Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Снимки от "Мото-клуб Разлог"!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Снимки от "Мото-клуб Разлог"!

Газ по екстремите... Имаше доста паднали дървета от силна буря та се наложи да щурмуваме баирите..

И ние с Митака точно през същото място минахме в петък.По пътя има няколко паднали дървета, та се налага да се заобиколят отгоре.
    Как не се засякохме някъде
    Последно редактирано от kiki.t; 22-06-08, 23:40.
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

при вас е много красиво.исками се да покарам при вас
      crf450 supermoto

Коментар

Наистина е невероятно дано някой ден да може да покараме и ние при вас.

Коментар

Първоначално публикуван от nik0272 Преглед на мнение
          Наистина е невероятно дано някой ден да може да покараме и ние при вас.
          когато кажете. само си изберете лесно. или малко по трудно но с невероятна красота на стара планина около връх ботев
          crf450 supermoto

Коментар

Първоначално публикуван от shumanski Преглед на мнение
            когато кажете. само си изберете лесно. или малко по трудно но с невероятна красота на стара планина около връх ботев

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
              И ние с Митака точно през същото място минахме в петък.По пътя има няколко паднали дървета, та се налага да се заобиколят отгоре.
              Как не се засякохме някъде
              А бе Кики, как се разминахме не е истина....Васко цял ден ми беше звънял в събота, ама аз телефона не го носех с мен.....През седмицата се уговорихме с него, че ако идваш, щото не беше сигурно според него, да ми звънне в петък да се видим и да се разберем къде отиваме. Ние всяка събота караме. Трябваше направо да ми дръннеш като си тук, много щеше да се изкефиш ако беше с нас. Здраве, като дойдеш пак...

Тази седмица сигурно караме за Триград, на 80% е сигурно. Ако някой е наблизо и изявява желание да заповяда!!!

Коментар

Сега го мислим с едни приятели, да тръгнем от Боровец, през Рила и да излезем там дето бяхме с Митака тия дни.Та като го правиме, ще се разберем ако искате да се чакаме някъде из Рила
                0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                Суперскан България www.decbg.com
                Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Ми тръгвате от Самоков, през язовир Б. Искър, хижа Грънчар, оттам няма проблем да ви чакам и да ви сваля до Разлог! Пътя е супер и се дава яко газ, стига да се навиете само ми кажи и го правим...

Коментар

Колеги, в събота тръгваме за "Седемте Рилски езера", ако има желаещи да споделят с нас пътуването да пишат тук. Ще е екстра!!!

Утре към 18.00ч. ви давам точна и окончателна информация за пътуването..

Коментар

Викторе, аз в неделя ще съм на Паничище и ще се радвам да се обадите ако все още сте на езерата.....0888 255669
                      Не можах да разбера точно дали е еднодневен преход защото пишеш, че утре вечер ще дадеш инфо???
                      На езерата и Паничище интернет няма...
                      Съжалявам, че няма да мога да дойда с вас но ребрата още ме болят и не мога да карам..

П.П. Викторе пропуснах да Ви предупредя, че утре и в неделя на Паничище ще се проведе ..балкански шампионат по планинско бягане.
                      Така, че там вече е много пренаселено....ЕТО
                      Последно редактирано от Chinela; 27-06-08, 20:18. Причина: Допълнение...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X