Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка из новият завод на HUSQVARNA

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разходка из новият завод на HUSQVARNA

http://www.dirtbikemagazine.com/ME2/...408B2619B7F5EA

..разгледайте статията..интересна е -става ясно че в новия завод..новите собственници от БМВ са пратили само 4 души германци ..но ..яко са стегнали положението особенно с качеството ..всеки готов мотор-отново го РАЗГЛОБЯВАЛИ и преглеждали в качественният контрол и яко връщали ако нещо не е по реда си

това че тестват моторите на студен тест и после и на динамометъра също е интересно

До: разходка из новият завод на HUSQWARNA

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
    всеки готов мотор-отново го РАЗГЛОБЯВАЛИ.
    Аз до колкото разбирам не всеки. Просто дръпват по някой и друг на изхода на линията, и го разкостват докрай. Това всъщност е нормална практика в доста производства, където се държи на качеството.

Във всеки случай, явно имат сериозни намерения и смятат да изстискат всичко от тая фирма, от което по-добре здраве му кажи.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Аз до колкото разбирам не всеки. Просто дръпват по някой и друг на изхода на линията, и го разкостват докрай. Това всъщност е нормална практика в доста производства, където се държи на качеството.
      И аз подкрепям - чак пък всеки ...
      Всъщност като говорим за качество, повечето се сещаме за ISO системата (9001:2000 май беше), в която никъде не е казано, че Хускварна трябва да разглобяват всеки мотор.
      Прави се извадка - примерно на всеки 100 мотора разглобяват напълно 5 оттях, или 10, според зависи какви са указанията на ISO-то и съответно вътрешно-фирмената политика по качеството
      Може пък и да не съм прав обаче ...

Но иначе е похвално, че много държат на качеството, личи си, че не е в китайски гараж
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

E, ISO-то, е процедура. Тя не гарантира качество, а само спазване на производствения процес, както е предначертан. В тоя смисъл донякъде коствено влияе на качеството, но сама по себе си не е гаранция за такова. По-скоро гарантира някаква еднаквост на всички излизащи от производството изделия. Но това до каква степен са еднакви и до колко качествени зависи от конструкторите и хората, проектирали самия производствен процес, барабар с всичките му процедури, включително и контрола по качеството.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

при всички положения качеството ще е доста на по високо ниво -което е похвално
          ..дори са сменили производителя на рамите доколкото разбирам..че стария не отговарял на изискванията им

ПП
          ...пак препрочетох статията ..отново оставам с впечатление от написаното че наистина всеки /употребена е думата в множественно число и не са дадени допълнителни пояснения..т.е наистина би трябвало да означава че всеки от мотоциклетите /- ..разглобяват..не става ясно до какво ниво ???-но все пак..май е така или може би и така са го казали ..без да обяснят съвсем подробно дали наистина всеки
          Последно редактирано от mitkov; 13-11-09, 13:08.

Коментар

Motorcycles are pulled off the assembly line for a fault audit, wich means they are disassembled and thoroughly inspected froм, one end to another in this department.
            Взимат се мотоциклети от поточната линия за проверка за дефекти, което означава че те се разглобяват и подробно се проверяват от край до край в това поделение.

Аз поне така си го превеждам. Разликата е в едно "The" отпред. Ако го имаше, тогава би означавало "Мотоциклетите...", тоест всички.

...не че има някакво значение де.

Коментар

До: Разходка из новият завод на HUSQVARNA

То накрая някой ще стигне до извода, че италианците от едната страна сглобяват, германците от другата разглобяват да му се невиди...
              К. Кулев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X