Здравейте
Ето малко снимки от една кратка зимна разходка и Витоша.
На 28.12.07 реших да изкарам мотора за една разходка. Дестинацията беше малко над местноста Меча скала.
И така изкарах моторетката от гаража.

Определено под снега на пътя имаше лед

Тук вече съм на старата кариера <От какъв зор съм снимал така
>

Един красив на пръв поглед заснежен път, ноо отдолу се крие гаден лед на който познайте какво стана
<пребих се>

Тук много странно как но гумата изора леда

А снега все повече и повече става, което затруднява моите възможности на млад ендурист

И малко по-нагоре вече неможех да карам и спрях.

Попринцип реката е доста по голяма но сега е замръзнала на половина. Еи голям студ беше

На тази снимка се виждат следите от родилните ми мъки да завъртя мотора, щото го забих с предницата срещу реката и няма мърдане.
Ей изпотих се докато го завъртя а си представям ако беше някой 600cc.

и накрая хаиде обратно в къщи и стига за тази година каране

П.С. качеството не е добро защото снимките са от ГСМ а не ми се мъкнеше апарата.

На 28.12.07 реших да изкарам мотора за една разходка. Дестинацията беше малко над местноста Меча скала.
И така изкарах моторетката от гаража.

Определено под снега на пътя имаше лед

Тук вече съм на старата кариера <От какъв зор съм снимал така

Един красив на пръв поглед заснежен път, ноо отдолу се крие гаден лед на който познайте какво стана

Тук много странно как но гумата изора леда

А снега все повече и повече става, което затруднява моите възможности на млад ендурист

И малко по-нагоре вече неможех да карам и спрях.

Попринцип реката е доста по голяма но сега е замръзнала на половина. Еи голям студ беше

На тази снимка се виждат следите от родилните ми мъки да завъртя мотора, щото го забих с предницата срещу реката и няма мърдане.
Ей изпотих се докато го завъртя а си представям ако беше някой 600cc.

и накрая хаиде обратно в къщи и стига за тази година каране

П.С. качеството не е добро защото снимките са от ГСМ а не ми се мъкнеше апарата.
Коментар