Re: Дайте съвет!
В такъв случай само мечтаеш и като ти писне или си купуваш мотор или се захващаш с някоя друга краста.
На мене като ми писна да мечтая, изтеглих един заем и си взех мотор. Заема вече си го изплатих а мотора го смених веднъж (засега
)
В мобиле.бг видях няколко КХ125 от по-стари години - 1991, 92 които ги продават за по 1500лв. Това си е добра оферта според мен, особено ако при огледа се окаже сравнително здрав мотора. След 1 година ако си го поддържаш добре ще може да го продадеш почти на същата цена. За твоя сметка остават само консумативите които трябва да се сменят ( не са малко - около 500лв. годишно минимум ). Кефа обаче си е като на истински мотор
Първоначално публикуван от Ivan Minkov
Преглед на мнение
На мене като ми писна да мечтая, изтеглих един заем и си взех мотор. Заема вече си го изплатих а мотора го смених веднъж (засега
)В мобиле.бг видях няколко КХ125 от по-стари години - 1991, 92 които ги продават за по 1500лв. Това си е добра оферта според мен, особено ако при огледа се окаже сравнително здрав мотора. След 1 година ако си го поддържаш добре ще може да го продадеш почти на същата цена. За твоя сметка остават само консумативите които трябва да се сменят ( не са малко - около 500лв. годишно минимум ). Кефа обаче си е като на истински мотор
Коментар