Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda CRE 250 - що за чудо е това?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Разработка на HM, италиянска фирма специализирана в преработката на кросови мотори в супермото и в ендуроваци:

Другото което е хубаво при HM е че май (май, не съм сигурен) правят машините възможни за регистриране. Но може и да греша.
    Аз карам Хонда CRF450 която е купена от Италия и преработена от НМ и знам, че доста неща са променени най вече запалването защото се наложи да го сменя освен това имам в комплекта ел.инсталация с фар и всичко останало което е необходимо за регистрация. Единствено нямам наблюдение за двигатела дали е преработен да има по голяма мощност на ниски обороти защото не съм карал чистия крос CRF450R и нямам база за сравнение.

http://snimka.bg/album.php?album_id=98311&photo=13
    На задния калник се вижда лепанката НМ има я на 5 или 6 места по мотора.

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
      ..карат ги по екстремните състезания и още как
      а и на световното преди много ги караха а в италианския шампионат ..който е много много многочислен и има и за отделни региони даже още сума състезания та там яко ги купуват
      гледам че и във франция много ги има
      Карат само 4Т.
      Т.н. CRM 250 ги караха навремето!

Сега ползват КТМ 200, 250 или 300 - 2Т !!!
      Нали УЖ щяхме да си вземаме такива ?!
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
        Сега ползват КТМ 200, 250 или 300 - 2Т !!!
        Нали УЖ щяхме да си вземаме такива ?!
        ами хайде де, аз от кога се точа за едно ЕХС
        няма да откажа и един GAS GAS
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Карат само 4Т.
          Т.н. CRM 250 ги караха навремето
          ..жоре пак си се разсеял не говорим за срм а за ср-е тва са коренно различни неща

ср-е си ги карат и сега и то много
          даже твоят приятел сала правеше тест на последният модел ..съвсем на скоро и мнението му е че е "изкусяващо предложение" и като "-" посочва само че окачването е по скоро кросово а не за ендуро иначе мнението му е много положително

Коментар

От къде може да се купи такъв? И на какви пари горе-долу?

Коментар

До: Honda CRE 250 - що за чудо е това?

нека да подновим тази тема защото имам интерес кам този мотоциклет. тези дни ще го огледам и ще видим. благодаря на жоро които мо насочи в тази тема. не и без да ме смамри де.
              crf450 supermoto

Коментар

Ами темата е от началото на годината и не беше подновявана защото маи никой от форума нямаше такъв НО сега ADA е горд собственик на такъв CRE250 НМ така, че можеш да го разпиташ това онова.

Коментар

да но виж че си малчи. защото и аз много се колебая. та ми трябва малко надъхване или разубеждаване
                  crf450 supermoto

Коментар

Shumanski, не мълча и не се спотаивам ами просто не съм този специалист на ендурото , че да надъхвам и да давам напътствия.Станах собственик на CRE 250 на HM случаино мислейки , че купувам CRF 250, но после грешката се оказа вярна и сега вече съм горд собственик на това удоволствие... Карал съм много мотори в живота си и съм овлажнил много карачки на този свят (да ама на сън...) е някои и след теретата ракия, ама вече не пия ...Сериозно по отношение на темата мога да кажа следното: 1.Твърдата возия на кроса за предпочитане пред кашкавалената походка на КТМ например...2. Ряза на кросовия двигател успокоен с компромисен жигльор...3.Затежнен маховик доуспокояващ сприхавостта и дабавящ доп. "поемащ" момент на двигателя така , че да не те предава в стръмни баири...4.Килограми на бивша балерина с които може да се справиш във всяко дере дори и с две счупени ръце ( не го пожелавам)...5.Разход на гориво - по-нежен и икономичен от смъркане на "магистралак"...6......7......8.....И не на последно място - има червен цвят.Ако е оборудван със всичко необходимо регистрацията е напълно възможна и придобиваш още едно законово превозно средство с което няма да имаш притеснения как ще стигнеш до гората или как ще отидеш да гаджето си до Троян примерно...Знам ,че ще купиш този мотор и ако го купиш знам , че ще ти дойда на гости на направим едно малко еднодневно дуо, па макар и да ядем спагети на вечеря...НЯКОИ ИТАЛИЯНСКИ НЕЩА СА ПО ДОБРИ ОТ ОРИГИНАЛИТЕ!

Коментар

Ванка не е за теб тоя мотор.Не че искам да те разубеждавам ама мисля че ти трябва нещо по слабичко .Тоя нестига че е лек ами и ще дойде и по силен от твоето сузуки.Опасна комбинация.

Коментар

Николай ,един мъж като се жени на мисли дали жена му ще го настъпи първа в обредния дом или ще отчупи по голямо парче от питката, неговото сърце вече е пленено и му трябва само страст а след това живота ще го научи как да я овладява. Shumanski ти вече сихлътнал до уши по тоз мотор ,вземи го, после той ще те води...а и червения цвят ти отива , ама много ти отива!!!

Коментар

несам спал от няколко дни от болки/2 счупени ребра/. а от снощи заради цре-то. много от хората които познавам и що годе имат на идея от мотори и ме познават /колко сам безрасъден / ме разубеждават че това не е моя мотор.
                          Ванка не е за теб тоя мотор.Не че искам да те разубеждавам ама мисля че ти трябва нещо по слабичко .Тоя нестига че е лек ами и ще дойде и по силен от твоето сузуки.Опасна комбинация.
                          ники не е единствения.
                          обаче думите на АДА мноооого ме надахват/ неговото сърце вече е пленено и му трябва само страст а след това живота ще го научи как да я овладява. Shumanski ти вече сихлътнал до уши по тоз мотор ,вземи го, после той ще те води...а и червения цвят ти отива , ама много ти отива!!! сега само остава да видим как е докумантално. и дали ще се разберем финансово или с бартеросването. мерси на отзовалите се . щото ме плашат с един разход 12,13литра та ми се зави свят
                          crf450 supermoto

Коментар

Първоначално публикуван от ADA Преглед на мнение
                            Shumanski, не мълча и не се спотаивам ами просто не съм този специалист на ендурото , че да надъхвам и да давам напътствия.Станах собственик на CRE 250 на HM случаино мислейки , че купувам CRF 250, но после грешката се оказа вярна и сега вече съм горд собственик на това удоволствие... Карал съм много мотори в живота си и съм овлажнил много карачки на този свят (да ама на сън...) е някои и след теретата ракия, ама вече не пия ...Сериозно по отношение на темата мога да кажа следното: 1.Твърдата возия на кроса за предпочитане пред кашкавалената походка на КТМ например...2. Ряза на кросовия двигател успокоен с компромисен жигльор...3.Затежнен маховик доуспокояващ сприхавостта и дабавящ доп. "поемащ" момент на двигателя така , че да не те предава в стръмни баири...4.Килограми на бивша балерина с които може да се справиш във всяко дере дори и с две счупени ръце ( не го пожелавам)...5.Разход на гориво - по-нежен и икономичен от смъркане на "магистралак"...6......7......8.....И не на последно място - има червен цвят.Ако е оборудван със всичко необходимо регистрацията е напълно възможна и придобиваш още едно законово превозно средство с което няма да имаш притеснения как ще стигнеш до гората или как ще отидеш да гаджето си до Троян примерно...Знам ,че ще купиш този мотор и ако го купиш знам , че ще ти дойда на гости на направим едно малко еднодневно дуо, па макар и да ядем спагети на вечеря...НЯКОИ ИТАЛИЯНСКИ НЕЩА СА ПО ДОБРИ ОТ ОРИГИНАЛИТЕ!
                            Кой па ти каза че твърдата возия е за предпочитане в ендуротоЗа крос -да , ама ти на крос състезания ли ще ходиш??То ако беше така окачването за крос и ендуро нямаше да се различава
                            Я питай Чинела що е омекотил CRF-a до последно , и пак вика че му е твърд
                            Твърдо кросово окачване е последното нещо което ти трябва в ендурото колегаАко не ми вярваш , питай някой друг , Жоро Хаджиев например.Не вярвам да е на различно мнение
                            0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                            Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                            Суперскан България www.decbg.com
                            Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Чакай да увелича още болката на горкия Shumanski

Mika Ahola - световният шампион за тази година по ендуро в клас Е2 се състезава с Honda CRE 450 HM.

За 2006-та година в клас Е1 Симоне Албергони стана втори точно с този модел Хонда 250, така че, решавай, докато не са ги изкупили

ПП: Забравих да подчертая за червения цвят.
                              Сори, ADA !
                              Ендурото и сексът не са шега работа !
                              -------------
                              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                              http://crazy-job.com

Коментар

Горещо, горещо та чакчервено...не бива така ,че shumanski ще заприлича на сомнамбул от неспане... И все пак мисля ,че по добре да ти е твърд отколкото мек...или още по добре , разбиращите да подхванат нова тема- "Твърд или мек..." А относно това кой ми го е казал мислех да го запазя в таина ,ама аиде нали сме колеги та ще ви кажа. На мене ЗВЕЗДИТЕ 4Т ми го говорят...но това ще го разберат само тези дато не са далтонисти... Всяка цветова прилика (от горния текст) с марки на машини и ендуро съоражения от офроуда е случайна и непреднамерена ... И в заключение да кажем няколко стоплящи и успокоителни думи относно ребрата на нашия колега, думи, чието значение аз добре познавам.Безболезнено възтановяване и скорошно присъединяване към редиците на - червената армия...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X