Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕТЗ ИЖ ЧЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЕТЗ ИЖ ЧЗ

Здравейте за пръв път пиша във форума,и се надявам модераторите да не изтрият темата ми .
    Така търся си мотор (начинаещ съм) за гората обаче не разполагам с средства да си купя някои КТМ,Yamaha,Honda и тн и затова искам мнение за марките от заглавието,кой са им наи-честите проблеми начини за пригодяване за гората и цени.За жалост гледах саитове като мобиле и тем подобни и не можах да си намеря машина,разгледах и темите купувам продавам и в тея има само "тузарси скъпи мотори".Затова ако някои предлага нешто евтино до 500-600 лева около София по възможност да е с документи може да ми предложи.Извинявам се ако темата не е за тук но ми се стори най-одачно да я сложа в този раздел.
    Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

До: ЕТЗ ИЖ ЧЗ

Аз мога да ти предложа ама съм много далече Етз 251 за 650 лв

Коментар

И аз съм на мнение за ЕТЗ... дали ще е 150, 250 или 251, но да е ЕТЗ! От ИЖ мога да кажа само, че са тежки тучове... За ЧЗ мога да кажа, че не са лоши... имам разни впечатления от 250 и са доста добри. За 350-ките не съм сигурен, не съм карал. А за ЕТЗ мога да ти кажа, че са мнооого здрави машини, особено 251! Търси ЕТЗ, ако можеш да намериш някое 251 дори без документи, там да си щъкаш из горите и поляните, не се чуди!
      Пази душата си, не гумите!

Коментар

Първоначално публикуван от Di4kata Преглед на мнение
        И аз съм на мнение за ЕТЗ... дали ще е 150, 250 или 251, но да е ЕТЗ! От ИЖ мога да кажа само, че са тежки тучове... За ЧЗ мога да кажа, че не са лоши... имам разни впечатления от 250 и са доста добри. За 350-ките не съм сигурен, не съм карал. А за ЕТЗ мога да ти кажа, че са мнооого здрави машини, особено 251! Търси ЕТЗ, ако можеш да намериш някое 251 дори без документи, там да си щъкаш из горите и поляните, не се чуди!
        Ами и според мен ЕТЗто са най - добри - от към качество, частите са лесни за намиране и не на последно време не лош външен вид. Ижа - ами поизгубиха се и те - стари кочове и тежки. А Дичка няма да ти трябва да караш ЧЗ 350 - нищо лично. Че и то тежко знаеш ли как се бута особено по нагорнищата и не са особено хубави машинки 350ткитем но пък за сметка на това цените в мобилето започват от към 200, 300 лева. . А колега, ти най - добре си търси някое ЕТЗ, няма чак толкова голямо значение 150, 250, или 251 ще е. Гледай да е в максимално оригинален и запазен вид.
        Ако е машина, нека бъде немска!
        XJR 1200
        ETZ 150
        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Ако ти харесва тая машина ми пиши на скайп: sexylubo за подробности около нея, цената е под твойте критерй и е в чудесно състояние върви на всякъде намира се в София.
          Прикачени файлове
          Алкохолът и висшето образование не прощават на никого.

Коментар

От: До: ЕТЗ ИЖ ЧЗ

Първоначално публикуван от maistora88 Преглед на мнение
            Ако ти харесва тая машина ми пиши на скайп: sexylubo за подробности около нея, цената е под твойте критерй и е в чудесно състояние върви на всякъде намира се в София.
            Колега мн. добре си направил мотора обаче е мн тежак за мен още съм начинаещ и няма да мога да му използвам възможностите.

Коментар

От: ЕТЗ ИЖ ЧЗ

колега моито мнение е едно ЕТЗ за гората ще ти върши работа

Коментар

Колега имам едно Чз 350 с много добър двигател ,почти не е карано само резервара е за пребоядисване понеже е разлята акомулаторна киселина върху него,няма документи ако има нещо звънни .Намира се в Своге на 30 км от София тел 0885 1234 41

Коментар

Аз също съм за ЕТЗ. И ще ти кажа защо:

1)Най-здрави измежду соц-моторите
                  2)Сравнително леки са, а това е много важно за Офроуда
                  3)Има най-много части за тях в момента

Аз имам ЕТЗ 251 1990 г. с дискова спирачка. Доволен съм от машинката,но за съжаление последната година нямам време да я карам. Колебая се дали да я пусна за продажба.
                  Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
                    Аз също съм за ЕТЗ. И ще ти кажа защо:

1)Най-здрави измежду соц-моторите
                    2)Сравнително леки са, а това е много важно за Офроуда
                    3)Има най-много части за тях в момента

Аз имам ЕТЗ 251 1990 г. с дискова спирачка. Доволен съм от машинката,но за съжаление последната година нямам време да я карам. Колебая се дали да я пусна за продажба.
                    Колега и аз сега се пазара за такова етз

Коментар

колега ижето за гората е по добро тествал съм ги и двете първа на ижа е много бавна и за тесни патеки или наклони е по добре докато ЕТЗ триябва да е постояно в обороти иначе почва да боксува

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X