Обява

Свий
Няма добавени обяви.

сравнение в малкия клас 4-т

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• сравнение в малкия клас 4-т

здравейте.
    в момента притежавам ямаха супертенере - превъзходен турист и ямаха тенере 600 - нито е достатъчно мощна за туризъм, нито достатъчно лека за гората. малкото тенере е за продан, а с парите от него ще взема още по-малко ендуро клас 250-350 4-т.
    идеята е да може да се кара в гората и да се ходи"на работа" с него из града.
    засега съм се спрял на кавазаки клр 250, сузуки др 250 и ямаха тт 350.
    моля знаещите да се опитат да направят сравнение между трите, или предимства и недостатъци на който знаят и за какво е подходящ най-вече всеки от тях.
    цената се върти около 2000 лв.(за толкова съм намерил екземпляри)
    благодаря.

Между Кавазаки и Сузуки, моят съвет е Сузукито
    Ямаха 350 не я познавам добре за да давам мнения, но мисля, че не е от най-леките?!
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

трите мотора са с близки параметри - тегло малко под 120 кг, мощност малко под 30 коня.
      Между Кавазаки и Сузуки, моят съвет е Сузукито
      Обоснови се.

Коментар

Карам Сузуки ДР 250 РС '97! Карал съм Кавазаки КЛХ 250 '95 беше май! Разликата не е толкова осезаема, но мога да ти кажа две точки, с които Сузукито е по-напред - има супер окачване(все едно си на въздушна възглавница) и гори много малко - 3,5!

Коментар

сузукито е това: http://mrbike.host.bg/New_Products/new_product_1.htm
          а кавазакито: http://mrbike.host.bg/New_Products/new_product_2.htm
          Сузукито не е като на Петър Манолев, стария двигател с 1 вал е и е с обратна предница.(което може и да е лошо, щом е внос от япония - може коловете да са на язви - голи са)
          А кавазакито е старо колкото света и почти толкова изгнило.
          Заслужава ли си който и да е от двата мотора и кой повече?
          Абе няма ли някой мотор за продаване, да не се бутам с неизпробвани.

Коментар

Леле на тоя ДР много му е ръждясъла веригата колко ли е висял на някой плац?
            Такъв ДР има Милен от форума, можеш да го питаш да ти каже кое му харесва и кое не. В момента има проблем с предницата е може и да го е оправил вече, не знам. Аз имам ДР350 със същото окачване и нямам проблеми, но не е направен за много екстремен оффроуд поне не толкова колкото на мен ми се иска. Но който и мотор да вземеш имаш доста разглабяне и зглабяне после да знаеш.

Коментар

А за двутактовите какви са ви предложенията? Гледам всеки ги избягва... според мен за сериозен офф са по-добри от 4т при ниските мощности...
              4ао
              Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Първоначално публикуван от DINI
                според мен за сериозен офф са по-добри от 4т при ниските мощности...
                Е засиви какво имаш предвид под "серьозен оффроуд" всички мотори си имат плюсове и минуси, аз съм карал 2Т и сега карам 4Т с минусите на последния по-лесно свиквам отколкото плюсовете на двутактовите.
                Не знам въпрос на вкус според мен, но по-нататък мисля да си взема един 250 2Т крос

Коментар

казваш, че плюсовете на 4т са повече и пак се връщаш на 2т какви са причините?

Коментар

Ааа не съм казал че се връщам, като посъбера някой лев ще си взема И 2Т, еми много са леки да им се невиди иска ми се да се науча да скачам.
                    Мисля си че двутактов крос може да се сравни с модерно четиритактово над 400кубика ендуро, и двете са еднакво нервни, а моето Др-че е по улегнало, но точно в този момент точно такова ми и трябваше.

Коментар

Аз мисла да си търса нещо междъ 125 и 250 кубика двутактово ааама неми се дават повече от 1000 лева и незнам точно на какво да се спра... то и избора не е много голям ама ако препоръчате нещо за рази цена... годината на производство за мен ваобще не е важна! Важно е машината да е здраво произведена от завода ако се налага ще я ремонтирам.
                      4ао

Коментар

за ДР се е говорило доста

виж тази тема http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=3021
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

аве кавазаки е марката, зимаи и нема да сажелява6.ама по хубаво си вземи нв6то 2 такта 4е тея 250 4 такта тряа си 50 кг. 4е да трагнат и 6е ти омразне много барзо,двата такта е яката работа.

Коментар

е аз съм 55 кг тъкмо в нормите на пилот
                            Абе няма подходящ кросов до 1000 лева или поне аз ненамирам... ако някой се сблъска с такъв да свирка! Вече съм офертиран за yamaha dt125 ама нямам толкова пари иначе бая ми хареса от снимките, който разгледах! Аз определено си търса два такта!
                            4ао

Коментар

кое е за предпочитане - с водно или с въздушно охлаждане?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X