-40 см сняг а на доло по полето има двойно ако не и тройно Иначе из града става за лъзгане между колите и по завоите, но в гората няма влизане 4-5 дена преди да завали яко сняг с един приятел си викаме аиде да отидим да покараме малко в гората ... добре аиде тръгваме ... точно 10-15 метра от края на асвалта и до там няма навлизане по черните пътища та камоле по козите патечки
            Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

При нас няма много сняг освен във Верила планина има някаде около 15 см . Но няма желаещи да каратНо мисля тия дни да разбия на мотора маслото малко

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
                При нас няма много сняг освен във Верила планина има някаде около 15 см . Но няма желаещи да каратНо мисля тия дни да разбия на мотора маслото малко
                Къде е при вас???
                offroad фен
                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Във Сапарева баня Ако има желаещи,да заповядат малко да се потъркаляме във снега
                  Гълъбине тамън ще пробваш мотора.

Коментар

На мен много ми се кара,но в тоя студ ако изляза с мотора ,както съм понастинал ,ще свърша с Пневмония в някоя болница.
                    Живей сега, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!

Коментар

в южните родопи в момента неможе дасе иде от падналия сняг прес последните днисамо по асвалт требва да караш
                      KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Първоначално публикуван от kiril_ivanov Преглед на мнение
                        На мен много ми се кара,но в тоя студ ако изляза с мотора ,както съм понастинал ,ще свърша с Пневмония в някоя болница.
                        Кика и сега ако е студено То и аз сам болен ама не ми пречи

Коментар

Тук към Перник завъля дъжд Дано не стегне студ през нощта, че ще се изпотрепе сумати народ по пътищата. А иначе в витоша на 1000 метра снега е около 15 см но не става за каране много е студено и на места има лед.
                          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
                            Кика и сега ако е студено То и аз сам болен ама не ми пречи
                            Ооооооооо никак даже в събота в късния следобяд термометъра показваше -12 градуса!!!
                            Живей сега, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!

Коментар

В място без сняг, каквото е Стара Загора има доста и не може да се кара, дори и на заяждане, както сме го правили друг път !
                              А по околните склонове около града има до коляно сняг.
                              Такова нещо не е било никога тук !

Краси, вярно ли , че в Севлиево било голяма веселба, особено откъм минусови температури ?!
                              Ендурото и сексът не са шега работа !
                              -------------
                              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                              http://crazy-job.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X