Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да уцеля читав DR?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да уцеля читав DR?

Моля ви , колеги кажете ми за какво да внимавам при оглед на DR. Кои са им слабите места ? По двг., окачване и т.н. Става дума за SUZUKI DR 650 SE от 96та. Благодаря предварително.
    Прикачени файлове
    ПАНЧО

На по старите модели им е проблемна трета скорост и разпределителният вал.За 96 нямам наблюдения но промените не са драстични така че може би проблемите са идентични.

Коментар

Колянов вал, разпределителен вал и кобилици, трябва да водиш с теб някой който разбира.Успех

Коментар

Без да ти го разглобят, едва ли можеш да усетиш нещо, ако е понагласено!
        Ако пали лесно и студен и топъл го вземай, пък каквото стане. Бъркаш в чувала и ... нали знаеш ?!

Виж му и коловете на предницата, че имат навик да текат !
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

най много страдат от несменяване на маслото ,ако е каран с хубаво масло не би трябвало да има проблеми,слабо място са им и сьединителите,внимавай и за това,
          MG RACING

Коментар

Вие направо ги искарахте дефектни целите мотори а аз си мислех, че щом не се коментират толкова в форума са едни от най-здравите ендура
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [/FONT]________________________________________
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

аз лично съм крайно недоволен от др,имах такъв и то не беше съединител,кобилици,разпределителен вал,бутало сигменти един път ,втори път,лагери в главините направо ми се запали главата,затова като исках съвет какъв мотор да си взема ми предложиха др но тази грешка няма да я повторя, но разбира се това е мое лично мнение.
              MG RACING

Коментар

И аз се бях надъхал за ДР 250 или 350 ,ама ти май ще ме откажеш

Коментар

не,не ,не далеч съм от тази мисъл но моя не беше поддържан та затова иначе ако го вземеш читав мисля че няма да има такива проблеми ако сипваш хубаво масло и го сменяш редовно ОК
                  MG RACING

Коментар

като е стар и на много километри и неподдържн..ясно е че ще е кофти
                    но иначе като по новички и запазени са добре а цените им са по ниски от тези на конкурентните модели на хонда и кава

Коментар

Йовко,говорим за ДР 600 и 650.За по малките ДРи мисля че лоши впечатления не са исказвани(поне аз невиждам в старите теми).А иначе е вярно ако моторчето не е поддържано ако ще и ямаха да е ще се счупи

Коментар

Еми тогава някой,ако има лоши впечатления от по-малките ДР-и 250 и 350 да сподели

Коментар

Аз от стария се др 600 сьм много доволен като цяло имах пробреми с теч на масло от главата но като преработих всичките резби и сложих хубав силикон на локтаит течовите изчезнаха окончателно . Разпределителният вал беше леко износен но след 9000 км го отворих пак и не беше мръднал да се износва повече карал съм го само с лики моли 15-40 от онова дето има добавка молибденов сълфид

Коментар

Знае ли някой какви са измененията при 650ccm двг. до 95та , и след това? Освен различните капаци , разбира се.
                            ПАНЧО

Коментар

Продавам си кончето

Ако се интересуваш от ДР-и аз си продавам кончето. Моторчето е в доста добро състояние, 96 година. Ако някой имя интерс моля да заповяда на Л.С.
                              Прикачени файлове
                              КТМ ExC 500

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X