Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки с ново ендуро през 2010-та RMX450Z

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
    Първото което не ми харесва на мотора е цената.Прекалено висока за един кросов мотор ,на който има монтиран един кит за омологация много спорен .Проблма е в това че в БГ купувате много от щатите и работата е съвсем различна.Не си мислете че Сузуки са го измислили ей така това ендуро,Това са им кросовите мотори ,но и монтираха фаровеистопове зада могат да бъдат наистина омологасирани в европа.Даже ги сглбят тук в европа.Същата работа като при Хондата.Иначе като мотор е много добре ,тоси е старото от преди което винаги е било много добре,но пак казвам струват ми се много скъпи тук 25о 2т са около 7000 евро.Мотора е много добър за тези дето живеят в Америка там работата е съвсем различна.А и за килограмите на мотора до колкото знам по правилник не може да са по леки от 99 килограма ,и за Хусаберга казват едно ама зареден е съвсем друго.Гледайте моторите заредени не това което пише тук там.
    сузукито е наи евтино колега поне с по 1000 евро надолу а crf-x е оригинално ендуро само HM e крос трансформиран крос на ендуро в италиа и са без стартер

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Пепи, това което вадят италиянските фирми като хомологационен комплект няма много общо с ендуро вадено за Щатите.

Тук говорим за сменени предавки в скоростите, променен картер за ел. стартера и какво ли не още. Не е толкова просто.
    тези мотори в италиа се правиат специално за сустезания и са по силни от заводско ендуро точно с тази цел са направени и второ са много по леки за каране от един црф-x например които е направен едва ли не за пустиниата невада

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
    Ще взема да премеря мотора ми в пълен вид.Флуиди.
    Ще споделя публично.
    моторите не се мерят с кантар а с каране лек е този които се кара леко без значение колко тежи например crf i wr никога не можеш да усетиш разликата даже и на гръб да ги носиш но като ги подкараш се усеща веднага благиа характер и прецизността на wr-a според мен мозе и да буркам но мисля че не доколкото crf-а е един много по трудно контролируем и агресивен мотор по висок което е от значение в ендурото и бая по твърд като окачване всичките тези неща го правят по тежък
    Последно редактирано от Goblin; 27-06-09, 21:37.

Коментар

До: Сузуки с ново ендуро през 2010-та

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
      Хе, точно в този си вариант надали е конкурентен за дакар. Това си е 100% спортно хард ендуро което грам не е пригодено за дакар.
      Виж ако е нещо такова по мога да се съглася, но това е мотор подготвен от Valenti специално за пустинята, и пак е далеко от чудовищата на КТМ.

а това е RXV-550
      Прикачени файлове

Коментар

За цената тук ,125 2т е 6500 евро,а 2502т е 6999 евро.Ак това е евтино за България ,за мен тук не е за един мотор 2т.Гас Гас вече ги дават по 4500 евро 250 2т и немисла че сузукито е по добро в ендурото.
        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

На това сузуки Дакар като гледам май е с 3 капачки за бензина или тей ми се струва
          [LEFT][URL="http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/"][COLOR=#0000ff]http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/[/COLOR][/URL] :arrow:[/LEFT]
          [LEFT][URL]http://forum.mobile.bg/member/FreestyleR/[/URL] :arrow:[/LEFT]

Коментар

За цената тук ,125 2т е 6500 евро,а 2502т е 6999 евро.Ак това е евтино за България ,за мен тук не е за един мотор 2т.Гас Гас вече ги дават по 4500 евро 250 2т и немисла че сузукито е по добро в ендурото.
            4750-rm125 и 5100-rm-250 мисля че със сигурност са по добри от гас гас сам си отговори защо вече ги дават за по 4500 евро сигурно ги търсят много

Коментар

Колега не искам да спора с теб но не говорим за крос а за ендуро.Личи си че си привърженик на Сузукито ,но за ендуро моторите Сузуки са с години назад говора за2т от ГАС ГАС.Ти си карай Сузукито ,аз пък ако трябва да се върна на 2т ще е пак ГАС ГАС.Не давай примери с кросови мотори защото там дори не се споменава и данъка с който се облагат за регистрация самите мотори дане говорим за другите истории нужни за регистрация на един мотор.Цената ха ГАс ГАС е ниска защото вече сме втората половин на годината и излизат моделите 2010,а не заради качеството.Кажи ми и колко трябва да похарчиш зада е нагласено Сузукито ,та те дори все още излизат с черните ауспуси.А и самите части за Сузукито са в пъти по скуъпи оттези на ГАс ГАС.Виж попрочети тук там за тези мотори и тогава оплювай една марка или друга.Лично аз съм имал 2 гас гас и нито един проблм освен тези които аз съм направил.Нямам намерение да обяснявам кое как е и колко, но наистина е нужно човек да пробва и после да пише това онова.Аз например нещо което не го знам не коментирам и не се меся.
              Последно редактирано от pepimotos; 13-07-09, 22:59.
              Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
              0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Колега не искам да спора с теб но не говорим за крос а за ендуро.Личи си че си привърженик на Сузукито ,но за ендуро моторите Сузуки са с години назад говора за2т от ГАС ГАС.Ти си карай Сузукито ,аз пък ако трябва да се върна на 2т ще е пак ГАС ГАС.Не давай примери с кросови мотори защото там дори не се споменава и данъка с който се облагат за регистрация самите мотори дане говорим за другите истории нужни за регистрация на един мотор.Цената ха ГАс ГАС е ниска защото вече сме втората половин на годината и излизат моделите 2010,а не заради качеството.Кажи ми и колко трябва да похарчиш зада е нагласено Сузукито ,та те дори все още излизат с черните ауспуси.А и самите части за Сузукито са в пъти по скуъпи оттези на ГАс ГАС.Виж попрочети тук там за тези мотори и тогава оплювай една марка или друга.Лично аз съм имал 2 гас гас и нито един проблм освен тези които аз съм направил.Нямам намерение да обяснявам кое как е и колко, но наистина е нужно човек да пробва и после да пише това онова.Аз например нещо което не го знам не коментирам и не се меся.
                колега пробваи едно сузуки валенти и после ми кажи кое е по добро щом мислиш че гас гас е много актуален мотор отиди в някои оказион и пробваи да го дадеш назад и после ми кажи резултата не говориме за триали а за ендуро мотори да трансформираш един крос в ендуро струва около 1000 евро зависи но това не значи че като купиш оригинален гас гас не се пипа во век и веков винаги има нещо което не ти пасва и какво значи не си имал проблем всеки мотор от този тип било японски или европеиски се чупи защото се използва в екстремни условия и японците отдавна не произвеждат 2т заради околната среда наи новия от 2т е ямаха хонда няма отдавна 2т залагат на 4т

Коментар

Първоначално публикуван от gargata Преглед на мнение
                  колега пробваи едно сузуки валенти ......... ямаха хонда няма отдавна 2т залагат на 4т
                  Какво е това сузуки и.... нямат 2Т ще караме европейски 2Т
                  Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

За ендуро ,казвам не за триал.То оставаше да бъркам и ендурото с триала и въобще нямаше да се показвам в този форум.Нека така да бъде сузукито е голяма работа а гасгас неструва според теб.Аз имам други виждания по бъпроса.Колега кто разбираш от ендуро можеш ли да ми кажеш кои са Карл Хайнц Хол или Алфи Кокс.

Коментар

За ендуро ,казвам не за триал.То оставаше да бъркам и ендурото с триала и въобще нямаше да се показвам в този форум.Нека така да бъде сузукито е голяма работа а гасгас неструва според теб.Аз имам други виждания по бъпроса.Колега кто разбираш от ендуро можеш ли да ми кажеш кои са Карл Хайнц Хол или Алфи Кокс.
                      Той колегата Гарга, явно е краен по характер човек, защото обича да провокира , като например твърди, че еди кой си мотор е боклук и т.н. Май не трябва много да му се връзваме, а да го поощрим да направи една тема с личната му класация, защото явно има опит, нужно е само да го систематизира в смислен вид. Колкото за Хайнц, Гугъл сигурно ги познава, а от там и всеки, стига да им уцели правописа.

Коментар

Тя темата отсамото начало избяга от същността си и новото сузуки остана без коментар. Ама аз пък да ви кажа че карвам и най скапания мотор от хубавите марки само да е нов и подарък
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
                          Той колегата Гарга, явно е краен по характер човек, защото обича да провокира , като например твърди, че еди кой си мотор е боклук и т.н. Май не трябва много да му се връзваме, а да го поощрим да направи една тема с личната му класация, защото явно има опит, нужно е само да го систематизира в смислен вид. Колкото за Хайнц, Гугъл сигурно ги познава, а от там и всеки, стига да им уцели правописа.
                          не е казано че трябва да познавам Хаинц за да знам некои и други неща не провокирам а отбелязвам само този мотор за които съм казал че е боклук сам се е доказал като такъв не сум виновен аз имаи напредвид че се занимавам отдавна с мотори и съм привърженик на хонда ако мислиш че искам да се заяждам с хората мнението за хонда црф не е само мое а клиентско в италиа говора имаи напредвид че не говора измислици и сузуки не е много пополярно ако ще те удволетвори това като ще говориме за мотори се говорат реални неща а не измислици и в интерес на истината имам доста познанства тук с истински професионалисти в тази област

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                            Тя темата отсамото начало избяга от същността си и новото сузуки остана без коментар. Ама аз пък да ви кажа че карвам и най скапания мотор от хубавите марки само да е нов и подарък
                            така е колега извинявам се ето ти едно хубаво сузукисигурно би се зарадвал на такъв подарък
                            Прикачени файлове

Коментар

колега пробваи едно сузуки валенти и после ми кажи кое е по добро щом мислиш че гас гас е много актуален мотор отиди в някои оказион и пробваи да го дадеш назад и после ми кажи резултата не говориме за триали а за ендуро мотори да трансформираш един крос в ендуро струва около 1000 евро зависи но това не значи че като купиш оригинален гас гас не се пипа во век и веков винаги има нещо което не ти пасва и какво значи не си имал проблем всеки мотор от този тип било японски или европеиски се чупи защото се използва в екстремни условия и японците отдавна не произвеждат 2т заради околната среда наи новия от 2т е ямаха хонда няма отдавна 2т залагат на 4т
                              не е казано че трябва да познавам Хаинц за да знам некои и други неща не провокирам а отбелязвам само този мотор за които съм казал че е боклук сам се е доказал като такъв не сум виновен аз имаи напредвид че се занимавам отдавна с мотори и съм привърженик на хонда ако мислиш че искам да се заяждам с хората мнението за хонда црф не е само мое а клиентско в италиа говора имаи напредвид че не говора измислици и сузуки не е много пополярно ако ще те удволетвори това като ще говориме за мотори се говорат реални неща а не измислици и в интерес на истината имам доста познанства тук с истински професионалисти в тази област
                              така е колега извинявам се ето ти едно хубаво сузукисигурно би се зарадвал на такъв подарък
                              Абе Гарга,на твоята клавиатура няма ли точки,запетаики,препинателни знаци и главни букви?????

Коментар

Всичко е до човека и после е мотораhttp://www.youtube.com/watch?v=Qe34x...eature=related дано да и хареса.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X