Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да уцеля читав DR?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

DR 250

Здравей Колега, имах такъв /ДР 250 97 г./ преди две години. Впечатленията ми от него са прекрасни! Внимавай като го вземаш да не изкарва бял дим /сегменти/, ако го вземеш в добросъстояние, имам предвид на двигателя и го поддържаш както трябва ще бъде перфектното ендуро за начинаещ офроудър! С моето имам около 4000 км. навъртяни километра, включително и две качвания до х. Мусала по писта "Петър Попангелов" - от долу до горе!!! Както и няколко по писта "Червено знаме" в Боровец! Мотора е лек и има сравнително добър клиренс /стига да не си 120 кг./!
    За по-големите 650, 750 нямам впечатления, но ми се струва че са много тежки! 350-то също е много здраво и леко!
    Дано скромното ми мнение ти помогне да вземеш правилното решение!

Коментар

масло за DR 650 RS

Имам такъв мотор от тази година и не му е сменяно маслото, и се чудя какво да бъде то. Някой може ли да ми каже какво ще е най- добре да му сипя. И имам още един въпрос - от къде мога да си взема нов въздушен филтър за DR.
      Предварително ви благодаря !

Коментар

Re: масло за DR 650 RS

Първоначално публикуван от HondaPower Преглед на мнение
        Имам такъв мотор от тази година и не му е сменяно маслото, и се чудя какво да бъде то. Някой може ли да ми каже какво ще е най- добре да му сипя. И имам още един въпрос - от къде мога да си взема нов въздушен филтър за DR.
        ми виж маи некаде у форума имаше таква тема за маслата(не сам сигурен)провери.
        [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от HondaPower Преглед на мнение
          От ендуро магазина на ул.Пиротска 28лв.
          Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

мерси Митак за информацията, но ми казаха да му взема полусинтетика. Избора ми попадна на Моторекс (ами то само такова имаше в Мотобума) за 72 лв- 4 литра. А колкото до въздушен филтър си намерих в същия магазин за 28 лв, като сметнеш и спрея за него още 22 лв, абе общо взето приведох си мотора в изрядно състояние за сезона , с малко заеми от приятели

Коментар

До: Как да уцеля читав DR?

Здравейте, да ви питам срея за въздушния филтър за какво служи? И на колко време се сменя филтър и масло? На моя ДР650 като му отворих въздушния филтър и ми се разпадна в ръцете.

Коментар

До: Как да уцеля читав DR?

Спрея служи за омазняване на материята, което пък от своя страна задържа финните мръсотии.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X