Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор между Honda Xr 250 и Yamaha Ttr 600

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Избор между Honda Xr 250 и Yamaha Ttr 600

Първоначално публикуван от mercy Преглед на мнение
    Лош избор ли е това, колега? Преди да отговориш, да отбележа, че за сега мисля да го използвам за по лек оффроуд.
    Незнам дали е лош избор но съм виждал как точно TTR с повреден стартер го бутахме постоянно когато тръгвахме по време на разходка и никак не е приятно според мен това за другите от групата.
    Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Здрасти Колега! Според мен ттр-ката ще ти хареса тя има много здрави скорости от Хондата. Но и 2-те моторчета са хубави, но съм за Ямахата! Ако вземиш от 2-та мотора единия пак няма да съжаляваш.

Коментар

Първоначално публикуван от m17k0 Преглед на мнение
        Здрасти Колега! Според мен ттр-ката ще ти хареса тя има много здрави скорости от Хондата. Но и 2-те моторчета са хубави, но съм за Ямахата! Ако вземиш от 2-та мотора единия пак няма да съжаляваш.
        Yamaha и здрави скорости? "Да Да!"
        Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Е точно пък на ХР 250 ако са слаби скоростите, незнам дали ще има друг вид мотор със здрави скорости според твоето разбиране!!

Не пишете глупости, момци!

Коментар

Здравейте и от мен. Моето мнение е, че ТТР 600 е твоя мотор, 250 ще ти стане малък след време.
            Става въпрос за ТТР600, а не за ТТ600, двата мотора са много различни и в габарити и в тегло. Аз съм с ТТР600 03' и мога да кажа, че е много удобен и приятен за каране. Не става за крос, обаче за ендуро да.
            По въпроса за манивелата - ТТР-ра е със стартер, а който иска може допълнително да си постави манивела...
            Успех!!!
            NISSAN PATROL GR

OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA

Коментар

Първоначално публикуван от karo_1 Преглед на мнение
              По въпроса за манивелата - ТТР-ра е със стартер, а който иска може допълнително да си постави манивела...
              Успех!!!
              Благодаря, колега. Аз до колкото знам, ТТР 600 са само с манивела, поне до 2002г, само 250 кубиковите са със стартер, но може и да греша..., ще изчакам да видя и мнението и на други колеги Твоят да не би да е ТТ600Е след като е със стартер?
              Поздрави: Николай Георгиев
              KTM 400 EXC

Коментар

Колега. вземаи Ямахата, ако не си взел още, че гледам темата замря от близо месец. Стартера е голям плюс и не го пренебрегвай с лека ръка. Както сам казваш, ще ходиш на разходки, а не на състезание. При това положение 20-30кг. разлика няма да ти се видят толкова от значение. 250ката бързо ще ти умалее, пък да не говорим да качиш и пътник с тебе. ТТто ще ви вози и няма да разбереш даже. Също така е далеч по удобен и за по-дълги преходи по асвалт, с подходящите гуми разбирасе, от повечето леки ендура. С него спокоино отиваш на море с две спирания. А и поддръжката е като на нормален мотор, не е на 10 резервоара(2000км.) и смяна на масло. Мотора се е доказал през годините като един от най дуракоустойчивите и прощаващи наивни грешки. Както се вижда от аватара и аз съм с ТТ, ТТ600е 1996., 96та е защото мотора се прави за Европа в Италия от 93 до 96вкл. и италянците за тея 3 години от ТТ600s-150кг. с манивела, успяха да извадят 96та ТТ600е-130кг. със стартер, говорим за сухо тегло. Моя го мериха на кантар в Еконт ппеди транспорт и показа 148кг. с 10тина литра банзин и 4.5л. масло в него. Та с двете ръце съм за ТТто.
                Поздрави.

Коментар

Благодаря, колега, но вече взех машина и то от тея където на десетина резервоара сменят масло
                  KTM 400 EXC

Коментар

Със здраве да си го караш. Похвалисе да видиме какво избра накрая. Пък така и някой от модераторите ще разбере че темата е приключена и ще и тегли ключа.
                    Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от damian64 Преглед на мнение
                      Със здраве да си го караш. Похвалисе да видиме какво избра накрая. Пък така и някой от модераторите ще разбере че темата е приключена и ще и тегли ключа.
                      Поздрави.
                      KTM 400 EXC на iskrenhristov е моторетката
                      KTM 400 EXC

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X