Искам да ви попитам какво ви е мнението за KTM 600 LC година 1991 какви са му минусите какво са му плюсовете,лесен ли е за поддръжка 

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

KTM 600 LC

Свий

X
- 

До: KTM 600 LC
Модела е LC4 600, 88-92г.
Аз се движа с такъв вече втора година и мога да кажа следното:Плюсове:Много здрав мотор, висока стойка, добро окачване за мотор произведен в началото на 1990г., понякога му казвам, че е модерно CZ, имам чувството, че този двигател не можеш го умори, карам го с пълна синтетика и всичко му е наред, няма акумулатор, а това в повечето случай е доста добре.Минуси:Трудно пали, особено, когато не си му свикнал или пък ти угасне топъл, и големи вибрации във всички обороти.
Важното е, в какво състояние е мотора, а най-важното е за какви пари го взимаш
P.S.Ако се обзаведеш с такъв мотор, аз имам доста части, така че нема де се ПЛАШИШ

SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
 - 

Благодаря за информацията колегаПървоначално публикуван от Helik Преглед на мнениеМодела е LC4 600, 88-92г.
Аз се движа с такъв вече втора година и мога да кажа следното:Плюсове:Много здрав мотор, висока стойка, добро окачване за мотор произведен в началото на 1990г., понякога му казвам, че е модерно CZ, имам чувството, че този двигател не можеш го умори, карам го с пълна синтетика и всичко му е наред, няма акумулатор, а това в повечето случай е доста добре.Минуси:Трудно пали, особено, когато не си му свикнал или пък ти угасне топъл, и големи вибрации във всички обороти.
Важното е, в какво състояние е мотора, а най-важното е за какви пари го взимаш
P.S.Ако се обзаведеш с такъв мотор, аз имам доста части, така че нема де се ПЛАШИШ

Силвестър Георгиев
МК "Безделниците" Своге
Suzuki DR250S
Коментар
 - 

Лесен ли е за поддръжка и лесно ли му се намират частитеПървоначално публикуван от Helik Преглед на мнениеАко те интересува още нещо, питай

П.п Давам си китайчето+600 лева .. И каква е горе долу цената на един такъв КТМСилвестър Георгиев
МК "Безделниците" Своге
Suzuki DR250S
Коментар
 - 

Според мен е лесен за поддръжка, като тези части, които съм потърсил в КТМ-България, въпреки стария модел ги е имало.Все пак винаги може да стане лошо от към части с такъв старичък мотор, но засега моя се представя отлично, като единствената причина поради, която бих го подал в близко бъдеще е, че сузукито ми е с 10 години по-младоПървоначално публикуван от silvii Преглед на мнениеЛесен ли е за поддръжка и лесно ли му се намират частите
П.п Давам си китайчето+600 лева .. И каква е горе долу цената на един такъв КТМ
Цените на тези КТМ-и варират в зависимост от състоянието 1500-3000 лв, а щом си даваш китайчето, то тогава и CZ да вземеш пак ще си на далавера
P.S.Пусни някаква снимка на мотора да го видимSUZUKI DRZ SuperMoto
Коментар
 - 

Колега от тази снимка мога да ти кажа, че този мотор е около 88-89г, но в никакъв случай не е 92-93г.При условие, че си продаваш китайчето за около 800лв и този мотор ти стъпи на около 1400лв, то според мен бартера си заслужава..........Първоначално публикуван от silvii Преглед на мнениеЕто това е мотора

P.S.Този мотор, който го имам за части е на около 99% същият, така че току виж съм те обзавел и с още един мотор за части............SUZUKI DRZ SuperMoto
Коментар
 - 

Поне за частите ще съм спокоенПървоначално публикуван от Helik Преглед на мнениеКолега от тази снимка мога да ти кажа, че този мотор е около 88-89г, но в никакъв случай не е 92-93г.При условие, че си продаваш китайчето за около 800лв и този мотор ти стъпи на около 1400лв, то според мен бартера си заслужава..........
P.S.Този мотор, който го имам за части е на около 99% същият, така че току виж съм те обзавел и с още един мотор за части............
 Но поне ще се возя на мотор а не на каруца ..пък годините не са толко важни

Силвестър Георгиев
МК "Безделниците" Своге
Suzuki DR250S
Коментар
 - 

За годините на този мотор съдя главно от модела на спирачните апарати, които са марка КТМ, тяхното разположение и по-скоро монтажа им, вида и големината на задната главина, и от синия цвят на двигателя.На последните модели около 1992-93г. задната главина е с по-малък диаметър, спирачните апарати са Brembo, а двигателя е в черен цвят.И също така двете оси на главините са с по-малък диаметър от моделите 92-93г!Това е моето мнение от личния ми опит с такъв модел КТМ, като подкрепям мнеието ти, че при моторите годините не са от особено значение, а за разлика от китайчето, ще се возиш на мотор
Ако търсиш малък разход примерно 3/100 изобщо забрави за всякакви такива видове мотори 400-600сс, а се ориентирай към скутер или мотор 125 4Т

SUZUKI DRZ SuperMoto
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар