Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новите ямахи WR ендуро за 2007 ма

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новите ямахи WR ендуро за 2007 ма

момчета ямаха са пуснали вече модела за 2007 ма
    видях ги преди малко много нови неща са вкарали
    както и предполагах вече рамата е алуминиева както на таз годишният кросов модел
    отпред фара е със нова и различна форма от до сега дълги години познатият ни
    имат вече и дигитален ...уред да го наречем с трип мастер скоростомер средна скорост и др данни показвал
    кормилото вече стандартно е про тапер от дебелите
    а дисковете...стандартно са си къдрави
    който си е купил тази година модела 2006 та направо се е набутал
    трябвало е да изчака новият 2007 ма модел страхотен е

ето и статия със снимки
    http://www.dirtbikemagazine.com/detail.asp?id=649

* California green sticker compliant.
    е това най ме радва ..

ще мога да си я карам на ранчото в калифорния без проблем

даже по алеята на славата може да бръмна

шегата на страна до сега този модел нямаше такъв стикер за легална употреба в калифорния

Коментар

хммм хонда ще трябва здраво да поработят за да дадат свестен отговор на тази синя бургия

между другото прочетете внимателно и ще видите че и прочутият външен резорвар за масло бил...прибран в двигателя

бреее то тва направо си е RACE REDY дето викат братчедите от ктм

направо взех да се навивам

Коментар

Митак, айде огледай добре двигателя и утре следобед ще ми ги покажеш тези огромни разлики.
        Ride to arrive.

Коментар

Мотора изглежда много хубав, но когато видя че има много променени неща обикновенно се притеснявам какво са збъркали

Коментар

Дебело кормило къдрави дискове иониките почват да стават все по оранжави
            Митков при нов модел с такава промяна като ал.рама не се знае кои се е набутал Трябва да се пробва в реални условия после да променят това онова и тогава да се хвърляш на подобрения нов модел

Коментар

Дебело кормило къдрави дискове иониките почват да стават все по оранжави
              има нещо такова
              явно видяха че мотото RACE REDY дава резултати

сега ако сложат и хидравличен съединител
              ...а това рано или късно ще стане

според мен мотора е много добре
              и много се кефя че прогнозата ми че от догодина и вр ите ще са с алу рами се сбъдна

Митак, айде огледай добре двигателя и утре следобед ще ми ги покажеш тези огромни разлики
              е...не помня да съм казал че има огромни разлики
              все пак има някакви изменения -резервояра е махнат външният ...това не знам дали е добре де но пише че бил прибран в двигателя това горе долу бива
              а мазането на вала и на буталото било направено с нов пръскач да им пръска повече масло да ги охлажда и смазва-това сигурно е за компенсация че е махнат резервоара външният

...сега веднага ще се появят афтер маркети със системи за доп. слагане на външен резервоар

иначе ..тоя модел не е добра новина за афтър маркет фирмите..има си доста от нещата дето иначе си ги взимаха хората допълнително

а бе ...това вече ДА бих казал аз
              отивам да купя чук....ще троша касичката ...

Коментар

Много грозна тази рамка бе
                Тия от ямаха не познават ли някой италианец да им нарисува по хубава ?
                2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър
                  Много грозна тази рамка бе
                  Тия от ямаха не познават ли някой италианец да им нарисува по хубава ?
                  За рамата съм съгласен с Митака
                  Поне малко да се бяха загледали в RXV-то на Априлия

Коментар

За тези модели мотоциклети не е толкова важна да е красива а удобна за обслужване на агрегата и другите неща по и около нея Това е наи важно предвит постоянното ровене около широките алуминиеви рами при ендурата

Коментар

поне на дизаин са го докарали вече, за другото в последствие ще стане ясно. най ми хареса подмяната на стария грозен гърбав калник с този като на крос

Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ауу уникален стоп много ми харесва, ако е и диоден още повече, ама май не е, нищо следващата година

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev
                          ако е и диоден още повече, ама май не е
                          Аз ви казвам, че не са се интересували достатъчно от новата Априлия

Коментар

сега на емине тествах по старият 2006 та модел вр250ф и да ви кажа вече съм още по навит
                            Дори смея да твърдя че с такъв мотор на бузлуджа емине времето ми щеше да е с БАЯ време по малко

някой знае ли каква ще е цената в България
                            и кога ще го има тука

Коментар

Този голям, увиснал заден габарит ...
                              малко ме смущава
                              Като знам моята опашка как е обелена от удари в камъни при изпускане на мотора ...
                              Само онзи ден, когато Брандауер тръгна по камъните и ние решихме да го последваме, хвърлях мотора поне 5-6 пъти!
                              Ендурото и сексът не са шега работа !
                              -------------
                              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                              http://crazy-job.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X