Има да,аз съм един от тях но съм още начинаещ с хонда срм 125.Или поне се опитвам да бъда ендурист от април насам.Поздрави .Иво Томов На 4 колела се движи тялото на 2 духът ти !
Има да,аз съм един от тях но съм още начинаещ с хонда срм 125.Или поне се опитвам да бъда ендурист от април насам.Поздрави .Иво Томов На 4 колела се движи тялото на 2 духът ти !
Здрасти hafte, аз карам събота -неделя над село Балша-Софииско ако е по топло краят на седмицата пак съм там ако имаш желание обади се.Живея в Надежда и ми е близко там ,а и моторедката спи в Балша.Иво ТомовSkype-ivlorano887 377417На 4 колела се движи тялото,на 2 духът ти.
Ами общо взето карам където ме водят. Нали съм още пресен с маршрутите и ми липсва и GPS.
Няколко пъти карах из Люлин с един приятел, който е доста напред с материала и ми показва това онова. Търпелив е и не се нерви ако го бавя. Също с него и още 3-4 ма караме из Стара Планина, Плана но основно по леки маршрути. Най-гадни са ми спусканията :-)
За каране може да се раберем в петъка за нещо по конкретно за този weekend. Въпроса е да не е много хард, че се притеснявам да не бавя ако сме група, а и за сега нямам увереност по хард места.
Аз живея в Гевгелийски, нямам колесар, но мотора ми е с регистрация, въпроса е да минимизираме карането по асвалта заради гумите.
Иначе дайте скайповете моят е hafteto и ще направим една група, в ФБ съм Rosen Georgiev може и там да се разберем.
Ще питам, ако имаме конкретно място за каране и мойте приятели, а ако карат може да отидем с тях, ил те с нас, въпрос на уговорка. Колкото повече по весело.
Из Шабла не съм карал, и не познавам трасето. Като се замисля даже май и не съм минавал с колата от там.
Ами, като гледам желаещи се събрахе, остава да се помисли по маршрута.
Групата се заформя от доста различни краища на София и незнам как ще се организираме.
Уговорката е Събота в 10:30 на Арена запад и после в 11:00 на Суходол! за сега сме 3ма ако някой иска да се присъедини като например : БИЖО БИЖЕВ и dexter_lab или някой друг да ми се обади 0883390444 Цецо. Ще се ходи на Бучино , който иска нека се присъедини.
Коментар