Обява

Свий
Няма добавени обяви.

125cc 2Т ендура

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 125cc 2Т ендура

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
    ами тук нали не е само за мнения, а и за въпроси ? пък и то, от мойто въпросче се роди цяла тема
    Ама ти не се сещаш да го зададеш в нова тема, а питаш в тази за ГАСГАС300
    2010 CRF 250 R

Коментар

Добри са колеги добри са ама имаме друго разбиране за тези мотори.Лично аз съм сигурен че до една година изцяло ще премина на 2т и единия от тях ще е 125 .
      Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
      0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
        Ама ти не се сещаш да го зададеш в нова тема, а питаш в тази за ГАСГАС300
        ами... кат не ме бива мноо с таа бяла техника(комп.) ,пък и съм нов тука...на пепи му желая да си земе хубава 125-ка и да са кефи!
        м-у другото, бях надъхан да взема 200-то на краси , но не можах да си продам стария мотор , и Манол(Клисура) се нави за бартер ...
        "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

200 то поне на ктм е реално напомпано 125
          ..характера на мотора обаче става доста различен
          докато 125 има -роад рейсинг дет им викат т нар повербанд/демек развърта се развърта като центрофуга и тегли мазно като ел двигател / то 200 то от едни обороти на там става силно и почва рязко да тегли доста и върви почти като 250 но с по рязък характер като на 125 има доста по силни ниски и много по силни средни във високите обороти са еднакви 125 и 200 или поне няма голяма разлика за любителско каране разходки или ако се участва на състезания в не регламентирани по класове категории е супер и по добре от 125 особенно за по начинаещи или спокойни хора ..не случайно в австралия и океания тва е един от най разпространените мотори за кеф в щатите също дори е дирт байк мотор на годината за 2004та 5 та мисля в щатите, за състезания по класове обаче 200 то влиза в е2 клас където тр да се конкурира с 450 4 тактови и 250 2 тактови което е доста несправедливо и става тегаво в крос кънтри тата в гърция и другаде вкл и щатите обаче си е в малкия клас с 250 4 тактите а иначе за джуниари и любителско каране е супер-лек като 125 почти и същевременно с доста по силни ниски обороти
          Последно редактирано от mitkov; 15-02-10, 21:09.

Коментар

От: 125cc 2Т ендура

Здравейте на всички малко е стара темата, но ако мога тук да попитам - става въпрос за Газ Газ халей 125.
            Чували ли сте нещо за тези мотори - здравина , разход? Най- вече ме интересува какъв мислите че ще е разхода предположение че е двутактов,26мм карбуратор(като на спортните 125-ци е 38 мм) и е без ускорителна клапа. Мотора ще се кара 50/50 градско извънградско и няма да се "цеди".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X