Обява

Свий
Няма добавени обяви.

DRZ 400 vs CRF 250Х

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: DRZ 400 vs CRF 250Х

Горе долу започнах да ги различавам DRZтата.
    DRZ S Моделите са с железен резервоар, вентилатор на радиатора и други екстри. Като карбуратори има някой Е с микуни други са с Кейхин.
    DRZ ще е мотора единствено ако намеря читава Е модификация със стартер. Едно приятелче има такъв и при първи удобен момент ще го изпробвам.
    КТМ-мите са много красиви но не що не ми харесва драмата им с прегряването и зарядния ток.
    Зор нямам, идва ски сезона... ще гледам да не прибързвам въпреки че ме гложди от вътре да вкарам още един мотор в гаража в случай че излезе някой по-топъл ден

Благодаря на всички който пишат тук и на лични. Мненията ви са ми доста полезни.
    Последно редактирано от Twisted; 03-12-09, 21:12. Причина: Правописна грешка

Коментар

Аз имам DRZ400S страхотен мотор кара се мноко лесно,но го продавам защото ми е тежък/аз съм висок 1.62см и тежа 65кг/в противен случай НИКОГА.

Коментар

Аз от време на време карам 2004 DRZ 400 S и много високо оценявам качествата на мотора. Теглото не ми е чак такъв проблем....вярно е че на места се усеща по-тежък като трябва да го тикаш, но за мен предимствата на мотора надделяват - все пак е ендуро, а не крос. Имам Scotts damper + triple clamp + fat bars + cycra guards + zeta cluch & break levers + 12/47 зъбаци и разликата в управлението е огромна - горещо препоръчвам този ъпгрейд (най вече Скотса). Също така и минималната поддръжка която изисква мотора е голяма екстра за хора които искат да прекарват повече време в каране отколкото човъркане.
        Моторът е много добър катерач и си вози дори комфортно.
        Препоръката ми за този мотор не излиза от дефиницията на стандартното ендуро. Естествено, че за хард-кор-Блазузиак-стил ендуро всеки ще си вземе по един црф без да се замисли.
        No bike - no fun!

Коментар

За мене също ДРЗ 400 е мног удобен и най вече здрав ето го и моят.
          Прикачени файлове
          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Още едно предимство можеш да си го караш и супермото така имаш два мотора в един.
            Ето го и моя в различни те му трансформации
            Прикачени файлове

Коментар

От: DRZ 400 vs CRF 250Х

След като купих от колегата "професионалиста" моторчето от снимките, които е публикувал, съм изгорил няколко резервоарчета и съм много доволен, но поне едни повдигачи за кормилото си трябват, особено ако човек е по-висок. Мотора е страхотен и не е тежък! Към 10тина килца повече от 250ката. Но пък откъм цена е доста по-лек

Коментар

От: DRZ 400 vs CRF 250Х

Първоначално публикуван от LightOfJah Преглед на мнение
                След като купих от колегата "професионалиста" моторчето от снимките, които е публикувал, съм изгорил няколко резервоарчета и съм много доволен, но поне едни повдигачи за кормилото си трябват, особено ако човек е по-висок. Мотора е страхотен и не е тежък! Към 10тина килца повече от 250ката. Но пък откъм цена е доста по-лек
                Колега доволния ти пост се дължи на две неща: Взел си правилния мотор и то от правилния човек
                SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X