Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте съвет! мотор до 2000 лв. и място от където мога да го закупя?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Дайте съвет!

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
    ... Предницата му беше УЖАСНО мека и това ме разколеба.
    Май повечето Ямахи страдат от това... за кросовите не знам ... но при шосейните това е проблем №1 ... Все едно конструкторите и тестерите им са по 40-45 кила...
    Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Той и Димитър не е много по-тежък от горепосочените 40-45 кила. Ама предницата наистина беше много мека. Или пружини, или масло нямаше, или просто си е такава не знам, но потъваше доста. Тука има голямо значение теглото на самия мотор, не толкова на ездача. Все пак последния не е твърдо вързан към мотора Иначе ВР-а си струваше ...
      DCRT®

Коментар

Ами аз да си предложа моя мAтoр ще го дам за 1200 лева , и моя амортесиор е като на този КДХ , А иначе мотора ми е КМХ 125 , 94 год. и е 15 к.с. 115 кг. е .
        Сега съм започнал да го стягам и малко по малко до маи / юни ще съм го завършил . За външен вид няма , защото е издран от клони и храсти , все пак го карам а не го лъскам и почиствам постояно в гаража ( аз лично външния вид въобще почти не го гледам ) ... Доколкото си спомням от други теми , ти нямаше ли балканче и ако е така , да се хвърлиш от 50сс на 220 или дори 200 , ще ти е малко скунфузно . По- добре си вземи 125 , като модели мога да ти предложа КДХ , КМХ , ДР , Тс , ТТр , ДТ всичките ги има в мобилето , аз наи голям фен съм на Кавазакитата и на Сузуки Тс от тези модели
        Ето ти линк на моя мотор http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8043 за поне още 300 лева този мотор ще стане слънце
        http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Доколкото знам до края на месеца ще дойдат около 70 мотора в Севлиево.Ако искаш изчакай,сигурно ще има все нещо интересно

Коментар

Първоначално публикуван от lubc Преглед на мнение
            Доколкото знам до края на месеца ще дойдат около 70 мотора в Севлиево.Ако искаш изчакай,сигурно ще има все нещо интересно
            Ок!Ще изчакам, и ще потърся още кинти!
            Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от lubc Преглед на мнение
              Aко от 70 мотора не излезне нещо интересно не зная от колко ще излезе то даже и за мен може да се намери нещо
              http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                Aко от 70 мотора не излезне нещо интересно не зная от колко ще излезе то даже и за мен може да се намери нещо
                То си зависи и какви са и от каква сума започват !!!

Коментар

Какво ще кажете за това: http://www.kawasaki.com/Products/Det...specifications ?

и това :

Yamaha Dt 3XP Мотоциклети

2400 ЛВ.

Данни:
                  Дата на производство - юни 1996 г.
                  Тип двигател - Бензинов
                  Кубатура (куб.см) - 200 куб.см
                  Вид двигател - 2 тактов
                  Вид охлаждане - Водно
                  Скоростна кутия - Ръчна
                  Категория - Кросов
                  Пробег - 10000 км
                  Цвят - Бял

Допълнителна информация:
                  нов внос, ново бутало и цилиндър, нов съединител, дискови спира4ки, добри гуми вси4ко платено готов за регистрция , мотора е в перфектно състояние без забележки

Последно редактирано от Ivan Minkov; 20-02-07, 23:56.

Коментар

Това сме го говорили-говорили.
                    Ако ще купуваш първия си мотор, препоръчвам ти нещо евтино, да не те е жал като падаш
                    KLX300R - такъв караше шампиона на БГ по ендуро за 2006г. в клас Е2
                    А този синия е копнат от някой сайт и мотора който продават всъщност е някой скрап според мене.
                    Аз като видя описанието и видя, че ендуро мотор са го писали кросов и ми е ясно че на този продавач не може да му се има доверие.
                    2010 CRF 250 R

Коментар

Да бе ама не 300 а 650куб.см
                      Иво Георгиев
                      Gworkshop

Коментар

Това сме го говорили-говорили.
                        Ако ще купуваш първия си мотор, препоръчвам ти нещо евтино, да не те е жал като падаш
                        KLX300R - такъв караше шампиона на БГ по ендуро за 2006г. в клас Е2
                        А този синия е копнат от някой сайт и мотора който продават всъщност е някой скрап според мене.
                        Аз като видя описанието и видя, че ендуро мотор са го писали кросов и ми е ясно че на този продавач не може да му се има доверие.
                        Благодаря!
                        За KLX300R .....това е бъдещата цел!

Ето нещо друго моля коментирайте че нещо взех да се отчайвам

2300 ЛВ.

Данни:
                        Дата на производство - декември 1991 г.
                        Тип двигател - Бензинов
                        Мощност (к.с.) - 30 к.с.
                        Кубатура (куб.см) - 350 куб.см
                        Вид двигател - 4 тактов
                        Вид охлаждане - Водно
                        Скоростна кутия - Ръчна
                        Категория - Ендуро
                        Пробег - 28000 км
                        Цвят - Син

Допълнителна информация:
                        изрядни документи, добро състояние, леки забележки по външния вид, цената е твърда.

Последно редактирано от Ivan Minkov; 21-02-07, 23:15.

Коментар

Има и едно DT 200R - пише 32 кс?????

Коментар

Купуваш - караш - харесваш или не харесваш - продаваш. После пак купуваш и т.н. Няма да се жениш за този мотор - НАЛИ?
                            2010 CRF 250 R

Коментар

Купуваш - караш - харесваш или не харесваш - продаваш. После пак купуваш и т.н. Няма да се жениш за този мотор - НАЛИ?
                              Може първо да тестваш ... Тествай поне няколко вида машини - двутактови, четиритактови ... от тези които си харесаш ... така по-добре ще разбереш дали мотора е като за теб, въпреки че Димитър е прав - наистина ще разберешчак след месец каране... (в някои случаи и по-бързо)
                              Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Еми парите не са ми излишни и за това.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X