Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на първи мотор! Голяма дилема!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Избор на първи мотор! Голяма дилема!

Koлега, само да вметна че сипей се катерят с голяма засилка а на първа и с голям венец отзад незнам как ще стане.А пък на колегата да кажа ако има свободно време и излишни пари да си вземе по-слабия вариянт Пък след два месеца като му стане слаб да си вземе силния мотор и да види що е истински кефУспех
    0878424143
    0887424150

Коментар

Батко Пепи,със Сузуки всичко става.Само не се сещам ако сипеят не позволява засилка кво правим.

Коментар

1-во това на снимката е сипейче!
        2-ро ТТ600 е една гробница пред един DR350 (спортен примерно) и няма смисал да го сравняваме с YZ450

Колега взимай там каквото ти падне в ръцете! Щом имаш излишни пари за YZ450 значи няма да ти е проблем да си смениш мотора който и да вземеш!
        Аз спирам да пиша и само ще се смея от тук нататък на коментарите ви за кросов мотор в ендуро среда!
        Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
          1-во това на снимката е сипейче!
          2-ро ТТ600 е една гробница пред един DR350 (спортен примерно) и няма смисал да го сравняваме с YZ450

Колега взимай там каквото ти падне в ръцете! Щом имаш излишни пари за YZ450 значи няма да ти е проблем да си смениш мотора който и да вземеш!
          Аз спирам да пиша и само ще се смея от тук нататък на коментарите ви за кросов мотор в ендуро среда!
          Ами именно - сипейче е, и по него 250-ките с голям зор се качваха, и то отдясно. Даже отляво (горе където се вижда мотора), на някои не им стигаха силите..
          Относно ТТ-то че било гробница, и за "спортния" DR (с неговите 120кг сух и 30к.с.), ще си замълча

Коментар

Първоначално публикуван от ACCELERATOR Преглед на мнение
            .... (с неговите 120кг сух и 30к.с.), ще си замълча
            Би трябвало! Много по-добър е! Даже и XR 250R е по-добър от тоя струг ТТ600 !
            Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Четири-пет пъти се спирах да пиша... и дори и сега не съм сигурен какъв смисъл има, но нейсе...

Хора тия мотори като играчки ги третирате. Че струва пари поддръжката им, че се пада лошо от тях, че разходите за екипировка са много големи, а самата екипировка е много важна изобщо минава ли ви през главите?

А преди така да го препоръчате тоя YZ 450 F някакво проучване направихте ли? Щото аз да... В България в момента (поне според сайтовете за продажба) това, което може да се намери са общо взето два модела - от 2001-ва и 2003-та. Ами познайте - това са двата най-дръгливи кроса за съответните години... По-дръгливи са от CRF 450 R! Аз лично преди да купя TM-а обиколих маса мотори и все гробници...

Не разбирам само едно... в тоя форум... абе аз ли нещо, но Жоро Хаджиев маса години CRF 250 X, mitkov маса време KDX 220, Димитър, ако помня добре RM 250, Жоро (XR му беше стария ник) XR 400... Да не са по-сакати от нас?

Я се вземете в ръце малко! За втори път - тоя спор смисъл няма!
              Последно редактирано от господин никой; 31-03-10, 20:58. Причина: Смислова корекция...

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
                Koлега, само да вметна че сипей се катерят с голяма засилка а на първа и с голям венец отзад незнам как ще стане.А пък на колегата да кажа ако има свободно време и излишни пари да си вземе по-слабия вариянт Пък след два месеца като му стане слаб да си вземе силния мотор и да види що е истински кефУспех
                Пепка само да те питам ти защо не започна с 450 крос?

Към колегата с мошните мотори да питам кое точно му е слабото на мотор с 32-е кончета добре разпределини от ниските?

И защо аджаба, на курсовете се кара Восход а не R1 примерно
                Ми те не разбират явно. Най-добре си е даже направо реактивни мотори да се карат щото ако е по-слаб ти умалява за 3-4 часа.
                Аман от простотии. И аз спирам да пиша по темата.
                WR400-in-in-in...
                LZ1RAO

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                  Би трябвало! Много по-добър е! Даже и XR 250R е по-добър от тоя струг ТТ600 !
                  E вече се пооляхте малко А на колегата не се качих на 450 защото нямах пари за такъв мотор не че не съм искал.
                  0878424143
                  0887424150

Коментар

Момчета, No_Dignity поиска съвет, а вие го обърнахте на мерене на... кубиците на мотоциклетите.

Заключвам темата за няколко дни, докато се поуспокоят страстите.

Надявам се No_Dignity, да е направил правилния избор.
                    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X