След разговора ми с Митков се запалих много по тези 125 кубикови мотори,и разговарях с хора които са имали такива мотори.Няма нищо общо с това което се пише по списанията и с реалноста.Гас Гас си е много добра моторетка и разликата в това е че нямат такъв маркетинг като на КТМ имат си и ниски и средни обороти на мотора и не се трошат и и на половината на КТМ,мнение на притежател на магазин за мотори и собственик на Гас Гас 125.А и още повече ми се промени мнението за КТМ онзи ден когато ходих да си взема дреболии за Хускварната.Там имаше една 125 2010 година и от приказка на приказка ,да же я и покарах малко
,ами какво да кажа ако имаха и те парите да плащат като други марки за реклама и те щяха да са на това ниво.Мотора е супер лек и с доста силен двигател,ниски средни ,високи обороти колкото искаш.Работата е там че трябва да се пипнат карбураторите и това е.А за амотисьорите не меоже да се говори супер са и предницата на мотора е като зкован в земята.Дали няма да мина на 125 е въпрос на време май и определено няма да е КТМ.Хусаберга даже съм го обявил за продаване вече.

Коментар