Обява

Свий
Няма добавени обяви.

сравнение в малкия клас 4-т

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: сравнение в малкия клас 4-т

мен най ми харесват кажазакитата а питаи ceco_kangoto тои продава кавазаки кмх 125 cc,но неговото е 2т !

Коментар

Първоначално публикуван от kassey Преглед на мнение
      кое е за предпочитане - с водно или с въздушно охлаждане?
      Тук няма смисал от сравниние , при 2т водното е почти задължително при по бързо уборотните мотори . За 4т обаче не е толкова важно , защото развиват по-малко уборотни , но не е зле и при тях да има водно
      Абе няма подходящ кросов до 1000 лева или поне аз ненамирам
      Да аз продавам моя мотор , но вече цената не му е 1000 лева , а е 1200 лева . Сега го правя почти болче по болче и не мисля след завършака му да го дам за по малко от 1600 лева
      http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

атака цецо няма да го даваш
        KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Така като е формулиран въпроса има само един верен отговор- Ямаха ТТ 350. Tя тежи само 114кг (празна) и конструкцията на двигателя е като на новите WR. РАзликата е че 350 е с въздушно охлаждане ама това не е кахър. Ако сравниш килограмите на ТТ с останалите 4Т модели (250 и 350кубика) тя е най-леката заедно с 350 моделите на Suzuki DR и Honda XR. А мощноста и е над 30коня и ако отпред сложиш зъбак 13 то тя се изправя и на 3та! Има 6 скорости. Окачването е като са шестдневка отпреди 10-15 години и е много приятно. Вярно е че нестава за скачане по истинско кросово трасе ама тя не е правена за това. Прозвежда се от 86 до към 99 без особенни разлики. Единствено слабо място което съм забелязъл е предната дискова спирачка (ама това може и да е проблем само на този екземпляр).
          born to be wild
          Кольо Ковачев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X