Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХТ 225 или ХТ 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ХТ 225 или ХТ 250

интересно ми е какстои вапроса със частите за 225
    трудно ли се намират

Коментар

Миналият сезон карах такова зверче. Понеже ми беше първо ендуро използвах всяка свободна минута да го яхна. Навъртях доста километри догато реших, че ми трябва нещо по-яко и го продадох.Момчето което го взе от мен също се учи на него.Мотора все още си е в добро здраве и върви перфектно.На въпроса с частите не мога да ти отговоря понеже не се е чупил при мен и при момчето което го купи от мен.

Коментар

това е добре
        едно твърдо доказателсто че са корави машинки

Коментар

Ей приятел, Ямашката я купих на 21.02.2008 г на 28100. Сега е на 33700 км. Значи врътнал съм и 4600 км из родните гори за по-малко от 2 години.
          Два пъти съм сменял маслото, веднъж пуках гума и строших два комплекта огледала.
          С добре премерен риск превръщам мечтите в спомени !

Коментар

а отварял ли си нещо да видиш по двигателя.например клапаните как са или нещо др.

Коментар

Преди 2 месеца попитах къде стои акумулатора ,та да знам за всеки случай. Не съм я купил за да ставам инженер , а да карам ,както последните три дни от обяд - ям и тръгвам и се връщам вечерта на фар.
              С добре премерен риск превръщам мечтите в спомени !

Коментар

браво .иначе имали сила в него в смисъл както каза не да хвърля чимове кал а просто ..... колкото да не ме остави сред по силните мотори от групата

Коментар

Стига си питал ами седни и го пробвай! Докато си избереш съфорумниците счупиха по няколко мотора.Отиваш гледаш,пробваш,МИСЛИШ и купуваш.Това е!

Коментар

Не искам да влияя на избора ти колега,но 225-цата е най-коравия двигател на Ямаха.Над 25г.е на конвеира без да променят нищо по него.Аз имам такъв от 3г.навъртял съм му 30х.км.Сменил съм:2предни и 1заден венец,1верига,10-на спици и пружина на задния амортисьор(защото се возим 3-ма някои път).При нормално каране ще движиш с ,групата без проблем,но при яко каране ще изоставаш най-вече на правите,но същото важи и за 250-цата.Успех в избора.
                    Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

мерси колега

Коментар

Първоначално публикуван от yaha_yamaha Преглед на мнение
                        Не искам да влияя на избора ти колега,но 225-цата е най-коравия двигател на Ямаха.Над 25г.е на конвеира без да променят нищо по него.Аз имам такъв от 3г.навъртял съм му 30х.км.Сменил съм:2предни и 1заден венец,1верига,10-на спици и пружина на задния амортисьор(защото се возим 3-ма някои път).При нормално каране ще движиш с ,групата без проблем,но при яко каране ще изоставаш най-вече на правите,но същото важи и за 250-цата.Успех в избора.
                        За здравината съм съгласен с теб.В нашата група има ХТ-500от 85/6год.Момчето което го кара го притежава от 12/3год и все още не е отварян и си върви перфектно.Който не ми вярва да разгледа разходките на севлиевската група там има снимки на мотора.За да не се чупи една машина най-важно е задкормилното устройство.

Коментар

не го мисли двигатела, измислен е от япончетата!!! 225 е по добрия вариант

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X