Здравейте за пръв път пиша във форума,и се надявам модераторите да не изтрият темата ми  .
.
Така търся си мотор (начинаещ съм) за гората обаче не разполагам с средства да си купя някои КТМ,Yamaha,Honda и тн и затова искам мнение за марките от заглавието,кой са им наи-честите проблеми начини за пригодяване за гората и цени.За жалост гледах саитове като мобиле и тем подобни и не можах да си намеря машина ,разгледах и темите купувам продавам и в тея има само "тузарси скъпи мотори".Затова ако някои предлага нешто евтино до 500-600 лева около София по възможност да е с документи може да ми предложи.Извинявам се ако темата не е за тук но ми се стори най-одачно да я сложа в този раздел.
,разгледах и темите купувам продавам и в тея има само "тузарси скъпи мотори".Затова ако някои предлага нешто евтино до 500-600 лева около София по възможност да е с документи може да ми предложи.Извинявам се ако темата не е за тук но ми се стори най-одачно да я сложа в този раздел.

.
.Така търся си мотор (начинаещ съм) за гората обаче не разполагам с средства да си купя някои КТМ,Yamaha,Honda и тн и затова искам мнение за марките от заглавието,кой са им наи-честите проблеми начини за пригодяване за гората и цени.За жалост гледах саитове като мобиле и тем подобни и не можах да си намеря машина
 ,разгледах и темите купувам продавам и в тея има само "тузарси скъпи мотори".Затова ако някои предлага нешто евтино до 500-600 лева около София по възможност да е с документи може да ми предложи.Извинявам се ако темата не е за тук но ми се стори най-одачно да я сложа в този раздел.

- нищо лично. Че и то тежко знаеш ли как се бута особено по нагорнищата и не са особено хубави машинки 350ткитем но пък за сметка на това цените в мобилето започват от към 200, 300 лева.
 - нищо лично. Че и то тежко знаеш ли как се бута особено по нагорнищата и не са особено хубави машинки 350ткитем но пък за сметка на това цените в мобилето започват от към 200, 300 лева.  . А колега, ти най - добре си търси някое ЕТЗ, няма чак толкова голямо значение 150, 250, или 251 ще е. Гледай да е в максимално оригинален и запазен вид.
 . А колега, ти най - добре си търси някое ЕТЗ, няма чак толкова голямо значение 150, 250, или 251 ще е. Гледай да е в максимално оригинален и запазен вид.  

Коментар