.....Следващата ни спирка е на едно място , което видях в темата на Чинела за карането им тая седмица. Чинел, на връщане от Самоков пак на Хайдушката чешма имаше някакъв банкет и хората ни казаха, че преди 20-на мин са минали 3 мотора....
Ами със сигурност не сме били ние защото когато вие влязохте на терасата в ресторанта на пистата в Самоков. Ние седяхме на първата маса а вие минахте през ръкавиците ми и окупирахте последната маса. На първата маса седяхме и хапвахме аз, Ива, Будин и АДА. Даже и не ни погледнахте...аз попитах абе кой са тея гладните и там един местен пич ми каза а това са самоковци...
Освен това моторите ни бяха паркирани на 10метра от вашите които бяхте наредили до мрежата. Така..сега стига ли доказателства, че не сме били ние. А въпросните снимки са от миналият уикенд но чак сега сколасах да ги пусна..
Аз си мислех, че не сте като банскалии и сте по дружелюбни.... http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...5&postcount=90
Сигурен ли си?!?!
15-на минути след като станахме от масата на същата маса седнаха наистина самоковците, които ние чакахме за да ни кажат къде да спим. Техните мотори както и нашите бяха до оградата. Не искам да повярвам, че сме се разминали
И не сме толкова груби де...ееее
Ами за събота става въпрос, Вие влязохте точно когато въпросният македонец с номер 11 излезе да тренира с останалите... а ние станахаме когато Ива тръгна да излиза с мотора да тренира. После гледахме Ива но близо до пистата и след това бегом към Дупница ама не точно....виж линка дето съм ти пуснал по горе.
Нищо друг път, аз цяло лято бачкам на Паничище и ако ми дойдете на гости обещавам на другия ден да Ви изпратим до Разлог.
Та да видите НИЕ какви дружелюбни сме.
П.П. Ние сме дошли по почти същият маршрут само, че около 1 час преди Вас. От Дупница през Сапарева баня, Паничище, обесен камък......Ридо.
В неделя към обяд решихме, че освен почти всекидневните ни ходения до Благоевград и околностите отиваме до хижа Македония. Отдавна не е имало хубав ден та за т'ва... Газ! Разлог-Годлево-Семково-х. Македония-Бистрица-Бодрост-Г.Осеново-Разлог....късничко се прибрахме Снимките са малко. При карането ни просто няма време за снимане. Колкото толкова обаче...
Това е едно от множеството водохващания по пътя към хижата.
На отиване времето беше мрачно, но в планината толкова бързо се мени, че секунда след като е имало слънце, почва да вали....сняг
...и обратно
Хижата! Ядохме най-вкусния боб на света....няма спор!!! Покрива на хижата зимата е бил отнесен от страшна буря, която е повалила и всички стълбове наоколо. Целия втори етаж на хижата е бил пълен със сняг и сега имаше една група майстори.........които бяха изпили ракията и коняка....само мастика имаше
Камбаната!
За нещастие на най-стръмната част преди хижата на единия мотор се счупи съединителя и се наложи да го теглим около 1км с въже по-голяяям наклон. През това време минаха 3 групи благоевградски мотористи и ни заваля дъжд-сняг.....ужас
Сняг....
Още сняг....
Благоевградска змия...
Хубаво...
Естествено снимките са с телефон....апаратчето отдавна замина....
Благодаря за оценката!
Априлия е голяма марка,но трябва по-специално отношение.
/Като към нежно маце-трябва редовно, и прецизно да се обслужва,
и настройва ,иначе се" нацупи ",и те кара на ръце да я носиш./
Доскоро карах една 350сс 4т,нямах никакви проблеми ,но я продадох и взех една 600сс./Зор за големи кубици/
Тази дето я купих беше нещо грипозна,и грозна,та се наложи да
и оправям мотора ,и малко пластични операции.
Сега съм още в бокса ,и на края ще видим до къде ще я докарам.
Като я събера, ще пием по чай някъде из хижите.
В събота рано сутрин....към 11.30ч.....тръгнахме за х.Грънчар да хапнем от супата в хижата......
Маршрута ни минаваше през мечките и после хижата като през целия ден времето беше супер, компанията също... Ето и няколко снимки.
1-а почивка...
Изправяме кормило, че имахме лек инцидент с удар в един Москвич, но нищо сериозно за щастие!
Газ по екстремите... Имаше доста паднали дървета от силна буря та се наложи да щурмуваме баирите..
Вече сме на хижата, която се намира на приказно място. Който не е ходил изпуска, страхотия е, езерото е на 10м от хижата, пълно е с пастърва и риболова е разрешен. Приказно място
Хижаря има снимка, на която кара ски на мястото, където се намират тия бунгала. 3.50-4 метра сняг
Коментар