До: Каране из Люлин планина!!! Желаещи???
На Люлин е страшна кал!!!! Ако искате да ходиме при Кики и после към състезанието....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Каране из Люлин планина!!! Желаещи???
Свий
X
-
Здравко по наблизо ще караме ,че сме решили след обяд по рано да се прибереме !Първоначално публикуван от Zdravko.M Преглед на мнение
На Люлин е страшна кал!!!! Ако искате да ходиме при Кики и после към състезанието....[B][U]YAMAHA TT600 E[/U][/B]
Коментар
-
10:00 Тръгваме от ъгъла на бул.Гоце Делчев и бул.България посока Бояна ако идваш се обади на Владко !Първоначално публикуван от john Преглед на мнениеИ аз бих се пробвал да покарам с вас по Люлин планина, ако приемате разбира се нови членове към групата. Само уточнете часът и мястото на срещата.[B][U]YAMAHA TT600 E[/U][/B]
Коментар
-
Абе идвай да караме остави състезанията за най-добрите !Първоначално публикуван от SIRIUS Преглед на мнениеАйде да ходиме до състезанието в Бухово по черно, че не ми се ходи сам?! 0889932208[B][U]YAMAHA TT600 E[/U][/B]
Коментар
-
Първоначално публикуван от SIRIUS Преглед на мнениеДа караме винаги може, но състезанието не е всеки ден!
А и към Люлин не ми е интересно.
SIRIUS лесно ли ти е в Люлин планина!!! Ако ти е лесно ще ме заведеж на някое лесно местенце??Последно редактирано от slawunder; 19-04-08, 19:01.
Коментар
-
Мне, то и аз съм начинаещ. Утре ще караме една група, аз още дна 125-ца и 10 атв-та, който иска може да се присъедини, 9 и 30 на ОМВ-то на Горубляне в посока Пасарел![img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]
Коментар
-
Днес с Владко и John направихме едно едно доста прятно каране из Люлин. Имаше лесни и трудни моенти кал на богато бутане падане абе о4бщо взето всичко. Оказа се че Люлин е доста малка планина успяхме да я обиколиме два пъти от различни места и да се прибереме към 16:00ч. Сега Очаквам Владко да даде и снимки от разходката.[B][U]YAMAHA TT600 E[/U][/B]
Коментар
-
Стартирахме трима. Тони (toni_03), Иво(John) и аз. Карането беше приятно и уморително, костваше доста усилия и на трима ни. Освен с приятни впечатления, се изпълнихме отвсякъде и с гадна лепкава люлинска кал
Денят започна с фотосесия на главтите герои /по обясними причини липсвам от снимката/
и на техните машини

Първи полъх на офроуд

Ще се бута, то е ясно!

Безмилостна атака на изоставеното поделение над Бонсови поляни. Че е безмилостна, недвусмислено говори изражението на Тони. Точно там той се наби на едни добре замаскирани бетонени стълбове и подби скарата под двигателя. За радост не последва теч на масло

Рекапитулация на щетите: като цяло днес от мотора на Тони подрънкваха и се вееха неукрепени детайли

Като се озовахме на билото, решихме да спуснем Газопровода и да отидем до Бучино. Спускането добре, ама качването ни взе душите! Борбата беше толкова изтощителна, че щях да колабирам като го качихме най-сетне тоя Газопровод. Изобщо не се и сетих, че нося фотоапарат. Еретични мисли за кафенца и вафлички вече блуждаеха в главите ни, Тони вика ей тука на 4 километра е Бучино, там ще ни чакат с опънати маси. Да ама не.В единственото отворено магазинче лелката не ни пусна да влезем. Явно и се сторихме поизцапани. Беше благосклонна да ни прибере пърите и поръчките ставаха от площадката отпред.

Айде продължаваме! Доминатора е зъл !

В гората, освен кал, се оказа, че има и задънени улици

Нечия гума. Или ще да е на Ямахата, или на Доминатора.

Ето и задната, или поне това, което се вижда от нея

Спуснахме се към Долината на закъсалите виетнамки, където закъсаха и Ямахи

Тони се захласна във фотосесия

Тук и аз се окопах, даже малко преди снимката мотора ми беше паднал върху крака и чаках Иво да помага

Тия пусти коловози, сякаш нарочно ги правят толкова дълбоки

Хигиенизация преди потегляне

Вече на асвалта, спираме да проверим как е регистрационната табела на Тони

Вижда се , че не е добре! Освен че се крепи на магия, е придобила и странна форма /май благодарение на едно мое спиране в Тони/

Тука духна вятър и табелата съвсем се откачи

Ето я във целият си блясък, сякаш сега излиза от 2-ро гише на КАТ

В ОМV-то ни обичат, и ние ги обичаме тях

P.S. Всички снимки, както и няколко клипчета, можете да пазгледате тук https://htftp.offroad-bulgaria.com/v...arane%20Lulin/2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
Коментар
-
Добре
Ама много свинска кал
Не че при нас днес не беше същото, само дето имаше и 4-5 минавания на бая река
0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
-
В неделя 20.04 за първи път карах в Люлин Планина
Принципно се качих на мотор за първи път през живота си преди 2 седмици, и съм карал общо 4-5 пъти за тези две седмици. Като "карал" имам предвид на супер леки, равни трасета.
За пример ще дам трасето на филиповци ако някой го знае.... там съм карал 2-3 пъти по час два
И така... в неделя реших с моето 125 Сузуки РМ да се присъедния към едни пичове в Люлин Планина...
Направо ми се разказа играта
Само кал, локви... но да се похваля... справих се с не много падания и то предимно в локви
Озорих се адски много на едно от нанагорнищата с камъни и чакъл отдолу...
Мотора едвам се справи.. и то от 3-тия път !
Идваше ми по едно време да хвърля мотора и да умра в гората
За съжеление нямаме снимки но преживяването беше уникално...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар