Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране из Люлин планина!!! Желаещи???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Каране из Люлин планина!!! Желаещи???

Първоначално публикуван от mitaka81 Преглед на мнение
    седи си у вас в хола тогава да ти е чистичко.....
    Ти за това ли си продаде мотора
    [B][U]YAMAHA TT600 E[/U][/B]

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
      Нема такава гадория като люлинската кал
      Едвам поизмих мотора. А утре трябва да сваля всички предпазители на веригата зада мога да разкарам
      останала гняс.
      човече,спри се човече.искам да кажа спри да си миеш мотора от калта.моя мотор един път го бех оставил е така целия в кал след едно каране пролетта когато се топяха снеговете около полувраг-лозенската планина.целия беше у кал.оставих го така.калта изсъхна.и на следващото каране както баеше изсъхнал кат го подкарах от вибрациите всичката кал падна.стана си супер.

Коментар

днеска бях с група с джипки по Люлин и не бе забелязан нито един моторист.... срамота А ако пък сте карали- завиждам ви, ако можех само да се раздвоявам за уикендите понякога щеше да е супер За притежаващите фар- какво ще кажете за малко каране след работа някой ден тая седмица ???
        2015 KTM EXC 450 six days Argentina
        Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Аз "покарах" с мотор на заем на бучинската писта. Ама ми беше зле, все едно за пръв път се качвах на мотор Тоя КТМ ни завива, ни газ мога да му дам кат хората... па и гумите бяха тръгнали... много зле. Пък и на всичкото отгоре съвсем съм загубила тренинг...
          DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнение
            днеска бях с група с джипки по Люлин и не бе забелязан нито един моторист.... срамота А ако пък сте карали- завиждам ви, ако можех само да се раздвоявам за уикендите понякога щеше да е супер За притежаващите фар- какво ще кажете за малко каране след работа някой ден тая седмица ???
            От групата на джипките питат може ли да постнеш някоя снимка в темата в разходки
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнение
              За притежаващите фар- какво ще кажете за малко каране след работа някой ден тая седмица ???
              Аз както винаги съм за !!!

Коментар

Какво става банда сняг паднатова ще ви откаже или ще ви насърчи?!

пп.-опипвам почвата за урте по обяд да се повизя с някой лекинко (до колкото е възможно да е леко в тая кал)стига да не вали МнОгО
                В ГОРАТА Е ИГРАТА

Коментар

Вчера му сложих нов акумолатор и съм готов за каране,даже малко го раздвижих но си имаше добър снежец.

Коментар

Направих едно кръкче в снега на обикновен черен път... не е за тежки мотори, представям си - нагоре - надолу ка то му дам газ, задницата а на ляво, а на дясто Аз ще си остана вкъщи засега, въпреки, че много ми се кара
                    KTM Fen

Коментар

Само да зглобя двутактовия звяр и почвам по снега . То той си е лек пък и двигателя е 125cc така че няма да има ядове с прекомерна мощност
                      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Какво става с вас бе хора?Никакви ви няма!Днес се възползвах от хубавото слънчево време и покарах из Люлин планина,но никой невидях да кара през деня.Нямаше ни мотори ни дири.Възползвай те се от хубавото време и утре карайте из планината.Времето е супер за каране!!Съжалявам че утре няма да мога да покарам,защото няма да съм в София. :@

Коментар

Като решите да карате се обадете.В четвъртък и петък карах цял ден и само един пич видях.Но в неделя качвайки се нагоре към вилата видях сериозна група с около 20 машини но уви бях с колата а и мотора го свалих в петък.Ако има някой от групата да кара по често горе нека да пише.

Коментар

С Владко и мислиме да покараме в събота по Люлин ама не сме се уточнили още, ако искаш се включи с нас !

Коментар

И аз бих се пробвал да покарам с вас по Люлин планина, ако приемате разбира се нови членове към групата. Само уточнете часът и мястото на срещата.

Коментар

Първоначално публикуван от toni_03 Преглед на мнение
                                С Владко и мислиме да покараме в събота по Люлин ама не сме се уточнили още, ако искаш се включи с нас !

0888947151 - Желаещите да звънят !
                                2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                                Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X