Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

enduro.bg

dirt.bg

/сверяване и с OLX-a за по-специфични неща или части ако се търсят (tublis-и, мусове и др.)

Коментар

Аз карам смесено 50/50 градско(асфалт) / гора. При това съотношение най-добре се представя универсалния боец Дънлоп МХ52. За да държи на кал налягането да не е над 0,8(всъщност това с налягатето ми и много тредно-аз си ги проверявам с натискане-като на велосипед). Ако карах само на черно бих сложил ФИМ-ски.
      ПП.На Маргел са им стари гумите. Твойте хора са тия:
      https://all-express.org/
      имат бая работи в това число и различни марки и модели гуми.
      ПП2.Напоследък много хвалят Митаса, но още не мога да се престраша да ги пробвам(основно поради мързел).Имам си едно наум от едно време...
      ПП.3 За ВР450 140 ми се струва големичка
      Последно редактирано от ЕМО; 12-02-20, 17:19.
      Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
      Джон Кенеди

Коментар

Лявата е 120 , дясната 140 , но диаметъра също е от голямо значение относно сцеплението.
        В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Дясната каква е?
          В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

• motor_men
            motor_men коментира
            Редактиране на коментар
            Pirelli mid hard

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
          Аз карам смесено 50/50 градско(асфалт) / гора. При това съотношение най-добре се представя универсалния боец Дънлоп МХ52. За да държи на кал налягането да не е над 0,8(всъщност това с налягатето ми и много тредно-аз си ги проверявам с натискане-като на велосипед). Ако карах само на черно бих сложил ФИМ-ски.
          ПП.На Маргел са им стари гумите. Твойте хора са тия:
          https://all-express.org/
          имат бая работи в това число и различни марки и модели гуми.
          ПП2.Напоследък много хвалят Митаса, но още не мога да се престраша да ги пробвам(основно поради мързел).Имам си едно наум от едно време...
          ПП.3 За ВР450 140 ми се струва големичка
          При твоето каране това е гумата , но категорично тази гума не е за кал , затова има ефект като е много мека , но става валяк. Иначе и аз си ги проверявам с натискане , но с толкова меки гуми не карам. Като универсална в гората се явява Дънлоп МХ32 но не става за асфалта . АТ81 покрива от меки терени до по-твърди.

В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X