Здравейте
Ето малко снимки от една кратка зимна разходка и Витоша.
На 28.12.07 реших да изкарам мотора за една разходка. Дестинацията беше малко над местноста Меча скала.
И така изкарах моторетката от гаража.

Определено под снега на пътя имаше лед

Тук вече съм на старата кариера <От какъв зор съм снимал така
>

Един красив на пръв поглед заснежен път, ноо отдолу се крие гаден лед на който познайте какво стана
<пребих се>

Тук много странно как но гумата изора леда

А снега все повече и повече става, което затруднява моите възможности на млад ендурист

И малко по-нагоре вече неможех да карам и спрях.

Попринцип реката е доста по голяма но сега е замръзнала на половина. Еи голям студ беше

На тази снимка се виждат следите от родилните ми мъки да завъртя мотора, щото го забих с предницата срещу реката и няма мърдане.
Ей изпотих се докато го завъртя а си представям ако беше някой 600cc.

и накрая хаиде обратно в къщи и стига за тази година каране

П.С. качеството не е добро защото снимките са от ГСМ а не ми се мъкнеше апарата.
Ето малко снимки от една кратка зимна разходка и Витоша.На 28.12.07 реших да изкарам мотора за една разходка. Дестинацията беше малко над местноста Меча скала.
И така изкарах моторетката от гаража.

Определено под снега на пътя имаше лед

Тук вече съм на старата кариера <От какъв зор съм снимал така
>
Един красив на пръв поглед заснежен път, ноо отдолу се крие гаден лед на който познайте какво стана

Тук много странно как но гумата изора леда

А снега все повече и повече става, което затруднява моите възможности на млад ендурист

И малко по-нагоре вече неможех да карам и спрях.

Попринцип реката е доста по голяма но сега е замръзнала на половина. Еи голям студ беше

На тази снимка се виждат следите от родилните ми мъки да завъртя мотора, щото го забих с предницата срещу реката и няма мърдане.
Ей изпотих се докато го завъртя а си представям ако беше някой 600cc.

и накрая хаиде обратно в къщи и стига за тази година каране

П.С. качеството не е добро защото снимките са от ГСМ а не ми се мъкнеше апарата.

...Градивна критика. "Ша са земаме у ръце" , както се изразяват нЕкои от дефилето...

Коментар