Добре де, всеки иска да е максимално леко....но все ми се струва че под 92-93 кг. ще подскачаш като пионка по камъните и по неравностите. Аз лично обичам по-мазно да минавам по неравностите...затова мотор около 100кг. би ми паснал много добре. А за 4т....мисля че скоро ще изместят напълно двутактовите. В последните броеве на Дърт Райдер нещо няма ревюта на 2т....само четох за една хонда CR144...ама хората бяха вложили над $3000 в нея.
Иначе 2т за простотии винаги ще е хит. (Гледайте Nitro Circus 3 с Пастрана и ще разберете
Аз бих си взел или црф250х или нов кдх220, но не и 125 крос за сега.
А за поддръжката на 4т....ми че не знам бих ли си взел такъв крос поради причината, че не знам коя фирма може да ми прави ремонти по него, примерно ревалвинг и други такива по-хай тек работи каквито чета по списанията. Виж ако е в САЩ супер....и по пощата мога да си пратя работи за ремонт и ъпгрейд. Все пак много хора има които не искат да стават майстори, а биха платили на някой за качествена и професионално свършена работа.
Иначе 2т за простотии винаги ще е хит. (Гледайте Nitro Circus 3 с Пастрана и ще разберете

Аз бих си взел или црф250х или нов кдх220, но не и 125 крос за сега.
А за поддръжката на 4т....ми че не знам бих ли си взел такъв крос поради причината, че не знам коя фирма може да ми прави ремонти по него, примерно ревалвинг и други такива по-хай тек работи каквито чета по списанията. Виж ако е в САЩ супер....и по пощата мога да си пратя работи за ремонт и ъпгрейд. Все пак много хора има които не искат да стават майстори, а биха платили на някой за качествена и професионално свършена работа.

Коментар