Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ендуристи от София?
Свий
X
-
От: Ендуристи от София?
Първоначално публикуван от LightOfJah Преглед на мнениеHonda CRF 250 X
Touareg 3.0 TDI
Коментар
-
Специално на тоя завой паднах на 2 минавания от общо 5те, които направих за заснемане на кадъра
Ето и трета част от трасето. Има един скок, много от високо се пада, обаче. Престраших се, ама май нямам необходимата скорост и на втория опит се отказах, че как се тряскам в земята си е €б@§0 м@*****. Не си личи достатъчно, но височината е доста голяма. Приземяването го усетих първо с глезени, много хубаво го усетих, че чак си изкарах акъла, после го усетих с амммм ъъъъ с репродуктивните органи, така да се каже, щото, аз нали си бях прав, ама при кацането се забих кат пирон в седалката накрая и главата за малко да си ударя в кормилото. Добре че не се получи "уйски тортъл", или пък нещо като камшичен удар, и вратлето ми не понесе съответните физични сили. За разлика от преминаване на гумите, в който случай се получава камшичен удар, някак си, ако се поотпуснеш, и е доста неприятно за врата.
Последно редактирано от LightOfJah; 26-10-14, 11:15.
Коментар
-
В Бобошево ходихме на трасето, ама...пет обиколки направих и се пребих, след което се отдадох на скараджийство. Другия колега скъса веригата на ДР-а, а третия ни приятел, който зарибяваме да си купи мотор въртя кръгчета с моя мотор. Май доста му хареса и почва да събира мангизи. Ето го:
Ако щете вярвайте, обаче тоя трапец успях да го прескоча. Но след следващия скок има завой, който не можах да взема и при двата ми опита да го скоча, ама втория път май се бях засилил зверски и при падането /забих се във виража/ си пресрештнах пръстите в кормилото и спирачката.
За чист крос се замислям, че тоя моя мотор не е много за тия работи. Не че ще го махам, за втори мотор става въпрос.Последно редактирано от LightOfJah; 01-12-14, 09:01.
Коментар
-
Ама, събира ли се мотора в Еспейс, в смисъл - без да го разглобяваш? А, и защо чак на пролет, аз до 2-3 седмици съм готов, оттока на ръката ми спада с всеки изминал ден . Що се отнася до внимаването, просто тоя път бях много ентусиазиран и изобщо не бях опознал трасето. След приземяването има едни дупки, които не се виждат на снимката, но мотора подскача върху тях и заради това не можах да намаля достатъчно. Номера е да се мина най - в дясно, където е равно, ама.....Последно редактирано от LightOfJah; 02-12-14, 09:00.
Коментар
-
Тази скок на трасето е много атрактивен и да ти кажа честно, не съм виждал някой да се пребива на него Все пак ДРЗ-та не е за тези упражнения, така че похвала за ентусиазма и желаниетоSUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
В Еспеиса става,като оставя само двете предни седалки.А те се махат лесно с едни щипки са ,не с болтове, три минути работа.
Сега работя по него ,ходова част,ремъци,фарове, антифризи,масла че беше занемарен.
Две-три седмици и аз ще съм готов.Honda CRF 250 X
Touareg 3.0 TDI
Коментар
-
Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнениеТази скок на трасето е много атрактивен и да ти кажа честно, не съм виждал някой да се пребива на него Все пак ДРЗ-та не е за тези упражнения, така че похвала за ентусиазма и желанието
Иначе - по няколко обиколки и не мога да си мърдам ръцете па накрая, който беше в началото, мнооу си повервах и... те така
Коментар
-
Здравейте, колеги!
Реших малко да раздвижа темата и да пусна една компилация от "подбрани" моменти от изминалите сезони. Заглавието е малко подвеждащо но все пак е релийс 2014 . Предупреждавам видеото да се гледа със предварително налято червено винце и същия цвят месно мезенце, ракийка със туршийка или поне водка с кисела краставичка. Надявам се да се посмеете добре.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар